London Attraksjoner

Du kan ikke reise til London uten å besøke en av Londons mange attraksjoner. Besøk Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, akvariet i London eller en av de mange andre populære byattraksjonene. Her kan du på forhånd bestille billetter som gir deg muligheten til å hoppe over køen og kanskje til og med spare litt penger.

London Attraksjoner
 
Madame Tussauds

Madame Tussauds

4.1
(186)

Forhåndsbestill billetter til Londons Madame Tussauds vokskabinett, og få dem sendt til e-postadressen din. Gjør det meste ut av tiden din i London og slipp den lange køen til billettluka. Du kan til og med spare 25% sammenlignet med å kjøpe i døra! Billetten er inkludert splitter nye Sherlock Holmes: The Experience!

Fra 276 kr
London Eye

London Eye

4.3
(99)

Opplev en av Londons mest populære attraksjoner og nyt den utrolige utsikten fra London Eye! Kjøp Fast Track-billetter hjemmefra og spar tid i kø og nesten en tredjedel av normalpris.

Fra 225 kr
4-i-1 London Combo

4-i-1 London Combo

4.0
(2)

Akkurat nå tilbyr vi spesielt god valuta for pengene! Kjøp to attraksjoner, og få to ekstra med på kjøpet! Pakken inkluderer Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium og den splitter nye attraksjonen Shreks Adventure! London. Start planleggingen og bestill billetter hjemmefra!

Fra 672 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.3
(18)

Kjøp billettene dine til The London Dungeon her, og spar 15% av normalpris! Med forhåndsbestilte billetter slipper du køen i billettluka og får mer tid til å utforske The London Dungeon - mye moro for hele familien!

Fra 281 kr
Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium

3.6
(5)

Sea Life London Aquarium kan by på en av Europas største samlinger av marint liv. Opplev over 500 forskjellige dyre- og plantearter og over 40 forskjellige typer hai. Moro for hele familien!

Fra 249 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show i London,har hver Mai måned den største hage utstilling i England. Bestill billetter på Chelsea Flower Show i London her

Fra 1075 kr
Utsikten fra The Shard

Utsikten fra The Shard

4.5
(4)

Besøk den høyeste skyskraperen i Vest-Europa - The Shard. Utsikten fra The Shard kommer til å ta pusten fra deg! Fra toppen kan du se de fleste av Londons landemerker, inkludert The Tower of London og London Eye.

Fra 416 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

3.5
(2)

Kom tett på alle de fantastiske dyrene i ZSL London Zoo. Møt hårete, skumle, høye og bittesmå dyrene, fra aper til sjiraffer. Her er det er massevis av moro for hele familien!

Fra 275 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

4.0
(1)

London feirer det finurlige og fantastiske i Ripleys Believe It or Not med mer enn 700 fantastiske utstillinger med alt fra bemerkelsesverdige mennesker til utrolig natur! Med forhåndsbestilte billetter slipper du de lange køene og får gå rett inn.

Fra 309 kr
Arsenal FC Stadium Tour

Arsenal FC Stadium Tour

5.0
(2)

Kom bak kulissene på Arsenal Football Club sitt hjem, Emirates Stadium, på denne selvstyrte audio-turen og finn ut av hva som foregår før en kamp. Gå fra garderoben og ned i tunnelen som fører til banen og forestill deg brølet fra 60.000 fans!

Fra 283 kr
The London Pass®

The London Pass®

3.5
(2)

London Pass gir gratis inngang til over 60 turer, museer og severdigheter i London samt Fast Track-inngang til et utvalg av de mest populære attraksjonene. Velg mellom 1, 2, 3 eller 6 dagers pass. Uansett hvor lenge du blir i London sparer du både tid og penger med London Pass!

Fra 753 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.0
(1)

Besøk et av verdens eneste kongelige palasser som fortsatt er i bruk. Buckingham Palace ligger i hjertet av London, og den populære turistattraksjonen er ofte utsolgt lenge i forveien, så husk å bestille billetter hjemmefra!

Fra 289 kr
Chelsea Stadion og museum tur

Chelsea Stadion og museum tur

Turen til Stamford Bridge, hjemmet til Chelsea FC, tar deg bak scenen til ett av verdens beste fotballag og gir deg adgang til områder som normalt kun er reservert for spillere og funksjonærer. Du får også adgang til Chelsea FC museum. Skaff billettene dine her!

Fra 296 kr
Tower of London

Tower of London

4.3
(11)

Tower of London er en av de attraksjonene man må besøke minst én gang! Spar tid ved å bestille billetter til Tower of London hjemmefra og slipp køen i billettluka. Ikke gå glipp av denne vesentlige delen av Londons historie.

Fra 316 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Se utviklingen av tennis, fra tidsfordriv på hagefest til en profesjonell sport som spilles over hele verden. Wimbledon Lawn Tennis Museum har spennende filmer, lett-å-bruke berøringsskjermer og gratis lydguide på 10 språk. Du kan enten kjøpe inngangsbillett til museet med gratis lyd-guide, eller bestille en guidet tur. Kjøp her!

Fra 108 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en av verdens flotteste kirker, med en historie som går over 1000 år tilbake, og bør oppleves av alle som besøker London. Bestill billettene dine hjemmefra og slipp de lange køene til den verdenkjente kirken!

Fra 269 kr
Rolling Stones-utstillingen EXHIBITIONISM

Rolling Stones-utstillingen EXHIBITIONISM

Opplev The Rolling Stones' første store utstilling i Londons prestisjetunge Saatchi Gallery fra 5. april 2016. Sikre deg billetter til årets utstilling hjemmefra!

Fra 283 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn