London Dungeon

  • Gyldig fra

London Dungeon

Pris fra 174 kr

Hopp over køen over til London Dungeon og opplev ditt livs verste mareritt! 

Spar 25% på billettprisen - Voksenbillett til barne pris - Tilbudet kan kun reserveres her!
* Tilbudet gjelder mellom 1 november 2014 og inntil 31 januar 2015.

London Dungeons er en av Londons beste skrekk- og sjokkopplevelser. Dypt i Londons underverden møter du de mørke sidene av Londons historie, krydret med uhygge, humor og skrekk! Si hei til Jack the Ripper, opplev Londons store brann, eller en henrettelse i 1800-tallets London? 

Velg den datoen dere ankommer til London som "Gyldig fra"- dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 5-14 år). (4 år og yngre har gratis adgang i følge med en voksen). Barnebilletter kan KUN kjøpes sammen med voksenbilletter!

På grunn av høy popularitet har London Dungeon fått en ny inngangs politikk. Fra 1. april vil du bli bedt om, ved ankomst til London Dungeon, til å bytte din kupong i mot en tidsbestemt billett til den samme dagen. Vi garanterer adgang til London Dungeon enten innen 45 minutter etter ankomst eller på en dato og tid som passer best inn i dine planer. Ingen Ticmate kunder har ventet hele 45 minutter, men vi vil fortsatt tilby deg fleksibilitet til å planlegge dagen slik det passer best for deg.

Dette garanterer vi våre kunder, og husk også de billettene som selges her er billigere enn hvis du bestiller direkte på London Dungeons Box Office eller online.

 

Veldig bra 3.9

3.9 16 customer reviews
Skrekkens fangehull og historie!

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd så det gikk greit å komme inn. Det gjelder å være tidlig ute!
Mye historie og spennede opplevelser inne i mørke med både lyd,forteller og "følbare" ting.

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
3.9
Skremmende bra

En annerledes gjennomgang av engelsk historie, fortalt på en skremmende og interessant måte. Skuespillere fortalte om Londons grufulle historie med fantastisk innlevelse. Man fikk følelesen av å ha kommet mange 100 år tilbake i tid. Ispedd med en rekke lyd- og lyseffekter, ble dette opplevelse verd å ta med.

Stig, Fyllingsdalen
SØN, 29 JUN 2014
3.9
snowflake

En aktivitet som falt oss alle i smak. Den pysete tenåringen gruet seg veldig, men hun var veldig fornøyd med opplevelsen. Morsomt, spennende skummelt og overraskende! Veldig lett å bytte inn billettene i tidsbestemte billetter. God service og mange gode skuespillere. Rekommanderes virkelig!

Ann marie, Sandvika
ONS, 11 JUN 2014
3.9
Enkelt å bestille og enkelt å bruke

Ingen stress med forhåndsbestilte billetter

Natalia victoria, Vigrestad
ONS, 26 FEB 2014
3.9
London Dungeon

Bestilling gikk veldig enkelt og greit. Billettene kom på mail, og det var bare å printe de ut. Jeg viste de i døra og vi gikk rett inn uten å stå i kø.

London Dungeon overgikk hva jeg forventet. Alt var veldig gjennomført både når det gjaldt kostymer, rekvisitter, kulisser, rommene vi gikk inn og ut av osv. Det ble skapt en skummel stemning gjennom belysningen og gjennom musikk, og skuespillerne der inne var dyktige.
Det varte også ganske lenge, vi fikk mye tid der inne. Kan tenke meg det tok mellom en og en og en halv time.
Gå for all del ikke glipp av det siste rommet, der man kan velge mellom å gå ut i frihet, eller å bli med inn. Et heftig endepunkt på en kul opplevelse!!!

Kjetil, Fjerdingby
MAN, 02 DES 2013
3.9
LONDON DUNGEON

Litt mye mennesker, men skuespillerne var gode. Vi kjedet oss ikke. Litt skuffende at det er det samme opplegget som i Edinburg, overraskelsene var ikke like mange.. Artig for alle:)

Lena zivanic, Rykkinn
TIR, 26 NOV 2013
3.9
Heilt greit..

Vi var tre generasjoner i alder 8 til 64. Vi hadde alle litt problem med å henge med på alt som blei sagt, men likevel en positiv opplevelse. Flinke skuespillere som involverte publikum. Vi slapp å stå i kø for å komme inn, og må vel ærlig innrømme at vi ikkje hadde syns det var verdt å stå fleire timer i kø for...

Fride, Brattvåg
FRE, 11 OKT 2013
3.9
MED UNGDOM i London var dette innertier!

.

Rigmor bø, Varhaug
MAN, 29 JUL 2013
3.9
Annerledes men morsomt.

Var ikke helt sånn vi så for oss London Dungeon, men vi ble positivt overrasket. Anbefales!

Marianne, Garmo
FRE, 26 JUL 2013
3.9
Fantastisk!

Helt fantastisk opplevelse, en attraksjon utenom det vanlige. Blir helt klart å ta denne på nytt ved en senere Londontur :-)

Nina, Tromsø
ONS, 03 JUL 2013
3.9
En kjempe opplevelse :-)

London Dungeon anbefaler jeg å oppleve. 90 Minutter med spenning og mye historie. Kjempe bra laget, lite kø og folkene som jobbet der var utrolig flinke.

Guro, Edland
ONS, 26 JUN 2013
3.9
Annerledes, underholdende og gjennomført

En veldig morsom måte og lære litt om Londons mørke historie på. Ble overrasket flere ganger. Et must med forhånsdsbestilte billetter. Køen for de uten var veldig lang og gikk 4 ganger så sakte som for oss med bill.

Lin, Oslo
TIR, 07 MAI 2013
3.9
En opplevelse utenom det vanlige!

Ett besøk på London Dungeon er ett MUST for alle som besøker London. Utrolig spennende, interessant og gode skuespillere. Besøket innebærer latter, litt pulsøkning og noe nerver.. Om jeg skal til London igjen er dette stedet som får gjennbesøk.

Ann-kristin, Ski
ONS, 17 APR 2013
3.9
Var mye bedre på tidligere sted - før det flyttet 2013. Lite skummelt i forhold til hvordan det var før

.

Var mye bedre på tidligere sted - før det flyttet mars 2013.
Lite skummelt i forhold til hvordan det var før.

Godt fornøyd med Londonbilletter

Ole m, Oslo
MAN, 15 APR 2013
3.9
Utrolig artig opplevelse både for store og små. Skummelt og humoristisk på en gang og ikke minst gode skuespillere som lar deg få være med som en del av historien. Noe av det bedre vi har vært med på.

Anbefales på det varmeste :-)

Elisabeth hauge, Stathelle
TIR, 26 MAR 2013
3.9
Kjedelig og dårlig informasjon.

Veldig mye køståing. De selger billetter til mange flere enn de har plass til. Jeg ble klissvåt og frossen på båtturen. De bruker levende dyr til underholdning uten å opplyse publikum mot dette. Bortkastet tid og penger.

Heidi, Oslo
MAN, 02 JUN 2014
3.9
London Dungeon. LondonBilletter.no

Info
London Dungeon

Adresse
London Dungeon. County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Se på et kart, London Dungeon Se på et kart

Åpningstider
Hver dag fra 10:00 til 17:00 eller 19:00

Metro
Westminster og Waterloo stasjon (Circle, Jubilee og District linjer) Herfra er det bare 5-10 min å gå!

 
Varekurv Varekurv