Madame Tussauds

  • Velg dato

Madame Tussauds

Pris fra 280 kr

Et besøk til Madame Tussauds fortryllende verden er et must når man er i London. Med forhåndsbestilte billetter kan du komme fremst i køen, og spare tid og penger! Moro er ingen mangelvare på Madame Tussauds, og det finnes noe for folk i alle aldre.

Eksklusivt tilbud på Madame Tussauds, kun tilgjengelig her - og kun inntil påsken 2016*!
Spar opp til 25% (Pris i døra på Madame Tussauds: £ 33,-) 
*Billetter må brukes før den 24. mars 2016

Høydepunkter:

- Besøk fascinerende Madame Tussauds i London
- Kom fremst i køen med forhåndsbestilte billetter*
- Billettene er gyldige i 1 måned fra og med datoen du velger
- E-billettene sendes direkte til din e-post
- E-billettene inkluderer Marvel Super Heroes 4D-utstiling og SCREAM

Besøk Madame Tussauds
Møt den britiske kongefamilien, inkludert dronning Elizabeth, prins William og hertuginne Kate, heng med The Beckhams og hils på din favorittatlet eller superhelt. 

Hva er inkludert?
Med våre billetter får du tilgang til alt Madame Tussauds kan tilby. Blant annet det fryktinngytende Chamber of Horror. The Chamber of Horror er både utrolig skremmende og veldig underholdende. Du kommer utvilsomt til å skvette et par ganger, men du kommer også til å få deg en god latter. Det er definitivt et "must try" i det verdensberømte vokskabinettet. Hvis du ønsker å hoppe over The Chamber of Horror, kan du bare gå rundt det, i stedet for gjennom. 

Nytt på MadameTussauds - Unik interaktiv Star Wars-opplevelse
Star Wars ™ på Madame Tussauds er en unik og engasjerende opplevelse, skapt i tett Samarbeid med Disney og Lucasfilm, med virkelighetstro voksfigurer av favorittheltene og skurkene i Star Wars I-IV. Figurene opptrer i autentiske walk-in-sett som er inspirert av nøkkelscener i filmene. Dynamiske spesialeffekter legger en ekstra dimensjon til opplevelsen i det du trer inn i noen av de mest ikoniske øyeblikkene i filmhistorien. 

Hvis du ikke kjøper "standardbilletter inkludert Star Wars" her, kan du kjøpe dem som et tillegg ved inngangen til Madame Tussauds for GBP 3,- per billett. 

Hvilke typer billetter er tilgjengelig?
Voksen: 16 år +
Barn/ungdom: Mellom 4-15 år. Barn under 4 år kommer inn gratis med en betalende voksen. Barnebilletter kan kun kjøpes sammen med voksenbilletter. 
Familiebillett: Vi tilbyr to typer familiebilletter. 2 voksne + 2 barn eller 1 voksen + 3 barn. Familiebilletter er tilgjengelige for maks. 4 personer, og aldri for kombinasjonen 3 voksen og 1 barn.
OBS: Familiebilletter er ikke inkludert i vårt spesialtilbud for 2016!

Hvordan fungerer det?
Når du bestiller billetter velger du datoen du ankommer London som "Gyldig fra"-dato, da billettene du kjøper her er gyldige i 1 måned fra denne datoen. Deretter velger du antall billetter og trykker "søk", før du velger antall voksen- og barnebilletter du skal ha. Etterfølgende kan du søke på og bestille billetter til transport eller andre attraksjoner. 


Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billettene dine via e-post. Skriv ut billettene og ta dem med deg til Madame Tussauds i London. 

Viktig informasjon:
- * Denne billetten gir deg tilgang til en særlig inngang for forhåndsbestilte billetter, som vanligvis har kortere kø enn den vanlige billettluka.
- I høysesongen, spesielt i høstferien, påskeferien og andre skole- og offentlige ferier, og midt på dagen mellom 12:00 - 15:00 kan det oppstå lengre køer.
- Det er anbefalt at man er minst 13 år og frisk for å besøke The Chamber of Horror, og særlig SCREAM!-seksjonen av museet. 


 

Fantastisk 4.1

4.1 163 kunder
helt nydelig

Helt utrolig hvordan vi slapp den køen, og ikke bare det. Vi sparte masse penger ettersom at vi var 4 stk som skulle inn. Anbefales

Kamal
SØN, 17 JAN 2016
4.1
Ikke bruk tiden i London til å stå i kø!

Vi forhåndskjøpte billetter til Madame Tussauds hos londonbilletter.no, og da vi kom dit, så vi hvor utrolig smart det var. Køen var ekstremt lang for dem som ikke hadde billett, mens vi kunne gå forbi alle til en inngang hvor vi var først! Utrolig tidsbesparende og en fantastisk start på London-attraksjonene!

Thomas, Sandefjord
TIR, 01 DES 2015
4.1
Fantastisk opplevelse

Bestilte gjennom Londonbilletter; billig, raskt og superenkelt! NB: HUSK Å SKRIVE UT BILLETTEN FRA E-POST! Hvis den ikke skrives ut så kommer du ikke inn på M.T og må begynne å lete etter en internettkafé! Ikke kø så kom raskt inn! Anbefales! :)

Ailén, Tønsberg
SØN, 15 NOV 2015
4.1
Fantasisk

Det var en uforglemmelig hos Madame Tussaud. Det er helt Fantasisk .

Nina, Tønsberg
FRE, 11 SEP 2015
4.1
På tur med familien- Helt konge!!

Det gikk kjapt og greit med kjøp av billetter via Londonbilletter.no og vi slapp å stå i den vanlige køen ved inngang til Madame Tussauds, Vi alle storkoste oss der i et par timer. Anbefales!!

Atif, Oslo
TIR, 08 SEP 2015
4.1
Must see!!

Heile opplevelsen er ubeskrivelig, min 10 åring har ikkje stoppa å snakke om det!
Me kom tidlig å slapp unna kø.
Starwars utstillingen va heilt fantastisk!

Silje, Karmsund
TIR, 02 JUN 2015
4.1
En kjempefin opplevelse

Vi var 3 voksne og 1 barn og hadde en flott opplevelse på madame Tussauds. Vært der for lenge siden, og mye hadde endret seg. Lærerik tur med "svarte drosjer" gjennom Englands histore. En 4 D film var også gøy med spesielle effekter.

Jorunn, Nesttun
MAN, 01 JUN 2015
4.1
Madame

Som forventet. Mange naturtro dukker. Spennende

Vidar, Oslo
FRE, 29 MAI 2015
4.1
Madame Tussauds

Dette var kjempe bra! Her gikk vi forbi den vanlige køen og kom rett inn til selve utstillingen kjapt og greit, fordi vi hadde bestilt billetter på forhånd.
Det var tydelig at disse folkene var vant til å håndtere mange mennesker og lange køer samtidig, og sette pris på folk som hadde forhåndsbestilt billetter.

Helen, Sandnes
FRE, 29 MAI 2015
4.1
Besøk på Madam Tussauds

Vi hadde en person somtil tider bruker rullestol. Vi fikk utrolig god hjelp hele tiden og betjening stod til vår disp til enhver tid.
MEGET GODT FORNØYD.

Geir ove, Mauseidvåg
FRE, 22 MAI 2015
4.1
Forhåndskjøpte billetter anbefales

Flott attraksjon for både barn, ungdommer og voksne. Billetter bør absolutt kjøpes på forhånd!!!!! Lange køer som vi spaserte rett forbi, kjapt køsystem for oss som hadde billetter.

Hilde, Hitra
ONS, 20 MAI 2015
4.1
Imponerende.

Fast track er å anbefale. Imponerende , og troverdige voksdukker. Litt skuffet over "skrekkrunden". Flott 4D film.

Fridny, Gimse
ONS, 22 APR 2015
4.1
Madame Tussauds

Flott opplevelse og morsom attraksjon. Vi ble veldig positivt overrasket over attrasjonene med å kjøer cab/taxi gjennom Londons historie, og det var ekstra moro for barna å se 4D filmen med heltene sine. Her var det litt for både store og små. Anbefales!

Ellen, Oslo
TIR, 07 APR 2015
4.1
Påsketur

Det er alltid en fornøyelse å være på Madame Tussauds. Bestille billett på forhånd er det beste man kan gjøre.

Paal, Oslo
MAN, 06 APR 2015
4.1
Besøket og bestillingen

Flott severdighet med noe for barn, ungdom og voksne. Trengte heller ikke stå i lang kø, når man hadde bestilt på nett. Mange av figurene var så ufattelig lik hvordan de ser ut i virkeligheten/TV. Kunne kanskje vært enda flere voksfigurer. Litt usikkerhet rundt bestillingen på nett, da vi lurte på om vi manglet noe pga at side 2 i vedlegget vi fikk på mail var blank.

Frank, Jessheim
FRE, 03 APR 2015
4.1
londontur

veldig bra på madame Tussauds,men anbefaler å kjøpe billett på nett pga mye folk,men allikevel fikk jeg aldri følelsen av at det var trangt og mye folk ,anbefales:-)

Svein arild, Karmsund
ONS, 18 MAR 2015
4.1
En flott opplevelse!

Var der nå for 3. gang! Den første gangen var naturlig nok en ekstra WOW faktor, men det stadig forandringer og mye nytt å se. Det slo meg også denne gangen at jeg syntes mange av dukkene så mer ekte ut..altså mindre blanke.. Flott opplevelse og kan anbefales!

Anne, Mandal
ONS, 18 MAR 2015
4.1
Ingen kø

her var det absolutt ingen kø i det hele tatt :-)

Tore, Brennåsen
MAN, 02 MAR 2015
4.1
Pensjonist

Veldig fin opplevelse på Madame Tussauds, Spesielt fin å kjøpe billetter på forhånd. Kan anbefales.

Elin, Drammen
TOR, 26 FEB 2015
4.1
Veldig spennende sted

Kan anbefales, det er et morsomt sted som bør sees når man er i London

John brynjar, Horten
TIR, 24 FEB 2015
4.1
Kjempegøy

Kjempegøy for store og små!

Vibeke, Larvik
MAN, 23 FEB 2015
4.1
ingen ventetid

Vi hadde forhåndsbetalt billetter på nett. Og ble loset forbi alt som het kø - og rett inn på museet.det var utrolig deilig når vi så den lange køen .

Lise, Asker
SØN, 22 FEB 2015
4.1
Lang kø!

Anbefaler ikke å forhåndskjøpe billetter før man drar. Den køen som er lengst er den med prepaid tickets. Og den køen var laaaaaaang! Mye raskere å kjøpe på stedet.

Line, Aurskog
TIR, 12 AUG 2014
4.1
Forhåndsbestill!

Vi suste inn med arket fra LondonBilletter i hånden. En smule skeptisk på forhånd, da billett-bekreftelsen ikke var den mest forseggjorte vi har sett. Fem minutter i kø (tidlig søndag morgen) - og vi var inne - mannen i skranken brukte max 15 sekunder på å behandle billett-bestillingen - og vi stod der med våre tre adgangstegn og kunne begynne. Madame Tussaud inkluderte film og en fantastisk "omvisning" i Londons historie - sittende i en taxi-cab. Mange steder å bruke penger / bli fotografert. 13-åringen var over seg av begeistring over One Direction-avdelingen.

Anne britt, Bergen
MAN, 11 AUG 2014
4.1
vurdering

Mdm Tussauds var greit, men var litt skuffet over at når vi hadde kjøpt billetter på nett og det står priority entry, så trodde jeg det, ikke at vi måtte stå i kø en time for å komme inn! Da kan man ikke si det ved bestilling

Else-mona, Oslo
LØR, 09 AUG 2014
4.1
Anbefales.

Hadde en flott opplevelse og anbefaler andre å ta turen til Madame Tussauds. Vi dro dit tidlig og er glad for det. Etterhvert ble d mange mennesker og da blir d venting.

Merethe helen lågeide, Fredrikstad
ONS, 06 AUG 2014
4.1
Fantastisk bra på Madame Tussauds

Vi fårhåndsbestilte billetter, ingen kø,det fungerte utmerket:-)

Inger h, Fiskum
MAN, 04 AUG 2014
4.1
Variert opplevelse

Voksfigurene var flotte og lignet veldig på originalene (min 17-åring var imidlertid skuffet over at ikke One Direction var der lenger...). Stor trengsel gjorde at opplevelsen her ikke ble så bra. Altfor mange ble sluppet inn samtidig. Bl.a. flere store grupper ungdommer som tok veldig mye plass. Men vi kom rimelig helskinnet gjennom denne delen. "Taxi-vognene" gjennom Londons historie var informativ og fin. 4-D-filmen med superheltene var et høydepunkt. Lav-punktet var den såkalte "skrekk-tunnelen". Lite å bli redd av - bare ekkelt. Men alt i alt mener jeg jo at Madame Tussauds er et "must" for London-farere!!

Bjørg, Kristiansand
FRE, 01 AUG 2014
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var en kjempeopplevelse. Vi gjekk gjennom heile "løypa", unntatt skrekkkammeret. Veldig greit å kjøpe billettar på førehand og sleppe køen.

Solveig lien, Blaksæter
MAN, 28 JUL 2014
4.1
London Billetter

Helt etter forventninger !! Kjempe fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.1
Effektivt

Effektivt system. Vi kom på formiddagen. Køståingen gikk veldig fort

Hilde, Mo i rana
TIR, 22 JUL 2014
4.1
Veldig bra

Anbefales å forhåndsbestille, gikk smertefritt. Stod en stund i kø etter nest siste attraksjon, før 4-dimensjonale filmen ble vist. Men gikk greit pga air-condition.

Jorunn, Sande
TIR, 22 JUL 2014
4.1
enkelt

Enklere kan det ikke bli :-)

Jannicke, Andenes
TIR, 22 JUL 2014
4.1
Anbefaler fast tikket.

Vi reiste til London, og hadde fast tikket billett til Madame Tussauds. Vi gikk dit kl 16.00 på søndag 6 juli, og hadde regnet med litt kø, men vi som hadde fast tikket gikk rett inn, fantastisk.

Trine lise, Porsgrunn
MAN, 14 JUL 2014
4.1
Flott opplevelse

Det var veldig enkelt å bestille billetter på forhånd, køene utenfor var godt organisert. Tross mange mennesker gikk det veldig greit å komme inn. En morsom severidighet alle må få med seg.

Monica, Tønsberg
SØN, 13 JUL 2014
4.1
Bedre enn forventet

Utstillingen var mer interaktiv enn jeg hadde forestilt meg. Vi savnet imidlertid noen "storheter".

Bent christen, Oslo
LØR, 12 JUL 2014
4.1
Glimrende

Kjempe lett og bestille billetter , fikk famile rabatt og slapp og stå i en kø mindre .
Kan anbefales på det sterkeste.

Kim emil, Hokksund
TOR, 10 JUL 2014
4.1
Madame Tussauds

Kjekk opplevelse, passer for hele famileien - bra med forhåndsbestilling

Kari, Egersund
TOR, 03 JUL 2014
4.1
Expected more

I expected to see more "stars" like for example Mr. Bean. My daughter was looking forward to see One Direction

Marina, Oslo
TIR, 01 JUL 2014
4.1
En Opplevelse i seg selv!

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd,så slapp heldigvis unna den største køen.
Litt for mye folk i det første rommet med kjendiser,så ikke så mye utbytte av det..ellers gøy "rundtur"
i kabinettet. Spennende med "levende" skrekkrom og fin avslutning i 4d kinoen. Et must å dra til Madame Tussauds,hvis man ikke har vær der før. Passer for alle!

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.1
Topp

Super bra

Line gry, Moss
LØR, 28 JUN 2014
4.1
Fru

Madame Tussauds må besøkes når man er i London:-), men husk å bestill billetter før avreise!!!! Gikk rett inn uten å stå i kø, og den køen var laaaaaaaang........

Anne betit, Larkollen
SØN, 22 JUN 2014
4.1
snowflake

Lett å bestille på hett, rask levering og noen tips i tillegg til billettene. Det ble sagt at kl. 12-15 var det flest besøkere på madame tussauds. Vi var der klocken 10 en søndag, og da var køen for oss med billetter flere hundre meter lang. Snakket med vakten og han sa at 15.30/ 16.00 var det oftest ingen kø. Vi kom tilbake kvart på fire og gikk rett inn. Vi brukte ca en og en halv time der inne. Det var mye mindre enn vi hadde forestilt oss, men vi var veldig fornøyde.

Ann marie, Sandvika
ONS, 11 JUN 2014
4.1
Vær tidlig ute.

Anbefaler alle som skal på Madame Tussauds og dra dit når dem åpner ellers vil dere stå i lang kø, opptil 2 timer selv om dere har forhåndsbestilt billetter.

Nina, Oslo
MAN, 02 JUN 2014
4.1
Slipp kø

Vi kom da de åpnet og selv da var det mange folk der. Då glad vi hadde billetter. Vi gikk bare rett til inngangen og leverte billetten. Da vi dro stod det en laaaaaang kø for de som ikke hadde billetter. Ikke dra dit uten billett. Det er tipset mitt. Kos deg

Tone, Drammen
FRE, 30 MAI 2014
4.1

Litt mye kø, burde være mulig å gå tilbake til ting når du har gått runden

Geir, Ålesund
TOR, 29 MAI 2014
4.1
Kjendiser i voks

Vi kom midt på dagen til madame Tussaud, ikke kø siden vi hadde bestilt billetter på forhånd. Men utrolig mange mennesker inne på selve utstillingen. Gikk i kø overalt, og det ødela opplevelsen noe. Sikkert lurt å komme enten tidlig el sent på dagen. Veldig artig m 4d filmen helt til slutt.

Anette, Melsomvik
ONS, 28 MAI 2014
4.1
Madame Tussauds med tenåring

Madame Tussauds er en kjempe kjekk attraksjon med ungdommer. Jeg hadde med meg min datter på 14 år, og hun storkoste seg der, med livaktige figurer og 4d'en var bare helt utrolig stilig. Det var ca 15 år siden jeg var der sist, og jeg reiser gjerne tilbake igjen. Vi bestillt på nettet før vi reiste, og det var veldig greit,ellers hadde vi måttet stå i to køer. Vi var der når de åpnet, halv ti,og det var godt, for det tok ikke så veldig lang tid før køen var blitt kjempelang.

Elisabeth malde, Sandnes
SØN, 11 MAI 2014
4.1
Mye for pengene...

Mye morro for litt større barn som har sett litt film. Bra med 4D experience kino inkludert. Pass på å ikke gå gå ned gjennom Horror Chamber med barn. Kan være nokså ekkelt til og med for voksne.

Henrik, Langevåg
ONS, 07 MAI 2014
4.1
Mann

Flott familieoppleving! Madam Tussaud har det meste. Voksfigurar av dei mest aktuelle kjendisane.Opplevingsmuseum og 4 D kino. Med billettar frå "LondonBilletter.no" vart vi følgde rett inn forbi andre som sto i kø.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.1
Madame Tussauds svarte til forventningene!

Og vi hadde virkelig forventet å stå I kø... Men vi ble nok litt skuffet over at diverse nettsider - inkludert denne - reklamerer med at vi kan forhåndskjøpe billetter og gå rett forbi den lange køen. Det fungerer faktisk slik at DEN LENGSTE KØEN er den du må stå I for å hente ut forhåndskjøpte billetter... Derimot var det ingenting å si på den opplevelsen vi fikk da vi endelig kom innenfor dørene! Anbefaler definitivt attraksjonen til alle som besøker London, men prøv å velge et tidspunkt med litt færre besøkende, kanskje seint på ettermiddagen, et par timer før stengetid. God fornøyelse!

Kjerstin w., Stavanger
MAN, 05 MAI 2014
4.1
Lang kø

Selv om vi hadde forhåndsbestilt og betalt , så ble vi henvist til vanlig kø . Stod over 1 time i kø. På lappen vi fikk fra dere , eller Vocher så stod det at vi skulle i dør 3 . De hørte ikke på det i det hele tatt . Pratet med flere av "køansvarlige" de aviste dette . Snakket og med et svenskt par ,som hadde samme Voucher som oss , dei stod i samme kø.

Opplevelsen inne var bra , men trakk veldig ned grunnet køøøøø

Dette var ikke som forventet ...

Oddny, Ålgård
SØN, 04 MAI 2014
4.1
Fungerte veldig bra - billetter til Madame Tussauds

Er svært glad for at vi bestilte billetter via LondonBilletter.no! Vi måtte kun vente i 15-20 minutter før vi kom inn på Madame Tussauds. Dei som ikkje hadde bestilt billetter måtte vente i 2 og ein halv time før dei kom inn. Alt fungerte fint med å bestille billetter via LondonBilletter. Kan trygt anbefales.

Torill, Brattholmen
TIR, 29 APR 2014
4.1
En opplevelse en må få med seg

Kjempefin opplevelse, var sammen med mitt barnebarn på 12 som storkoste seg under hele serverdigheten. Utrolige etterlignelse, både "gode gamle og nyere " kjendiser fra både film og musikk. Satte ekstra pris på rundturen i Taxien da det var også en god del historie som vi fikk med, samtidig som vi ble foreviget på bilde.

Gunn karin, Vikedal
MAN, 28 APR 2014
4.1
Et høydepunkt

Vi bestilte billetter på forhånd. Vi syntes køen var svært lang likevel. Vi kom tidlig og sto i halvannen time for å komme inn. Det var likevel mye raskere enn de som ikke hadde billetter fra før. Vi ble positivt overrasket over hele konseptet og syntes vi både så godt, og fikk tatt bilder av de fleste som vi ønsket. Løypen vi skulle gå, var klar å følge og det var variasjon i programmet med skrekkløypen og vognen som tok oss gjennom den engelske historien. Vi storkoste oss! Dette var et av høydepunktene fra Londons-oppholdet.

Liv-mette, Kalandseidet
TIR, 22 APR 2014
4.1
sMadam Tussaud

Alle som ikke har vært der før må besøke Madam Tussauds! vær oppmerksom på at det kan være milelange køer utpå dagen. Vi var litt sent ute, men hadde kjøpt billetter på forhånd og fikk "bare" to timer i kø, de som ikke hadde kjøpt billetter måtte stå i 4,5 timer. Vær der i god tid før 09:30 (åpningstidspkt), da er køene kortest. Nytt av året er eget One Direction-oppsett med fotografering - alle unge fans elsket det! Ellers bør man få med seg superheltene i 4D.

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.1
Provosert av kø ordningen:(

På sidene står det at ved å bestille billetter på forhånd,blir en plassert i vip inngang.Det stemmer IKKE.Da vi kom frem sto det på billetten gå til inngang3 vip inngangen.Da vi kom i 10 tiden,var det kø rundt hjørne på huset.Vi var kjempe glad for at vi ikke skulle stå i den køen.Men den gang ei,vi ble avfeid i inngang 3.Med beskjed om at det sto feil inngang på billetten vår,og henvist bakers i køen.Kraftig provosert,snakket jeg med vakt nr2.Som henviste meg tilbake til dør nr 3.Gikk tilbake og ble avist for andre gang på en veldig uhøflig måte.Endte med at vi droppet Maddamen den dagen.Vi gikk dagen etter,og havnet i kø dør nr2.Grei nok seeverdighet,når du endelig kommer inn.Kommer nok ikke til å bestille billetter på dette en gang til:/

Heidi, Sola
SØN, 20 APR 2014
4.1
Ganske fornøyd

Kjempefornøyd med å kjøpe bilettene her, men det var litt rot på madamme tussauds da de byttet litt på hvilken dør vi skulle inn, etter vi hadde stått en god stund i kø. Måtte stille oss bakerst i kø til dør nr2, men det var madamme tussauds feil, og ikke londonbiletters feil :)

Inger-lise, Melhus
LØR, 19 APR 2014
4.1
lang kø selv om man forhåndsbestilte billetter på nettet

Jeg var nettopp i London og på madam tussauds. Attraksjonen var veldig bra. Jeg bestilte billettene på forhånd for å slippe å stå flere timer i kø. Det viste seg da min sønn og jeg annkom MT en halvtime etter at det åpnet var det flere meter med kø. Vi ble stående i over 1 time i kø. Det var ikke ok. Det var to køer der, en for foråndsbestilt og en kø for de som ikke hadde bestilt billett. I køen der de ikke hadde forhåndsbestilt gikk køen mye raskere. Så det vil si at det lønner seg ikke å bestille på nettet!!!!

Monica, Oslo
TOR, 17 APR 2014
4.1
Frithjof Bettum

Madame Tussauds må bare besøkes selv om jeg har vært der mange ganger før. Men i Påsken må man være oppmerksom på at selv om man har forhånds bestilt billett er det kø. Veldig enkelt å forhånds bestille på nettet.Det må tilføyes at Madame Tussauds er flinke til å oppgradere med nye severdigheter.

Frithjof, Sandefjord
ONS, 16 APR 2014
4.1
Fantastisk

flott sted , vennlig personal , ingen kø da billettene var bestilt på forhånd.

Anna kathrine, Stavanger
MAN, 31 MAR 2014
4.1
Madame Tussauds

Vi var 4 voksne og 2 10-åringer som var strålende fornøyde med både bestillingen og besøket. Fungerte kjempefint :-)

Anne torunn, Skien
TIR, 25 MAR 2014
4.1
Nye attraksjoner

Har vært her før og de har fornyet seg ganske mye.

Ole bjørn, Molde
SØN, 23 MAR 2014
4.1
Madame tussaud - kø

Hei ferien var veldig fin. Men når me kom til madame tussaud så stod det i mine papirer at eg kunne gå rett forbi køen,siden eg hadde bestilt på nett..men det var ikkje tilfelle,me stod i kø 30 min før vi kom inn. Men utenom det,så hadde vi det veldig kosligt.

Erik, Omastrand
MAN, 03 MAR 2014
4.1
Madam Tussaud

Er en severdighet som er vel verdt å se! Ett fantastisk håndarbeid av de som har laget utstillingsdukkene hvor mange så veldig naturtro ut.

Åse marie, Hordvik
SØN, 02 MAR 2014
4.1
Jentetur :)

Alle dukkene var veldig tro kopier. Var ikke mye som skilte fra de ekte personene. Bygget, og kulissene var så flott satt sammen. Dette var det beste jeg opplevde ved mitt besøk i London :) Anbefales!!

Linda, Hafrsfjord
FRE, 28 FEB 2014
4.1
Kjekt for ung og gammel

bestill biletter på forhånd og du sparer mye tid ved inngangen. Var ute tidlig, det er kjempe fullt.

Randi mette, Førde
TOR, 27 FEB 2014
4.1
Madame Tussaud en stor opplevelse!

Madame Tussaud har i de senere år utviklet seg i svært positiv retning. Kjendisgalleriet var omtrent som det alltid har vært, men når det gjelder "Chamber of Horror" etc. så var det en stor forbedring fra tidligere. Store opplevelser for alle besøkende. Det eneste som kunne forbedres, måtte være at de utmerkede engelske ansatte som deltar i de forskjellige tablåene, kanskje burde snakke litt tydeligere og langsommere engelsk. Når vi var der, var åpenbart flertallet av publikum utenlandske foreldre m/barn, og da kan en Londondialekt i stort tempo til tider være vanskelig å oppfatte. Forhåndsbooking av billetter er sterkt å anbefale da man får en "fast track" kø med kort kø-tid.

Jan erik, Oslo
TIR, 25 FEB 2014
4.1
Greit

Intressant. Litt for mange personer inne samtidig. Men ellers bra. Greit å ha kjøpt billettene på forhånd.

Kjersti moe, Sandefjord
TIR, 25 FEB 2014
4.1
Billettbestilling og selve Madame Tussauds

Bestilte billetter på nettet før vi dro. Dette funka utrolig bra, kom rett inn og slapp unna lang kø.
Bestilling av billetter gjennom Londonticket skal vi absolutt gjøre igjen.
Madame Tussauds var kjempe flott, moro for store og små. Absolutt å anbefale.

Tove, Rykkinn
FRE, 21 FEB 2014
4.1
Fru

Det var flott å bestille og betale på forhånd. Vi kom rett inn, slapp å stå i kø.

Kari, Kløfta
ONS, 19 FEB 2014
4.1
Bra opplegg

Kjøpte billetter fra Londonbilletter og alt gikk som smurt! Disse kan anbefales :)

Jan-ove, Bergen
ONS, 19 FEB 2014
4.1
Bestill på forhånd

Utrolig gøy og besøke voksmuseumet! Det er absolutt og anbefale. Vi bestilte billetter på forhånd og der var vi glad for! Da fikk vi gå rett inn og slapp en lang billettkø! Enkelt og raskt og bestille billetter på nettet!

Hanne, Bergen
LØR, 04 JAN 2014
4.1
Flott opplevelse !

Vi var noen dager i London før jul og bestilte billetter til Madame Tussaud ! Vi kom som anbefalt tidlig , kl 09.30 og ble vsit til prioritert kø med forhåndskjøpte billetter. Madame Tussaud var en flott opplevelse for ungdommene vi hadde med (14 og 15 år ) og oss voksne ! Anbefales !

Lisbeth, Oppegard
SØN, 22 DES 2013
4.1
Verd å ta seg en tur!

Madame Tussaud blir bare bedre og bedre! Var der for fem år siden, kjempebra da, men enda bedre nå! Verd å ta seg en tur, mye å se og mye å oppleve. Sykt bra laget av voksdukkene, ser veldig ekte ut. Passer både til store og små. Tok med meg kjæresten og vi koste oss gjennom hele turen. Artig at det var mange kategorier som varierer fra gamle konger til dagens populære artister. Mange bilder ble tatt og jeg er storfornøyd etter turen.

Emilie pedersen, Bodø
LØR, 21 DES 2013
4.1
Fungerte perfekt

Å forhåndsbestille er lurt. Da kommer man i en hurtigkø og slipper den voldsomme køen som ofte er.
Super og effektiv service på www.londonbilletter.no da jeg bestilte først til feil dato. En kort Mail fra meg og det ble endret og ny vocher kom samme dag. :-)

Sølvi, Porsgrunn
ONS, 18 DES 2013
4.1
Fin opplevelse

Har vært flere ganger ved Madam Tussauds. Kjekt med litt nytt denne gangen for vår del: 4D film. Veldig greit å bestille billetter på forhånd, men når alle gjør det, blir det likevel lang kø for å komme inn! Det var kjedelig.

May torvnes, Mauseidvåg
ONS, 04 DES 2013
4.1
Høydepunkt :-)

Et besøk på Madam Tussauds er alltid et høydepunkt når jeg drar til London med barnebarn :-) Like morro of imponerende både for voksne og barn og avsluttningen med filmen (4D) med de kjente Heroene er topp !

Marit, Hafrsfjord
TIR, 03 DES 2013
4.1
På tur med tennåringer

Vi kom frem før 12 på en fredag med forhåndskjøpte billetter. Det var bare gå rett inn og i heisen;) Det var ikke så masse folk så man kunne ta bilder med alle kjendisene uten stress;) Utstillingen var mye bedre enn jeg forestilt meg i alle år... Glad at jeg ble med dit. Veldig artig for både store og små!

Oxana sokolova, Oslo
MAN, 25 NOV 2013
4.1
Retired gynecologist, (Norwegian)

It was my friend who wanted to visit Madame Tussauds. I did totally enjoy the experience, though. The wax figures were fantastic,and the setting absolutely fabulous. The taxi tour through London history was the top!
Well worth the fee.

Bjorg, Forde
SØN, 24 NOV 2013
4.1
Madam Tussauds

Kjøpte billetter på denne nettsida,det fungerte veldig bra . Bestillte heimefra dagen før, epost med biletter kom pr. epost med ein gang. Skriv ut og ta med, og ingen kø.
Madam T. var ein hyggelig opplevelse nok ein gang...min 3.gang, men hadde med 2 tenåringer som ikkje hadde vore der. Så her vart det knipsa bilder av de fleste kjente personer som var utstillt, og nøkkelring med bilde ilag med Obama var kjekt å kjøpe. Me var der kl 10.30 på ein søndag, allerede da var det komt mange folk. Trur det har generelt auka med turister i London.

Signe, Øystese
ONS, 20 NOV 2013
4.1
madam tussaude

flotte 3d film

Sigrunn, Klepp
TOR, 14 NOV 2013
4.1
Stod til forventningene

Veldig fornøyd med besøket . vi koste oss, 9-åringen og jeg :)

Anette, Knapstad
TIR, 12 NOV 2013
4.1
Ok.

I am glad i went, because i have always wanted to go. And it was interesting. But as a whole, just ok. I dident spend long time there before i was done.

Camilla helen, Tromsø
SØN, 10 NOV 2013
4.1
Enkelt!!

Kjøpte billett på forhånd, vi var der en søndag formiddag. Det var ikke noe kø på vei inn og lettvint å ha med bare ett ark som man leverer. Helt topp!!!

Hanne lofstad, Steinsholt
ONS, 06 NOV 2013
4.1
En flott, men varm opplevelse! :)

Vi hadde en fin opplevelse av Madame Tussaud da vi var der. Det var mange flotte voksfigurer og de fleste lignet veldig. Jeg var glad jeg hadde kjøpt billetter på forhånd og at jeg hadde fått tips om å møte tidlig, helst før dørene åpnet. Da fikk vi sett og tatt bilde ved de figurene vi ønsket.
Jeg skulle ønske at det var mulig å regulerer antallet på de som kan komme inn i lokalene per dag. Det blir veldig fullt utover dagen. Etter min mening var det også for få salgssteder der vi kunne få kjøpt drikke. Det ble veldig varmt siden det var så mye folk der.

Eva, Stjørdal
ONS, 30 OKT 2013
4.1
Glimrende

Smart å bestille billetter hjemmefra, køen var litt kortere for de som hadde forhåndskjøpt,,men det skal sies at vi var der 10 minutter før åpningstid. Da vi var ferdig inne, var køen fryktelig mye lengre ...

Bjørg kari, Hagan
ONS, 30 OKT 2013
4.1
Bra for større barn og voksne

Absolutt verdt et besøk. Passer for 10 år og oppover. Vår 5 åring hadde ikke fult så mye glede av det bortsett fra Marvel figurene.
Når det gjelder billettene så sparte vi ikke særlig køtid, da alle har billetter på forhånd og må stå i kø

Thomas juel, Drammen
MAN, 28 OKT 2013
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var veldig bra og jeg er svært fornøyd. Lurt å forhåndsbestille billetter da det er veldig populært. Vi stod under 10 minutter i kø fordi vi hadde forhåndskjøpt billetter her, ellers så hadde ventetiden med å komme inn, blitt betydelig lengere.

Anita, Ski
FRE, 25 OKT 2013
4.1
Speisalrådgiver/ morfar på tur med mormor og barnebarn

Veldig bra å ha bestilt billetter på forhånd. Bestillingsportalen fungere veldig bra og er enkel å bruke.
Videre vi hadde barnebarn på 10 og 13 med. Begge var veldig begeistret. Utstillingen er meget aktuell for alle årsklasser.

Eirik magnus, Kolsås
TIR, 22 OKT 2013
4.1
Veldig bra

Vi bestilte billetter på forhånd og det fungerte veldig bra. Alle var fornøyde.

Siw, Fredrikstad
TIR, 22 OKT 2013
4.1
Selge mat og drikke, før utgangen.

Var en fin opplevelse, men savnet litt salg/mulighet til og kjøpe mat før vi kom til utgangen

Terje, Ågotnes
LØR, 19 OKT 2013
4.1
madame tussauds

mye folk!!! utstillingen er bra. flott at du kan hoppe av skrekk seansen!!! fornyinger er supert

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.1
Forventningene innfridd

Vi hadde store forventnigner til hva vi skulle få oppleve, og hele familien var veldig fornøyd med hele opplevelsen.

Anne kari, Notodden
TOR, 10 OKT 2013
4.1
Med barnebarn i London

Flott opplevelse, engasjerte både barnebarn og besteforeldre.
Herlig å ha med forhåndsbestillte billetter og spasere rett inn uten å stå i kø.

Anita gaassand, Søfteland
TOR, 10 OKT 2013
4.1
Enkelt å bestille

Vi sparte mye tid ved å forhåndsbestille anbefales.

Mariann, Vesterøy
MAN, 07 OKT 2013
4.1
Madam Tussaud

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.1
Hei

Vi dro på Madame Tussaud en formiddag og vi kom rett inn uten å stå i kø.Vi var 2 voksne og 4 tenåringer fra 13 tl 16. Toatlopplevelsen var veldig bra, og spesielt avslutning med 4D film. Ungene storkoste seg.
Mvh fornøyde.

Tove ski, Bødalen
LØR, 05 OKT 2013
4.1
bilettkjøp

veldig lettvint måte å skaffe seg biletter på. køen som møtte oss gikk unna i en fei :-) skal absolutt benytte meg av bilett kjøp via dere en annen gang også-anbefales.

Ingvild, Fannrem
TOR, 03 OKT 2013
4.1
voksfigurene var bra, men

Det beste var togturen og 3D filmen

Elisabeth, Oslo
TOR, 03 OKT 2013
4.1
Madame Tussauds. LondonBilletter.no

Info
Madame Tussauds

Adresse
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Se på et kart, Madame Tussauds

Åpningstider
Hver dag mellom 09.30 og 18.00. Siste inngang er mellom 17.00 og 17.30

Metro
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Bus
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn