Madame Tussauds

  • Gyldig fra

Madame Tussauds

Bestill billetter til Madam Tussauds vokskabinett og gå rett forbi den lange køen ved inngangen. 

Den mest travle tiden å besøke Madame Tussauds på er mellom kl. 12.00 og 15.00. Velger du å komme i dette tidsrom, kan det være noe ventetid. 

Billettene sendes til din e-postadresse etter at vi har mottatt din bestilling og betaling. 

Man må absolutt opleve Madame Tussauds, det verdenskjente vokskabinettet når man er i London. Med våre billetter har du også adgang til Madame Tussauds skrekkabinett, Chamber Live. Chamber Live er utrolig nifst, men det er også utrolig morsomt! Må prøves hvis du tør, har en god helse og er over 13 år! Vil du ikke gjennom Chamber Live, når du er på Madame Tussauds, så går du bare rundt. NY! Nå har du sjansen til å se de største superheltene komme til live hos Madam Tussauds. Spider-Man, Iron-Man, Volverine, The Incredible Hulk og mange flere, pluss en helt ny 4D opplevelse! 

I Madame Tussauds berømte auditorium vil du kunne se den nye 4D kortfilmen i en full surround 360° presentasjon med spesialeffekter. Spider-Man, The Incredible Hulk og Captain America kjemper mot en av de verste skurkene i et helt nytt eventyr. Trå inn i Iron-Man's bryst skjold eller gå på taket med Spider-Man. 

Nå kan du bestille en familiebillett til Madame Tussauds! EN familiebillett er tilgjengelig i to utgaver: 2 voksne+2 barn ELLER 1 voksen + 3 barn 
EN familiebillett er gyldig for MAX 4 personer og ALDRI for 3 voksne + 1 barn 

Velg den datoen dere ankommer London som "Gyldig fra "- dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 4 -15 år. 4 år og yngre har gratis adgang i følge med en voksen). Barnebilletter kan KUN kjøpes sammen med voksenbilletter!


 

94

Veldig bra 4.0

4.0 Reviews from 94 customer reviews
Bestill på forhånd

Utrolig gøy og besøke voksmuseumet! Det er absolutt og anbefale. Vi bestilte billetter på forhånd og der var vi glad for! Da fikk vi gå rett inn og slapp en lang billettkø! Enkelt og raskt og bestille billetter på nettet!

Hanne, Bergen
LØR, 04 JAN 2014
4.0
Flott opplevelse !

Vi var noen dager i London før jul og bestilte billetter til Madame Tussaud ! Vi kom som anbefalt tidlig , kl 09.30 og ble vsit til prioritert kø med forhåndskjøpte billetter. Madame Tussaud var en flott opplevelse for ungdommene vi hadde med (14 og 15 år ) og oss voksne ! Anbefales !

Lisbeth, Oppegard
SØN, 22 DES 2013
4.0
Verd å ta seg en tur!

Madame Tussaud blir bare bedre og bedre! Var der for fem år siden, kjempebra da, men enda bedre nå! Verd å ta seg en tur, mye å se og mye å oppleve. Sykt bra laget av voksdukkene, ser veldig ekte ut. Passer både til store og små. Tok med meg kjæresten og vi koste oss gjennom hele turen. Artig at det var mange kategorier som varierer fra gamle konger til dagens populære artister. Mange bilder ble tatt og jeg er storfornøyd etter turen.

Emilie pedersen, Bodø
LØR, 21 DES 2013
4.0
Fungerte perfekt

Å forhåndsbestille er lurt. Da kommer man i en hurtigkø og slipper den voldsomme køen som ofte er.
Super og effektiv service på www.londonbilletter.no da jeg bestilte først til feil dato. En kort Mail fra meg og det ble endret og ny vocher kom samme dag. :-)

Sølvi, Porsgrunn
ONS, 18 DES 2013
4.0
Fin opplevelse

Har vært flere ganger ved Madam Tussauds. Kjekt med litt nytt denne gangen for vår del: 4D film. Veldig greit å bestille billetter på forhånd, men når alle gjør det, blir det likevel lang kø for å komme inn! Det var kjedelig.

May torvnes, Mauseidvåg
ONS, 04 DES 2013
4.0
Høydepunkt :-)

Et besøk på Madam Tussauds er alltid et høydepunkt når jeg drar til London med barnebarn :-) Like morro of imponerende både for voksne og barn og avsluttningen med filmen (4D) med de kjente Heroene er topp !

Marit, Hafrsfjord
TIR, 03 DES 2013
4.0
På tur med tennåringer

Vi kom frem før 12 på en fredag med forhåndskjøpte billetter. Det var bare gå rett inn og i heisen;) Det var ikke så masse folk så man kunne ta bilder med alle kjendisene uten stress;) Utstillingen var mye bedre enn jeg forestilt meg i alle år... Glad at jeg ble med dit. Veldig artig for både store og små!

Oxana sokolova, Oslo
MAN, 25 NOV 2013
4.0
Retired gynecologist, (Norwegian)

It was my friend who wanted to visit Madame Tussauds. I did totally enjoy the experience, though. The wax figures were fantastic,and the setting absolutely fabulous. The taxi tour through London history was the top!
Well worth the fee.

Bjorg, Forde
SØN, 24 NOV 2013
4.0
Madam Tussauds

Kjøpte billetter på denne nettsida,det fungerte veldig bra . Bestillte heimefra dagen før, epost med biletter kom pr. epost med ein gang. Skriv ut og ta med, og ingen kø.
Madam T. var ein hyggelig opplevelse nok ein gang...min 3.gang, men hadde med 2 tenåringer som ikkje hadde vore der. Så her vart det knipsa bilder av de fleste kjente personer som var utstillt, og nøkkelring med bilde ilag med Obama var kjekt å kjøpe. Me var der kl 10.30 på ein søndag, allerede da var det komt mange folk. Trur det har generelt auka med turister i London.

Signe, Øystese
ONS, 20 NOV 2013
4.0
madam tussaude

flotte 3d film

Sigrunn, Klepp
TOR, 14 NOV 2013
4.0
Stod til forventningene

Veldig fornøyd med besøket . vi koste oss, 9-åringen og jeg :)

Anette, Knapstad
TIR, 12 NOV 2013
4.0
Enkelt!!

Kjøpte billett på forhånd, vi var der en søndag formiddag. Det var ikke noe kø på vei inn og lettvint å ha med bare ett ark som man leverer. Helt topp!!!

Hanne lofstad, Steinsholt
ONS, 06 NOV 2013
4.0
Glimrende

Smart å bestille billetter hjemmefra, køen var litt kortere for de som hadde forhåndskjøpt,,men det skal sies at vi var der 10 minutter før åpningstid. Da vi var ferdig inne, var køen fryktelig mye lengre ...

Bjørg kari, Hagan
ONS, 30 OKT 2013
4.0
Madame Tussauds

Madame Tussauds var veldig bra og jeg er svært fornøyd. Lurt å forhåndsbestille billetter da det er veldig populært. Vi stod under 10 minutter i kø fordi vi hadde forhåndskjøpt billetter her, ellers så hadde ventetiden med å komme inn, blitt betydelig lengere.

Anita, Ski
FRE, 25 OKT 2013
4.0
Speisalrådgiver/ morfar på tur med mormor og barnebarn

Veldig bra å ha bestilt billetter på forhånd. Bestillingsportalen fungere veldig bra og er enkel å bruke.
Videre vi hadde barnebarn på 10 og 13 med. Begge var veldig begeistret. Utstillingen er meget aktuell for alle årsklasser.

Eirik magnus, Kolsås
TIR, 22 OKT 2013
4.0
Veldig bra

Vi bestilte billetter på forhånd og det fungerte veldig bra. Alle var fornøyde.

Siw, Fredrikstad
TIR, 22 OKT 2013
4.0
Selge mat og drikke, før utgangen.

Var en fin opplevelse, men savnet litt salg/mulighet til og kjøpe mat før vi kom til utgangen

Terje, Ågotnes
LØR, 19 OKT 2013
4.0
madame tussauds

mye folk!!! utstillingen er bra. flott at du kan hoppe av skrekk seansen!!! fornyinger er supert

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.0
Forventningene innfridd

Vi hadde store forventnigner til hva vi skulle få oppleve, og hele familien var veldig fornøyd med hele opplevelsen.

Anne kari, Notodden
TOR, 10 OKT 2013
4.0
Med barnebarn i London

Flott opplevelse, engasjerte både barnebarn og besteforeldre.
Herlig å ha med forhåndsbestillte billetter og spasere rett inn uten å stå i kø.

Anita gaassand, Søfteland
TOR, 10 OKT 2013
4.0
Enkelt å bestille

Vi sparte mye tid ved å forhåndsbestille anbefales.

Mariann, Vesterøy
MAN, 07 OKT 2013
4.0
Madam Tussaud

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.0
Hei

Vi dro på Madame Tussaud en formiddag og vi kom rett inn uten å stå i kø.Vi var 2 voksne og 4 tenåringer fra 13 tl 16. Toatlopplevelsen var veldig bra, og spesielt avslutning med 4D film. Ungene storkoste seg.
Mvh fornøyde.

Tove ski, Bødalen
LØR, 05 OKT 2013
4.0
bilettkjøp

veldig lettvint måte å skaffe seg biletter på. køen som møtte oss gikk unna i en fei :-) skal absolutt benytte meg av bilett kjøp via dere en annen gang også-anbefales.

Ingvild, Fannrem
TOR, 03 OKT 2013
4.0
voksfigurene var bra, men

Det beste var togturen og 3D filmen

Elisabeth, Oslo
TOR, 03 OKT 2013
4.0
MS veronica

Mange stjerner på en plass :-) skulle ønske vi kunne vandre mer rundt, men plutselig var vi gjennom og kunne ikke gå tilbake.

Veronica, Silsand
ONS, 02 OKT 2013
4.0
Flott opplevelse

Veldig enkelt å bestille på nett og slippe å stå i bilettkø.
Voksdukkene var helt utrolig virkelighetstro.

Steinar, Tromsdalen
LØR, 28 SEP 2013
4.0
Fin opplevelse!

Jeg bestilte billetter på LondonBilletter.no rett før vi dro til London. Genialt med billett som kan brukes når du vil i løpet av en måned fra ankomst dato.
Vi kom rund 11, ikke kø selv om det var mange mennesker.
Jeg kommer til å bestille her neste gang jeg skal ut og reise.

Helene, Sofiemyr
ONS, 18 SEP 2013
4.0
Jentetur

Reiste med jente på 15 år og vi koste oss. Var en kjempelang kø ( 5timer) i følge vakten for de som ikke hadde forhåndsbestilt billetter, vi var inne på 15 minutter. En flott opplevelse som man bør få med seg. Anbefaler å kjøpe billetter på forhånd . Kjøpte også billetter til musical Billie Elliot, som også kan anbefales på det varmeste, en fantastisk historie:)

Ann veronica, Mathopen, bergen
MAN, 26 AUG 2013
4.0
Madame tussauds

Hadde en helt fantastisk tur i london:-) kommer nok snart tilbake:-):-):-) elsket madame tussauds:-):-)

Lise, Odda
LØR, 17 AUG 2013
4.0
Var på Madame Tussauds en lørdag, ca kl 0940.

Det var mye folk ved de ulike dørene/inngangene,( på grupper, forhåndskjøpt og ikke forhåndskjøpt billetter). Tenkte at dette ville ta tid. Men vår "kø" gikk raskt- var inne på museet på under 15 minutter :-)

Evy alice, Skogsvåg
TIR, 13 AUG 2013
4.0
Absolutt severdig

Opplevelsen når vi først kom inn var god, spesielt for den yngre garden, men når vi kjøper billetter med fortrinn - prioritert inngang, og må stå i kø i 45 min, så er det noe ved informasjonen som mangler.Rimelig håpløst når køen er lenger enn de som ikke

Renato, Bergen
FRE, 09 AUG 2013
4.0
En meget fin opplevelse for både voksne og barn !

Må oppleves !

Arve, Haugesund
TIR, 06 AUG 2013
4.0
KJempe flott

Vi synes dette var kjempe flott, men var litt skuffet over køen vi måtte stå i selv om vi hadde kjøpt billetter på forhånd. måtte stå 1 time i regn.

Elisabeth thorland, Nyborg
FRE, 02 AUG 2013
4.0
veldig bra.men og stå i kø i to timer når man har kjøpt billett er ikke no morsomt ødela litt gleden ..allfor mye folk og sure folk som jobbet der.

men enkel løsning på billett kjøp.

Ellen, Oslo
FRE, 02 AUG 2013
4.0
Hadde bestilt bill. før jeg reiste.

Veldig greit at der er egen luke for dem som har bestilt gjennom nett eller på annen måte. litt lang kø men den var lenger på dem som ikke hadde bestlt på forhånd. dette er andre gang jeg er der men like kjekt for det.

Bjørg, Sandnes
TOR, 01 AUG 2013
4.0
Det er nå andre gang jeg er på madame tussauds,

men det er like kjekt for det.

Bjørg, Sandnes
TOR, 01 AUG 2013
4.0
Fantastisk morsomt.

Veldig morsomt, anbefales!

Marianne, Garmo
FRE, 26 JUL 2013
4.0
Som forventet!

Anbefaler severdighetn, men ikke minst forhåndsbestillingen av billettene, da vi slapp kø når vi kom dit. I tillegg god service fra nettstedet fordi jeg hadde valgt dato, men tok bare en telefon og de ordnet det straks. Veldig bra!

Maria, Porsgrunn
TIR, 23 JUL 2013
4.0
Må oppleves

Takler du kø, kan dette stedet anbefales. Positivt opplevelse.

Dag, Porsgrunn
TIR, 23 JUL 2013
4.0
Veldig bra og interessant museum, men altfor mye folk

Veldig bra og interessant museum, men altfor mye folk gjør det veldig slitsomt og stressende

Vegard, Bardu
SØN, 21 JUL 2013
4.0
Det er alltid hyggelig med et besøk i Madame Tussauds. Det lønner å være tidlig ute der.

Det er et fint sted for de fleste folk. Artig å se hvor like de klarer å lage de fleste av kopiene av kjendisene.

Ellen, Oslo
SØN, 21 JUL 2013
4.0
Timene gikk fort her. Flott fra inngang til utgang .

Dette må man få med seg på en London tur. Blir fort fylt opp med folk, så dra tidlig. lønnes seg.

Merete, Stavsjø
LØR, 20 JUL 2013
4.0
Anbefales.

Veldig lang kø, sjøl om vi var tidlig ute, men så at ansatte prøvde å være så effektive som mulig. Flott inne, gikk fort noen timer.

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
4.0
One direction var då fantastisk sexy!!

Omgomgomg one direction var så nydelige <3 det eneste som ikke var då bra var at man nesten ikke fikk tid til å se på de eller ta bilder med telefonen siden det er en sånn person der som liksom tar bilde, men ellers var det sykt azmt<3

Mona, Bergen
FRE, 12 JUL 2013
4.0
Hyggelig gjensyn med Madame Tussauds. Mange år siden sist.

Køen av folk med forhåndskjøpte billetter var lang, stod i kø vel en time før vi kom inn. Vet ikke hvor lang køen for dem som ikke hadde kjøpt billetter var. Men ferietid i London betyr køståing, så dette var greit.

Kristin merete, Vestskogen
FRE, 12 JUL 2013
4.0
Flott opplegg. Litt kø for å komme inn, men merket ikke at det mange mennesker inne i Madame Tussauds.

Anbefales et besøk om en har tid til det.

Torill berås, Arendal
ONS, 10 JUL 2013
4.0
Var der mandag kl 9.30, var da lang kø ved inngangen for forhåndsbestilte billetter. Lite kø på ordinært billettsalg. Veldig mye folk, så vanskelig å få sett ordentlig på figurene. Veldig morsom kinoforestilling med superheltene.

Dra dit utenom turistsesongen hvis du ønsker å få en god opplevelse der.

Anne ohren, Gran
TIR, 09 JUL 2013
4.0
Strålende glamorøst

Det anbefales på det sterkeste og besøke Madame Tussauds. I høysesong kan det være en stor og veldig lang kø, så kjøp billetter på forhånd, og kom tidlig. :-)

Karen elisabet, Tolvsrød
MAN, 08 JUL 2013
4.0
Mye fine voksfigurer, veldig virkelige i uttrykket.

Bestilte billetter på nettet på forhånd, og trengte ikke å stå i billettkøen utenfor, kun i forhåndskjøpt-køen. Det var endel folk i den køen også, men det gikk fort å komme inn. Anbefaler å være tidlig ute.

Steinar, Vennesla
TOR, 04 JUL 2013
4.0
Kjempebra! Jeg har vært der før, og det er så bra at de skifter ut figurer etterhvert slik at det blir en "levende" utstilling.

Anbefales. Få med deg 4D-filmen om superheltene. Det var helt utrolig.

Solveig, Trysil
TIR, 02 JUL 2013
4.0
Meget bra attraksjon. Vel verdt å få med seg

Anbefales på det sterkeste

Marit, Søgne
SØN, 30 JUN 2013
4.0
Veldig lang kø i forhåndsbestilte billetter

Anbefales på det varmeste, må absolutt oppleve

Tom, Sandnes
ONS, 26 JUN 2013
4.0
Bør oppleves

Fin utstilling og imponerende arbeid, selvfølgelig, men syntes prisen var drøy i forhold til hva vi satt igjen med. Køen var lang, selv om vi hadde bestilt billetter på forhånd, for det hadde alle andre også gjort! Vi skulle gjerne ha gått tilbake og brukt mer tid på første del av utstillingen (dukkene), men det var ikke mulig. Her sluses man igjennom fra A til Å og rett til souvenirbutikken til slutt.

Inger lise, Gimse
LØR, 22 JUN 2013
4.0
Svært enkelt å bestille, og god informasjon på de forhåndsbetilte billettene.

Vi var der 3 personer ca klokken 11:30 en søndag. Anbefaler å ikkje være senere, helst tidligere på dagen, da det er stor trengsel og svært mye folk inne i alle saler. Likevel er køen utenfor godt organisert og det er effektiv framdrift. Forhåndsbestilte billetter gjør alt enklere. Har du vært på Mdm.Tussauds en eller to ganger så har du sett nok, selv om det er et must for de fleste å besøke dette en gang du er i London. Min 14 årige niese elsket plassen.Tok sikkert hundrevis av bilder.

Helene åsmul, Eikelandsosen
ONS, 19 JUN 2013
4.0
Det var helt fantastisk å se utstillingen. Ett lite minus var at det var utrolig mye folk der inne, gikk i kø hele tiden. Vi hadde bestilt biletter på forhånd og det var vi glade for. Sparte litt tid på det.

Anbefaler virkelig andre å innom å se på det fantastiske de har lagd og fått til. Her var det også andre ting enn bare voksfigurer.

Torunn, Øvrebø
TIR, 18 JUN 2013
4.0
Veldig mye , og spennende å se, stor opplevelse

Anbefales på det sterkeste

Gunnar reidar, Grøa
TIR, 21 MAI 2013
4.0
Vel verdt å besøke

Voksfigurene veldig bra,4D filmen heilt topp, turen gjennom gamle London i biler heilt supert.
Og skrekk avd. ikke spesielt skremmende men bra lagd

Rune, Drangedal
FRE, 17 MAI 2013
4.0
Kjøp billetter på forhånd!!

Vi kom på en vanlig hverdag, rett etter det åpnet og det var en enorm lang kø ved hovedinngangen, men med forhåndsbestilte billetter kommer du i en annen kø som er noe raskere. Jeg hadde aldri vært der og hadde med min 15 åringe gamle sønn. Vi begge hadde store forventninger til stedet. Fantastiske "levende" dukker. Det var kaos, men det må du bare forvente. 4D-filmen var derimot veldig bra. Meget serviceinnstilte personell.

Monika spersøy, Lier
TIR, 14 MAI 2013
4.0
Veldig artig og 4 D filmen er et must

Underholdende for alle aldre (Bortsett fra de aller minste da det nok blir litt for mye venting for de)

Lin, Oslo
TIR, 07 MAI 2013
4.0
Flotte voksmodeller av kjente personer, kan gå i eget tempo og beundre og fotografere lenge. 4D-filmen var også en opplevelse, skrekkabinettet og togturen gjennom Londons historie likeså. Vi gikk noen timer med smil om munnen :-)

Anbefaler Madame Tussauds til alle London-turister. Kjente personer, 4D-filmen, togturen, skrekkabinettet, alt er laget for å gi en autentisk opplevelse av fortid og framtid!

Anne, Kirkenær
TIR, 23 APR 2013
4.0
En fin opplevelse.Bør oppleves, men en må regne med å stå i kø. Lengden på køen kommer sikkert an på når på dagen en velger å besøke denne attraksjonen. Virket veldig populær.

Veldig enkelt å bestille på nett og løse inn i en billett når en kom der.

Brith, Bergen
TIR, 23 APR 2013
4.0
Kø, kø og atter kø!

Selve Madame Tussauds var veldig bra, MEN det at man kom FØRST i køen dersom man forhåndskjøpte billetter er bare bullshit. Vi ankom Madame Tussauds i god tid og fikk likevel stå i kø 1,5 time før vi endelig entret inngangen.

Eli brenne, Namdalseid
FRE, 19 APR 2013
4.0
Helt greit!

Turen til madame tussauds var ikke helt som forventet....trodde det var flere voksfigurer der enn det var, men for all del det var en opplevelse og utrolig bra laget! 4d filmen var kjempe bra!
Kjøpte billetter på forhånd, noe som gjorde at jeg slapp unna kø der man kjøper billetter.

Thorill, Fevik
TIR, 16 APR 2013
4.0
Anbefales på det sterkeste!

Fantastisk opplegg, må oppleves av både store og små :)
Det å bestille på forhånd var helt topp, kom rett inn forbi køen!

Tina, Nesøya
ONS, 10 APR 2013
4.0
Vi reiste som familie med tre barn, hvor det eldste er 12 og den yngste er 7 måndeder. Vi sto ikke mer enn fem minutter i kø for å komme inn da vi hadde forhåndsbestilt så det var supert :) Men vi fikk ikke ha barnevogn med oss inn så vi måtte bære baby o

Anbefaler ikke denne serverdigheten om du reiser med små barn ;)

Veslemøy johannessen, Haugesund
TIR, 09 APR 2013
4.0
,bra men folksomt men supert å ha bestilt billetter på forhånd=ikke kø!

4D filmen til slutt på rundturen i bygget var helt fantastisk

Torbjørg, Moi
MAN, 08 APR 2013
4.0
Overraskende bra.

Anbefal denne severdigheten

Jan, Sandnes
ONS, 03 APR 2013
4.0
Veldig bra bortsett fra de store rommene. Alt for mange personer inne samtidig slik at man ikke fikk sett alle modellene

Anbefales utenfor sesong

Svein, Vollen
ONS, 03 APR 2013
4.0
Å bestille på nett sparer deg mye tid i kø!

Spennende. Varierte opplevelser. Passet både voksne og barn i vår familie. Praktisk å bestille på nett i forkant.

Randi, Trondheim
LØR, 30 MAR 2013
4.0
Reiste med en gutt på 18 år, som synes Madame Tussauds var kjekt og spennende.

Kan anbefales

Siri, Hundvåg
TOR, 28 MAR 2013
4.0
Bra, men slitne lokaler delvis, elendig ventilasjon i deler av bygget.

Anbefal denne severdigheten

Egil, Oslo
TIR, 26 MAR 2013
4.0
Mye folk, men god logestikk. likte godt togtur, og overraskende godt 4D kino,veldig artig!

Anbefales!

Vibeke, Asker
SØN, 24 MAR 2013
4.0
Fantastisk!

Det var gøy, spennende og ikke minst kjempe morsomt å få se Marvels i 4D. Skrekkavdelingen fikk hjerte til å slå og det var gøy å se alle dukkene så veldig ekte ut.Vi kom også raskt inn fordi vi bestilte billetter på forhånd. Vi brukte 2 1/2 time der inne så jeg anbefaler virkelig å dra dit!

Beate, Ranheim
TIR, 12 MAR 2013
4.0
super ok alt bra

anbefales uansett alder..muy bueno
ingen problemer alt gikk som det skal
vi kommer til å bruke denne siden igjen.

Ernesto, Sandsli
FRE, 01 MAR 2013
4.0
Imponerende og veldig gøy ...bedre enn forventet. Noen dukker er så levende at man nesten tror at det er en levende person :)

Gøy for voksne,litt større barn/ungdom . 4D filmen er tøff :)

Cecilie, Lillesand
FRE, 22 FEB 2013
4.0
Vær tidlig ute, det er ekstremt mye mennesker. Og husk når du går fra del til del kan du ikke gå tilbake, så ta deg god til til å kikke på de figurene du vil se på. Til tross for at vi hadde forhåndskjøpt billetter var det kø for å komme inn.

ja

Marianne, Asker
MAN, 28 JAN 2013
4.0
Har vært der 3 ganger,må bare oppleves. :-)

Fantastisk

Ann, Vestby
SØN, 13 JAN 2013
4.0
Utrolig artig plass!

Madame Tussauds er en utrolig attraksjon og veldig morsomt for barn, ungdom og voksne.

Lena, Trondheim
SØN, 13 JAN 2013
4.0
Lang kø!!!

Om man ønsker å dra på Madame Tussauds, bør man bestille billetter i forkant om man ikke ønsker å tilbringe dagen i kø. Dette fordi køen inn er noe kortere enn om du ikke har bestilt. I tillegg anbefales besøkende å komme fra de åpner dørene om morgene da køen er aller minst på denne tiden. Min kone og jeg sto selv i kø i litt over 1 time på forhåndsbestille billetter. Den andre køen for å bestille billetter var på hele 4.5 timer.

Ståle liane, Tønsberg
ONS, 31 JUL 2013
4.0
Anbefaler sjølvsagt alle å sjå denne serverdigheten,sjølv om den ikkje var så god som forventa.

Kjempelett med bestilling av bilett på nett.

Egil, Kaupanger
SØN, 14 JUL 2013
4.0
En flott, men varm opplevelse! :)

Vi hadde en fin opplevelse av Madame Tussaud da vi var der. Det var mange flotte voksfigurer og de fleste lignet veldig. Jeg var glad jeg hadde kjøpt billetter på forhånd og at jeg hadde fått tips om å møte tidlig, helst før dørene åpnet. Da fikk vi sett og tatt bilde ved de figurene vi ønsket.
Jeg skulle ønske at det var mulig å regulerer antallet på de som kan komme inn i lokalene per dag. Det blir veldig fullt utover dagen. Etter min mening var det også for få salgssteder der vi kunne få kjøpt drikke. Det ble veldig varmt siden det var så mye folk der.

Eva, Stjørdal
ONS, 30 OKT 2013
4.0
Bra for større barn og voksne

Absolutt verdt et besøk. Passer for 10 år og oppover. Vår 5 åring hadde ikke fult så mye glede av det bortsett fra Marvel figurene.
Når det gjelder billettene så sparte vi ikke særlig køtid, da alle har billetter på forhånd og må stå i kø

Thomas juel, Drammen
MAN, 28 OKT 2013
4.0
Artig for barna og man bør forhåndskjøpe billetter

Gøy å ha vært der, men er nok mest moro for barna. Ikke gøy å stå i kø, men måtte det selv om vi hadde forhåndskjøpt billetter. Men køen for ikke å ha kjøpt på forhånd var mye, mye lengre i tid! Best å dra dit utenfor toppsesong. Får nok se mye mer inne også da, og unngår kø på utsiden.

Anne, Sagstua
ONS, 14 AUG 2013
4.0
Vel verdt pengene

Men var litt overrasket over at det ikke var flere modeller utslilt der. Men alt i alt vel verdt pengene.

Bård-øystein, Oslo
LØR, 03 AUG 2013
4.0
Ok.

I am glad i went, because i have always wanted to go. And it was interesting. But as a whole, just ok. I dident spend long time there before i was done.

Camilla helen, Tromsø
SØN, 10 NOV 2013
4.0
Bra.

Var der tirsdag 6. august. Mye bra men det var så stappfullt av turister så unngå å dra dit i feriene hvis du lider av klaustrofobi. Vi ventet 1,5 timer i kø før vi slapp inn. Kan absolutt anbefale denne attraksjonen - off season.

Jenny, Fetsund
FRE, 09 AUG 2013
4.0
ok

Madame Tussauds klarer å holde seg oppdatert, selv om de fortsatt viser en del av de gamle tingene. Nye moderne innslag gjør at de holder koken. I overkant mye folk da. Litt klønete at man MÅ ha med utskrift av billetten. Skapte litt ekstra trøbbel.

Svein, Nesoddtangen
MAN, 15 JUL 2013
4.0
Madame Tussaud

Kjøpte familiebillett til Madame Tussaud gjennom Londonbilletter.no for å spare tid og penger. Betalte kr 915,- . Lite mennesker/turister i London i oktober, så vi hadde sluppet særlig kø uansett. Da vi fikk billettene i luka ved fremvisning av billettresevasjon, sto det 76 Pund. Så vi betalte strengt tatt mer enn nødvendig.

Vel inne, var det en fin opplevelse. Mye mer enn bare "voksdukker". Kan anbefales da mye har skjedd på de 15 årene siden jeg var der sist.

Trine, Drammen
ONS, 02 OKT 2013
4.0
Madame Tussauds var veldig bra, men opplevelsen vart mykje trekt ned pga enorme køer og folkemengder. En time for å komme seg inn, og då hadde vi bestilt billetter på forhånd. Det var lange køer med omtrent alle voksfigurane, så det var nesten umulig å ta

V reiste to voksne aleine mtp å ta med de tre barna våre en annen gang, men eg er usikker på om eg drar tilbake. Det var enorme folkemengder og kø heile vegen. Øm en klarer å sjå forbi det og ikkje har noen problemer med det, så anbefaler eg heilt klart dette.

Tone, Florø
MAN, 12 AUG 2013
4.0
Vi ville ikke valgt Madame Tussauds pga lang tid i kø.

Nei vil ikke anbefale denne plassen hvis en ikke liker og stå i kø og gå i kø.

Øyvind, Haugesund
LØR, 03 AUG 2013
4.0
Viktig å bruke den tiden du ønsker underveis da en ikke går gå tilbake for å ta en "ekstra" kikk.

.

Rigmor bø, Varhaug
MAN, 29 JUL 2013
4.0
Vær forberedt på lang kø for å komme inn, selv med forhåndskjøpte billetter - og selv om du tror du er tidlig ute. Blir veldig fort fylt opp med folk inne, og du går i kø. Voksdukkene er like bra som de alltid har vært. Et pluss for 4D-film i det gamle p

Anbefales, men vær forberedt på å stå og gå i kø hele veien...

Elin, Baerums verk
SØN, 28 JUL 2013
4.0
En flott opplevelse for hele familien. Høydepunktene var taxitur og 4D film. Hadde ikke valgt å besøke Madame Tussaud midt i sommerferien, men det var alt i alt en flott opplevelse.

Anbefales til alle, men veldig lange køer i sommervarmen trakk ned opplevelsen. Vi kjøpte billetter på forhånd, og trodde det skulle gå litt fortere. Tror egentlig de som kjøpte billetter på stedet kom like raskt inn.... Skal man besøke Madame Tussauds i høysesong ville jeg absolutt spandert VIP billetter, og hadde jeg kunnet skulle jeg ha oppgradert de jeg hadde. Også inne ble det litt for mange mennesker, det ble mye kø. Særlig for barna ble det litt for mye kø.

Sigrid, Bergen
SØN, 28 JUL 2013
4.0

Madame Tussauds Kundkommentarer

Madame Tussauds. LondonBilletter.no

Info
Madame Tussauds

Adresse
Madame Tussaud's, Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Se på et kart, Madame Tussauds Se på et kart

Åpningstider
Hver dag mellom 09.30 og 18.00. Siste inngang er mellom 17.00 og 17.30

Metro
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Bus
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 

Nyhetsbrev

Varekurv Varekurv