Madame Tussauds

  • Velg dato

Madame Tussauds

Pris fra 325 kr

Bestill billetter til Madam Tussauds vokskabinett og gå rett forbi den lange køen ved inngangen. 

Den mest travle tiden å besøke Madame Tussauds på er mellom kl. 12.00 og 15.00. Velger du å komme i dette tidsrom, kan det være noe ventetid. 

Billettene sendes til din e-postadresse etter at vi har mottatt din bestilling og betaling. 

Man må absolutt opleve Madame Tussauds, det verdenskjente vokskabinettet når man er i London. Med våre billetter har du også adgang til Madame Tussauds skrekkabinett, Chamber Live. Chamber Live er utrolig nifst, men det er også utrolig morsomt! Må prøves hvis du tør, har en god helse og er over 13 år! Vil du ikke gjennom Chamber Live, når du er på Madame Tussauds, så går du bare rundt. NY! Nå har du sjansen til å se de største superheltene komme til live hos Madam Tussauds. Spider-Man, Iron-Man, Volverine, The Incredible Hulk og mange flere, pluss en helt ny 4D opplevelse! 

I Madame Tussauds berømte auditorium vil du kunne se den nye 4D kortfilmen i en full surround 360° presentasjon med spesialeffekter. Spider-Man, The Incredible Hulk og Captain America kjemper mot en av de verste skurkene i et helt nytt eventyr. Trå inn i Iron-Man's bryst skjold eller gå på taket med Spider-Man. 

NEW from May 2015 - UNIQUE INTERACTIVE STAR WARS EXPERIENCE
Created in close collaboration with Disney and Lucasfilm, Star Wars™ at Madame Tussauds is a unique, immersive experience starring extraordinarily life-like wax figures of the favourite heroes and villains of Star Wars Episodes I-VI. The figures will appear in authentic walk-in sets inspired by key scenes from the movies. Dynamic special effects will add to the immersion, as you step right into, and star in, some of the most iconic moments in film history.

If you do not buy ‘Standard Tickets including Star Wars’ here, you can buy them as a supplement at the entrance gate to Madame Tussauds at GBP 3,- each ticket


Nå kan du bestille en familiebillett til Madame Tussauds! EN familiebillett er tilgjengelig i to utgaver: 2 voksne+2 barn ELLER 1 voksen + 3 barn 
EN familiebillett er gyldig for MAX 4 personer og ALDRI for 3 voksne + 1 barn

Velg den datoen dere ankommer London som "Gyldig fra "- dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 4 -15 år. 4 år og yngre har gratis adgang i følge med en voksen). Barnebilletter kan KUN kjøpes sammen med voksenbilletter!


 

Fantastisk 4.1

4.1 146 customer reviews
Anbefales.

Hadde en flott opplevelse og anbefaler andre å ta turen til Madame Tussauds. Vi dro dit tidlig og er glad for det. Etterhvert ble d mange mennesker og da blir d venting.

Merethe helen lågeide, Fredrikstad
ONS, 06 AUG 2014
4.1
Fantastisk bra på Madame Tussauds

Vi fårhåndsbestilte billetter, ingen kø,det fungerte utmerket:-)

Inger h, Fiskum
MAN, 04 AUG 2014
4.1
Variert opplevelse

Voksfigurene var flotte og lignet veldig på originalene (min 17-åring var imidlertid skuffet over at ikke One Direction var der lenger...). Stor trengsel gjorde at opplevelsen her ikke ble så bra. Altfor mange ble sluppet inn samtidig. Bl.a. flere store grupper ungdommer som tok veldig mye plass. Men vi kom rimelig helskinnet gjennom denne delen. "Taxi-vognene" gjennom Londons historie var informativ og fin. 4-D-filmen med superheltene var et høydepunkt. Lav-punktet var den såkalte "skrekk-tunnelen". Lite å bli redd av - bare ekkelt. Men alt i alt mener jeg jo at Madame Tussauds er et "must" for London-farere!!

Bjørg, Kristiansand
FRE, 01 AUG 2014
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var en kjempeopplevelse. Vi gjekk gjennom heile "løypa", unntatt skrekkkammeret. Veldig greit å kjøpe billettar på førehand og sleppe køen.

Solveig lien, Blaksæter
MAN, 28 JUL 2014
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var en kjempeopplevelse. Vi gjekk gjennom heile "løypa", unntatt skrekkkammeret. Veldig greit å kjøpe billettar på førehand og sleppe køen.

Solveig lien, Blaksæter
MAN, 28 JUL 2014
4.1
London Billetter

Helt etter forventninger !! Kjempe fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.1
Anbefaler fast tikket.

Vi reiste til London, og hadde fast tikket billett til Madame Tussauds. Vi gikk dit kl 16.00 på søndag 6 juli, og hadde regnet med litt kø, men vi som hadde fast tikket gikk rett inn, fantastisk.

Trine lise, Porsgrunn
MAN, 14 JUL 2014
4.1
Flott opplevelse

Det var veldig enkelt å bestille billetter på forhånd, køene utenfor var godt organisert. Tross mange mennesker gikk det veldig greit å komme inn. En morsom severidighet alle må få med seg.

Monica, Tønsberg
SØN, 13 JUL 2014
4.1
Bedre enn forventet

Utstillingen var mer interaktiv enn jeg hadde forestilt meg. Vi savnet imidlertid noen "storheter".

Bent christen, Oslo
LØR, 12 JUL 2014
4.1
Glimrende

Kjempe lett og bestille billetter , fikk famile rabatt og slapp og stå i en kø mindre .
Kan anbefales på det sterkeste.

Kim emil, Hokksund
TOR, 10 JUL 2014
4.1
Fantastisk

flott sted , vennlig personal , ingen kø da billettene var bestilt på forhånd.

Anna kathrine, Stavanger
MAN, 31 MAR 2014
4.1
Madame Tussauds med tenåring

Madame Tussauds er en kjempe kjekk attraksjon med ungdommer. Jeg hadde med meg min datter på 14 år, og hun storkoste seg der, med livaktige figurer og 4d'en var bare helt utrolig stilig. Det var ca 15 år siden jeg var der sist, og jeg reiser gjerne tilbake igjen. Vi bestillt på nettet før vi reiste, og det var veldig greit,ellers hadde vi måttet stå i to køer. Vi var der når de åpnet, halv ti,og det var godt, for det tok ikke så veldig lang tid før køen var blitt kjempelang.

Elisabeth malde, Sandnes
SØN, 11 MAI 2014
4.1
sMadam Tussaud

Alle som ikke har vært der før må besøke Madam Tussauds! vær oppmerksom på at det kan være milelange køer utpå dagen. Vi var litt sent ute, men hadde kjøpt billetter på forhånd og fikk "bare" to timer i kø, de som ikke hadde kjøpt billetter måtte stå i 4,5 timer. Vær der i god tid før 09:30 (åpningstidspkt), da er køene kortest. Nytt av året er eget One Direction-oppsett med fotografering - alle unge fans elsket det! Ellers bør man få med seg superheltene i 4D.

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.1
Fru

Det var flott å bestille og betale på forhånd. Vi kom rett inn, slapp å stå i kø.

Kari, Kløfta
ONS, 19 FEB 2014
4.1
Bra opplegg

Kjøpte billetter fra Londonbilletter og alt gikk som smurt! Disse kan anbefales :)

Jan-ove, Bergen
ONS, 19 FEB 2014
4.1
Imponerende.

Fast track er å anbefale. Imponerende , og troverdige voksdukker. Litt skuffet over "skrekkrunden". Flott 4D film.

Fridny, Gimse
ONS, 22 APR 2015
4.1
Madame Tussauds

Flott opplevelse og morsom attraksjon. Vi ble veldig positivt overrasket over attrasjonene med å kjøer cab/taxi gjennom Londons historie, og det var ekstra moro for barna å se 4D filmen med heltene sine. Her var det litt for både store og små. Anbefales!

Ellen, Oslo
TIR, 07 APR 2015
4.1
Påsketur

Det er alltid en fornøyelse å være på Madame Tussauds. Bestille billett på forhånd er det beste man kan gjøre.

Paal, Oslo
MAN, 06 APR 2015
4.1
Besøket og bestillingen

Flott severdighet med noe for barn, ungdom og voksne. Trengte heller ikke stå i lang kø, når man hadde bestilt på nett. Mange av figurene var så ufattelig lik hvordan de ser ut i virkeligheten/TV. Kunne kanskje vært enda flere voksfigurer. Litt usikkerhet rundt bestillingen på nett, da vi lurte på om vi manglet noe pga at side 2 i vedlegget vi fikk på mail var blank.

Frank, Jessheim
FRE, 03 APR 2015
4.1
londontur

veldig bra på madame Tussauds,men anbefaler å kjøpe billett på nett pga mye folk,men allikevel fikk jeg aldri følelsen av at det var trangt og mye folk ,anbefales:-)

Svein arild, Karmsund
ONS, 18 MAR 2015
4.1
En flott opplevelse!

Var der nå for 3. gang! Den første gangen var naturlig nok en ekstra WOW faktor, men det stadig forandringer og mye nytt å se. Det slo meg også denne gangen at jeg syntes mange av dukkene så mer ekte ut..altså mindre blanke.. Flott opplevelse og kan anbefales!

Anne, Mandal
ONS, 18 MAR 2015
4.1
Ingen kø

her var det absolutt ingen kø i det hele tatt :-)

Tore, Brennåsen
MAN, 02 MAR 2015
4.1
Pensjonist

Veldig fin opplevelse på Madame Tussauds, Spesielt fin å kjøpe billetter på forhånd. Kan anbefales.

Elin, Drammen
TOR, 26 FEB 2015
4.1
Veldig spennende sted

Kan anbefales, det er et morsomt sted som bør sees når man er i London

John brynjar, Horten
TIR, 24 FEB 2015
4.1
Kjempegøy

Kjempegøy for store og små!

Vibeke, Larvik
MAN, 23 FEB 2015
4.1
Madame Tussauds

Kjekk opplevelse, passer for hele famileien - bra med forhåndsbestilling

Kari, Egersund
TOR, 03 JUL 2014
4.1
En Opplevelse i seg selv!

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd,så slapp heldigvis unna den største køen.
Litt for mye folk i det første rommet med kjendiser,så ikke så mye utbytte av det..ellers gøy "rundtur"
i kabinettet. Spennende med "levende" skrekkrom og fin avslutning i 4d kinoen. Et must å dra til Madame Tussauds,hvis man ikke har vær der før. Passer for alle!

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.1
Fru

Madame Tussauds må besøkes når man er i London:-), men husk å bestill billetter før avreise!!!! Gikk rett inn uten å stå i kø, og den køen var laaaaaaaang........

Anne betit, Larkollen
SØN, 22 JUN 2014
4.1
Vær tidlig ute.

Anbefaler alle som skal på Madame Tussauds og dra dit når dem åpner ellers vil dere stå i lang kø, opptil 2 timer selv om dere har forhåndsbestilt billetter.

Nina, Oslo
MAN, 02 JUN 2014
4.1
Slipp kø

Vi kom da de åpnet og selv da var det mange folk der. Då glad vi hadde billetter. Vi gikk bare rett til inngangen og leverte billetten. Da vi dro stod det en laaaaaang kø for de som ikke hadde billetter. Ikke dra dit uten billett. Det er tipset mitt. Kos deg

Tone, Drammen
FRE, 30 MAI 2014
4.1

Litt mye kø, burde være mulig å gå tilbake til ting når du har gått runden

Geir, Ålesund
TOR, 29 MAI 2014
4.1
Kjendiser i voks

Vi kom midt på dagen til madame Tussaud, ikke kø siden vi hadde bestilt billetter på forhånd. Men utrolig mange mennesker inne på selve utstillingen. Gikk i kø overalt, og det ødela opplevelsen noe. Sikkert lurt å komme enten tidlig el sent på dagen. Veldig artig m 4d filmen helt til slutt.

Anette, Melsomvik
ONS, 28 MAI 2014
4.1
Mye for pengene...

Mye morro for litt større barn som har sett litt film. Bra med 4D experience kino inkludert. Pass på å ikke gå gå ned gjennom Horror Chamber med barn. Kan være nokså ekkelt til og med for voksne.

Henrik, Langevåg
ONS, 07 MAI 2014
4.1
Mann

Flott familieoppleving! Madam Tussaud har det meste. Voksfigurar av dei mest aktuelle kjendisane.Opplevingsmuseum og 4 D kino. Med billettar frå "LondonBilletter.no" vart vi følgde rett inn forbi andre som sto i kø.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.1
Fungerte veldig bra - billetter til Madame Tussauds

Er svært glad for at vi bestilte billetter via LondonBilletter.no! Vi måtte kun vente i 15-20 minutter før vi kom inn på Madame Tussauds. Dei som ikkje hadde bestilt billetter måtte vente i 2 og ein halv time før dei kom inn. Alt fungerte fint med å bestille billetter via LondonBilletter. Kan trygt anbefales.

Torill, Brattholmen
TIR, 29 APR 2014
4.1
En opplevelse en må få med seg

Kjempefin opplevelse, var sammen med mitt barnebarn på 12 som storkoste seg under hele serverdigheten. Utrolige etterlignelse, både "gode gamle og nyere " kjendiser fra både film og musikk. Satte ekstra pris på rundturen i Taxien da det var også en god del historie som vi fikk med, samtidig som vi ble foreviget på bilde.

Gunn karin, Vikedal
MAN, 28 APR 2014
4.1
Et høydepunkt

Vi bestilte billetter på forhånd. Vi syntes køen var svært lang likevel. Vi kom tidlig og sto i halvannen time for å komme inn. Det var likevel mye raskere enn de som ikke hadde billetter fra før. Vi ble positivt overrasket over hele konseptet og syntes vi både så godt, og fikk tatt bilder av de fleste som vi ønsket. Løypen vi skulle gå, var klar å følge og det var variasjon i programmet med skrekkløypen og vognen som tok oss gjennom den engelske historien. Vi storkoste oss! Dette var et av høydepunktene fra Londons-oppholdet.

Liv-mette, Kalandseidet
TIR, 22 APR 2014
4.1
Ganske fornøyd

Kjempefornøyd med å kjøpe bilettene her, men det var litt rot på madamme tussauds da de byttet litt på hvilken dør vi skulle inn, etter vi hadde stått en god stund i kø. Måtte stille oss bakerst i kø til dør nr2, men det var madamme tussauds feil, og ikke londonbiletters feil :)

Inger-lise, Melhus
LØR, 19 APR 2014
4.1
lang kø selv om man forhåndsbestilte billetter på nettet

Jeg var nettopp i London og på madam tussauds. Attraksjonen var veldig bra. Jeg bestilte billettene på forhånd for å slippe å stå flere timer i kø. Det viste seg da min sønn og jeg annkom MT en halvtime etter at det åpnet var det flere meter med kø. Vi ble stående i over 1 time i kø. Det var ikke ok. Det var to køer der, en for foråndsbestilt og en kø for de som ikke hadde bestilt billett. I køen der de ikke hadde forhåndsbestilt gikk køen mye raskere. Så det vil si at det lønner seg ikke å bestille på nettet!!!!

Monica, Oslo
TOR, 17 APR 2014
4.1
Frithjof Bettum

Madame Tussauds må bare besøkes selv om jeg har vært der mange ganger før. Men i Påsken må man være oppmerksom på at selv om man har forhånds bestilt billett er det kø. Veldig enkelt å forhånds bestille på nettet.Det må tilføyes at Madame Tussauds er flinke til å oppgradere med nye severdigheter.

Frithjof, Sandefjord
ONS, 16 APR 2014
4.1
Madame Tussauds

Vi var 4 voksne og 2 10-åringer som var strålende fornøyde med både bestillingen og besøket. Fungerte kjempefint :-)

Anne torunn, Skien
TIR, 25 MAR 2014
4.1
Nye attraksjoner

Har vært her før og de har fornyet seg ganske mye.

Ole bjørn, Molde
SØN, 23 MAR 2014
4.1
Madame tussaud - kø

Hei ferien var veldig fin. Men når me kom til madame tussaud så stod det i mine papirer at eg kunne gå rett forbi køen,siden eg hadde bestilt på nett..men det var ikkje tilfelle,me stod i kø 30 min før vi kom inn. Men utenom det,så hadde vi det veldig kosligt.

Erik, Omastrand
MAN, 03 MAR 2014
4.1
Madam Tussaud

Er en severdighet som er vel verdt å se! Ett fantastisk håndarbeid av de som har laget utstillingsdukkene hvor mange så veldig naturtro ut.

Åse marie, Hordvik
SØN, 02 MAR 2014
4.1
Jentetur :)

Alle dukkene var veldig tro kopier. Var ikke mye som skilte fra de ekte personene. Bygget, og kulissene var så flott satt sammen. Dette var det beste jeg opplevde ved mitt besøk i London :) Anbefales!!

Linda, Hafrsfjord
FRE, 28 FEB 2014
4.1
Kjekt for ung og gammel

bestill biletter på forhånd og du sparer mye tid ved inngangen. Var ute tidlig, det er kjempe fullt.

Randi mette, Førde
TOR, 27 FEB 2014
4.1
Madame Tussaud en stor opplevelse!

Madame Tussaud har i de senere år utviklet seg i svært positiv retning. Kjendisgalleriet var omtrent som det alltid har vært, men når det gjelder "Chamber of Horror" etc. så var det en stor forbedring fra tidligere. Store opplevelser for alle besøkende. Det eneste som kunne forbedres, måtte være at de utmerkede engelske ansatte som deltar i de forskjellige tablåene, kanskje burde snakke litt tydeligere og langsommere engelsk. Når vi var der, var åpenbart flertallet av publikum utenlandske foreldre m/barn, og da kan en Londondialekt i stort tempo til tider være vanskelig å oppfatte. Forhåndsbooking av billetter er sterkt å anbefale da man får en "fast track" kø med kort kø-tid.

Jan erik, Oslo
TIR, 25 FEB 2014
4.1
Billettbestilling og selve Madame Tussauds

Bestilte billetter på nettet før vi dro. Dette funka utrolig bra, kom rett inn og slapp unna lang kø.
Bestilling av billetter gjennom Londonticket skal vi absolutt gjøre igjen.
Madame Tussauds var kjempe flott, moro for store og små. Absolutt å anbefale.

Tove, Rykkinn
FRE, 21 FEB 2014
4.1
Bestill på forhånd

Utrolig gøy og besøke voksmuseumet! Det er absolutt og anbefale. Vi bestilte billetter på forhånd og der var vi glad for! Da fikk vi gå rett inn og slapp en lang billettkø! Enkelt og raskt og bestille billetter på nettet!

Hanne, Bergen
LØR, 04 JAN 2014
4.1
Flott opplevelse !

Vi var noen dager i London før jul og bestilte billetter til Madame Tussaud ! Vi kom som anbefalt tidlig , kl 09.30 og ble vsit til prioritert kø med forhåndskjøpte billetter. Madame Tussaud var en flott opplevelse for ungdommene vi hadde med (14 og 15 år ) og oss voksne ! Anbefales !

Lisbeth, Oppegard
SØN, 22 DES 2013
4.1
Verd å ta seg en tur!

Madame Tussaud blir bare bedre og bedre! Var der for fem år siden, kjempebra da, men enda bedre nå! Verd å ta seg en tur, mye å se og mye å oppleve. Sykt bra laget av voksdukkene, ser veldig ekte ut. Passer både til store og små. Tok med meg kjæresten og vi koste oss gjennom hele turen. Artig at det var mange kategorier som varierer fra gamle konger til dagens populære artister. Mange bilder ble tatt og jeg er storfornøyd etter turen.

Emilie pedersen, Bodø
LØR, 21 DES 2013
4.1
Fungerte perfekt

Å forhåndsbestille er lurt. Da kommer man i en hurtigkø og slipper den voldsomme køen som ofte er.
Super og effektiv service på www.londonbilletter.no da jeg bestilte først til feil dato. En kort Mail fra meg og det ble endret og ny vocher kom samme dag. :-)

Sølvi, Porsgrunn
ONS, 18 DES 2013
4.1
Fin opplevelse

Har vært flere ganger ved Madam Tussauds. Kjekt med litt nytt denne gangen for vår del: 4D film. Veldig greit å bestille billetter på forhånd, men når alle gjør det, blir det likevel lang kø for å komme inn! Det var kjedelig.

May torvnes, Mauseidvåg
ONS, 04 DES 2013
4.1
Høydepunkt :-)

Et besøk på Madam Tussauds er alltid et høydepunkt når jeg drar til London med barnebarn :-) Like morro of imponerende både for voksne og barn og avsluttningen med filmen (4D) med de kjente Heroene er topp !

Marit, Hafrsfjord
TIR, 03 DES 2013
4.1
På tur med tennåringer

Vi kom frem før 12 på en fredag med forhåndskjøpte billetter. Det var bare gå rett inn og i heisen;) Det var ikke så masse folk så man kunne ta bilder med alle kjendisene uten stress;) Utstillingen var mye bedre enn jeg forestilt meg i alle år... Glad at jeg ble med dit. Veldig artig for både store og små!

Oxana sokolova, Oslo
MAN, 25 NOV 2013
4.1
Retired gynecologist, (Norwegian)

It was my friend who wanted to visit Madame Tussauds. I did totally enjoy the experience, though. The wax figures were fantastic,and the setting absolutely fabulous. The taxi tour through London history was the top!
Well worth the fee.

Bjorg, Forde
SØN, 24 NOV 2013
4.1
Madam Tussauds

Kjøpte billetter på denne nettsida,det fungerte veldig bra . Bestillte heimefra dagen før, epost med biletter kom pr. epost med ein gang. Skriv ut og ta med, og ingen kø.
Madam T. var ein hyggelig opplevelse nok ein gang...min 3.gang, men hadde med 2 tenåringer som ikkje hadde vore der. Så her vart det knipsa bilder av de fleste kjente personer som var utstillt, og nøkkelring med bilde ilag med Obama var kjekt å kjøpe. Me var der kl 10.30 på ein søndag, allerede da var det komt mange folk. Trur det har generelt auka med turister i London.

Signe, Øystese
ONS, 20 NOV 2013
4.1
madam tussaude

flotte 3d film

Sigrunn, Klepp
TOR, 14 NOV 2013
4.1
Stod til forventningene

Veldig fornøyd med besøket . vi koste oss, 9-åringen og jeg :)

Anette, Knapstad
TIR, 12 NOV 2013
4.1
Enkelt!!

Kjøpte billett på forhånd, vi var der en søndag formiddag. Det var ikke noe kø på vei inn og lettvint å ha med bare ett ark som man leverer. Helt topp!!!

Hanne lofstad, Steinsholt
ONS, 06 NOV 2013
4.1
Glimrende

Smart å bestille billetter hjemmefra, køen var litt kortere for de som hadde forhåndskjøpt,,men det skal sies at vi var der 10 minutter før åpningstid. Da vi var ferdig inne, var køen fryktelig mye lengre ...

Bjørg kari, Hagan
ONS, 30 OKT 2013
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var veldig bra og jeg er svært fornøyd. Lurt å forhåndsbestille billetter da det er veldig populært. Vi stod under 10 minutter i kø fordi vi hadde forhåndskjøpt billetter her, ellers så hadde ventetiden med å komme inn, blitt betydelig lengere.

Anita, Ski
FRE, 25 OKT 2013
4.1
Speisalrådgiver/ morfar på tur med mormor og barnebarn

Veldig bra å ha bestilt billetter på forhånd. Bestillingsportalen fungere veldig bra og er enkel å bruke.
Videre vi hadde barnebarn på 10 og 13 med. Begge var veldig begeistret. Utstillingen er meget aktuell for alle årsklasser.

Eirik magnus, Kolsås
TIR, 22 OKT 2013
4.1
Veldig bra

Vi bestilte billetter på forhånd og det fungerte veldig bra. Alle var fornøyde.

Siw, Fredrikstad
TIR, 22 OKT 2013
4.1
Selge mat og drikke, før utgangen.

Var en fin opplevelse, men savnet litt salg/mulighet til og kjøpe mat før vi kom til utgangen

Terje, Ågotnes
LØR, 19 OKT 2013
4.1
madame tussauds

mye folk!!! utstillingen er bra. flott at du kan hoppe av skrekk seansen!!! fornyinger er supert

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.1
Forventningene innfridd

Vi hadde store forventnigner til hva vi skulle få oppleve, og hele familien var veldig fornøyd med hele opplevelsen.

Anne kari, Notodden
TOR, 10 OKT 2013
4.1
Med barnebarn i London

Flott opplevelse, engasjerte både barnebarn og besteforeldre.
Herlig å ha med forhåndsbestillte billetter og spasere rett inn uten å stå i kø.

Anita gaassand, Søfteland
TOR, 10 OKT 2013
4.1
Enkelt å bestille

Vi sparte mye tid ved å forhåndsbestille anbefales.

Mariann, Vesterøy
MAN, 07 OKT 2013
4.1
Madam Tussaud

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.1
Hei

Vi dro på Madame Tussaud en formiddag og vi kom rett inn uten å stå i kø.Vi var 2 voksne og 4 tenåringer fra 13 tl 16. Toatlopplevelsen var veldig bra, og spesielt avslutning med 4D film. Ungene storkoste seg.
Mvh fornøyde.

Tove ski, Bødalen
LØR, 05 OKT 2013
4.1
bilettkjøp

veldig lettvint måte å skaffe seg biletter på. køen som møtte oss gikk unna i en fei :-) skal absolutt benytte meg av bilett kjøp via dere en annen gang også-anbefales.

Ingvild, Fannrem
TOR, 03 OKT 2013
4.1
voksfigurene var bra, men

Det beste var togturen og 3D filmen

Elisabeth, Oslo
TOR, 03 OKT 2013
4.1
MS veronica

Mange stjerner på en plass :-) skulle ønske vi kunne vandre mer rundt, men plutselig var vi gjennom og kunne ikke gå tilbake.

Veronica, Silsand
ONS, 02 OKT 2013
4.1
Flott opplevelse

Veldig enkelt å bestille på nett og slippe å stå i bilettkø.
Voksdukkene var helt utrolig virkelighetstro.

Steinar, Tromsdalen
LØR, 28 SEP 2013
4.1
Fin opplevelse!

Jeg bestilte billetter på LondonBilletter.no rett før vi dro til London. Genialt med billett som kan brukes når du vil i løpet av en måned fra ankomst dato.
Vi kom rund 11, ikke kø selv om det var mange mennesker.
Jeg kommer til å bestille her neste gang jeg skal ut og reise.

Helene, Sofiemyr
ONS, 18 SEP 2013
4.1
Jentetur

Reiste med jente på 15 år og vi koste oss. Var en kjempelang kø ( 5timer) i følge vakten for de som ikke hadde forhåndsbestilt billetter, vi var inne på 15 minutter. En flott opplevelse som man bør få med seg. Anbefaler å kjøpe billetter på forhånd . Kjøpte også billetter til musical Billie Elliot, som også kan anbefales på det varmeste, en fantastisk historie:)

Ann veronica, Mathopen, bergen
MAN, 26 AUG 2013
4.1
Madame tussauds

Hadde en helt fantastisk tur i london:-) kommer nok snart tilbake:-):-):-) elsket madame tussauds:-):-)

Lise, Odda
LØR, 17 AUG 2013
4.1
Var på Madame Tussauds en lørdag, ca kl 0940.

Det var mye folk ved de ulike dørene/inngangene,( på grupper, forhåndskjøpt og ikke forhåndskjøpt billetter). Tenkte at dette ville ta tid. Men vår "kø" gikk raskt- var inne på museet på under 15 minutter :-)

Evy alice, Skogsvåg
TIR, 13 AUG 2013
4.1
Absolutt severdig

Opplevelsen når vi først kom inn var god, spesielt for den yngre garden, men når vi kjøper billetter med fortrinn - prioritert inngang, og må stå i kø i 45 min, så er det noe ved informasjonen som mangler.Rimelig håpløst når køen er lenger enn de som ikke

Renato, Bergen
FRE, 09 AUG 2013
4.1
En meget fin opplevelse for både voksne og barn !

Må oppleves !

Arve, Haugesund
TIR, 06 AUG 2013
4.1
KJempe flott

Vi synes dette var kjempe flott, men var litt skuffet over køen vi måtte stå i selv om vi hadde kjøpt billetter på forhånd. måtte stå 1 time i regn.

Elisabeth thorland, Nyborg
FRE, 02 AUG 2013
4.1
veldig bra.men og stå i kø i to timer når man har kjøpt billett er ikke no morsomt ødela litt gleden ..allfor mye folk og sure folk som jobbet der.

men enkel løsning på billett kjøp.

Ellen, Oslo
FRE, 02 AUG 2013
4.1
Hadde bestilt bill. før jeg reiste.

Veldig greit at der er egen luke for dem som har bestilt gjennom nett eller på annen måte. litt lang kø men den var lenger på dem som ikke hadde bestlt på forhånd. dette er andre gang jeg er der men like kjekt for det.

Bjørg, Sandnes
TOR, 01 AUG 2013
4.1
Det er nå andre gang jeg er på madame tussauds,

men det er like kjekt for det.

Bjørg, Sandnes
TOR, 01 AUG 2013
4.1
Fantastisk morsomt.

Veldig morsomt, anbefales!

Marianne, Garmo
FRE, 26 JUL 2013
4.1
Som forventet!

Anbefaler severdighetn, men ikke minst forhåndsbestillingen av billettene, da vi slapp kø når vi kom dit. I tillegg god service fra nettstedet fordi jeg hadde valgt dato, men tok bare en telefon og de ordnet det straks. Veldig bra!

Maria, Porsgrunn
TIR, 23 JUL 2013
4.1
Må oppleves

Takler du kø, kan dette stedet anbefales. Positivt opplevelse.

Dag, Porsgrunn
TIR, 23 JUL 2013
4.1
Veldig bra og interessant museum, men altfor mye folk

Veldig bra og interessant museum, men altfor mye folk gjør det veldig slitsomt og stressende

Vegard, Bardu
SØN, 21 JUL 2013
4.1
Det er alltid hyggelig med et besøk i Madame Tussauds. Det lønner å være tidlig ute der.

Det er et fint sted for de fleste folk. Artig å se hvor like de klarer å lage de fleste av kopiene av kjendisene.

Ellen, Oslo
SØN, 21 JUL 2013
4.1
Timene gikk fort her. Flott fra inngang til utgang .

Dette må man få med seg på en London tur. Blir fort fylt opp med folk, så dra tidlig. lønnes seg.

Merete, Stavsjø
LØR, 20 JUL 2013
4.1
Anbefales.

Veldig lang kø, sjøl om vi var tidlig ute, men så at ansatte prøvde å være så effektive som mulig. Flott inne, gikk fort noen timer.

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
4.1
One direction var då fantastisk sexy!!

Omgomgomg one direction var så nydelige <3 det eneste som ikke var då bra var at man nesten ikke fikk tid til å se på de eller ta bilder med telefonen siden det er en sånn person der som liksom tar bilde, men ellers var det sykt azmt<3

Mona, Bergen
FRE, 12 JUL 2013
4.1
Hyggelig gjensyn med Madame Tussauds. Mange år siden sist.

Køen av folk med forhåndskjøpte billetter var lang, stod i kø vel en time før vi kom inn. Vet ikke hvor lang køen for dem som ikke hadde kjøpt billetter var. Men ferietid i London betyr køståing, så dette var greit.

Kristin merete, Vestskogen
FRE, 12 JUL 2013
4.1
Flott opplegg. Litt kø for å komme inn, men merket ikke at det mange mennesker inne i Madame Tussauds.

Anbefales et besøk om en har tid til det.

Torill berås, Arendal
ONS, 10 JUL 2013
4.1
Var der mandag kl 9.30, var da lang kø ved inngangen for forhåndsbestilte billetter. Lite kø på ordinært billettsalg. Veldig mye folk, så vanskelig å få sett ordentlig på figurene. Veldig morsom kinoforestilling med superheltene.

Dra dit utenom turistsesongen hvis du ønsker å få en god opplevelse der.

Anne ohren, Gran
TIR, 09 JUL 2013
4.1
Strålende glamorøst

Det anbefales på det sterkeste og besøke Madame Tussauds. I høysesong kan det være en stor og veldig lang kø, så kjøp billetter på forhånd, og kom tidlig. :-)

Karen elisabet, Tolvsrød
MAN, 08 JUL 2013
4.1
Mye fine voksfigurer, veldig virkelige i uttrykket.

Bestilte billetter på nettet på forhånd, og trengte ikke å stå i billettkøen utenfor, kun i forhåndskjøpt-køen. Det var endel folk i den køen også, men det gikk fort å komme inn. Anbefaler å være tidlig ute.

Steinar, Vennesla
TOR, 04 JUL 2013
4.1
Kjempebra! Jeg har vært der før, og det er så bra at de skifter ut figurer etterhvert slik at det blir en "levende" utstilling.

Anbefales. Få med deg 4D-filmen om superheltene. Det var helt utrolig.

Solveig, Trysil
TIR, 02 JUL 2013
4.1
Meget bra attraksjon. Vel verdt å få med seg

Anbefales på det sterkeste

Marit, Søgne
SØN, 30 JUN 2013
4.1
Madame Tussauds. LondonBilletter.no

Info
Madame Tussauds

Adresse
Madame Tussaud's, Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Se på et kart, Madame Tussauds Se på et kart

Retninger

Åpningstider
Hver dag mellom 09.30 og 18.00. Siste inngang er mellom 17.00 og 17.30

Metro
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Bus
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn