St Pauls Cathedral

  • Velg dato

St Pauls Cathedral

Pris fra 221 kr

Bestill inngangsbillett til St. Pauls Cathedral hjemmefra, og hopp over køen ved billettkontoret!

Billettene/Vouchern sendes til din epostadresse etter bestilling og betaling.

St. Paul´s Cathedral er den femte katedralen som er bygget på dette stedet. Den første brente ned til grunnen under Londons store brann i 1666. St. Paul´s Cathedral er en av Nord-Europas største kirkene og er bygget som et kjempekors med den berømte kuppelen i midten!

Inkl. mva. i prisen er følgende:

Multimedia Guide:
I 2010 ble det lansert en multimedia guide som er inkludert i inngangsbilletten til alle individuelle besøkende og er tilgjengelig på engelsk, britisk tegnspråk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk, russisk, mandarin, japansk og koreansk. Guiden bruker film, ny fotografering samt en detaljert kommentar for å tilby en effektiv tolkning av disse unike landemerkene.

Planlagt guidede turer:
Turer i katedralen og krypten ledet av katedralens guider kjører fire ganger daglig kl 10:00, 11:00, 13:00 og 14:00. Individuelle besøkende kan bli med disse ved ankomst uten ekstra kostnad, og i de siste 90 minutter (antall er begrenset).

Oculus:
Et blikk inn til St Pauls hvor de bruker state-of-the-art projeksjon teknologi for å fordype besøkende i de fascinerende historier og historie i dette ikoniske landemerke. Det første prosjektet i sitt slag i en katedral, er oculus en prisvinnende 270 ° film opplevelse som bringer 1400 års historie til livet.

Velg den datoen dere ankommer til London som "Gyldig fra "-dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 uge fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 6-17 år). (5 år og yngre har gratis adgang ifølge med en voksen ), samt om du ønsker å bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. Barne billetter kan KUNN kjøpes sammen med voksne billetter!

OBS! Billettene som sendes deg skal byttes inn på St. Paul's Cathedral, enklere kan det ikke bli. Den som bestiller billettene må ta med gyldig ID med bilde (f.eks. pass) når dere bytter inn billettene/voucheren og får utlevert inngangsbillettene. Spesielle messer eller arrangement kan gjøre at hele eller deler av katedralen stenger med kort varsel!

 

Fantastisk 5.0

5.0 1 customer reviews
Et absolutt "must"

Alle bør oppleve St. Pauls - glem ikke å gå opp alle trappene til øverste punktet på katedralen og få med den storslåtte utsikten. beregn god tid til å gå rundt i krypten etter at du har vært i den hviskende kuppelen og på toppen. Anbefales !!!

Camilla, Verdal
TOR, 14 AUG 2014
5.0
St Pauls Cathedral. LondonBilletter.no

Info
St Pauls Cathedral

Adresse
St Paul's Cathedral
St Paul's Churchyard, London EC4M 8AD
Se på et kart, St Pauls Cathedral Se på et kart

Retninger

Åpningstider
Mandag till lørdag kl 08.30 til 16.30(siste innslipp kl. 16:00). Spesielle messer eller arrangement kan gjøre at hele eller deler av katedralen stenger med kort varsel

Metro
Ta Central Line til St Pauls' Station! Herfra er det ca. 2 minutter å gå.

Bus
4, 11, 15, 23, 25, 26, 242

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn