Tower of London

  • Gyldig fra

Tower of London

Bestill guidet tur til Tower of London hjemmefra, og gå forbi køen ved billettkontoret!

Billettene/Vouchern sendes til din epostadresse etter bestilling og betaling.

Tower of London er selvfølgelig mest kjent for kronjuvelerne & The Beefeater, men attraksjoner som "The White Tower, "The Bloody Tower" og "The Traitor's gate" er absolutt også verd et besøk når du er på det over 900 år gamle Tower of London.

Velg den datoen dere ankommer til London som "Gyldig fra"-dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 5-15 år). (4 år og yngre har gratis adgang ifølge med en voksen), samt om du ønsker å bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. Barne billetter kan KUNN kjøpes sammen med voksne billetter!

OBS! Billettene som sendes deg skal byttes inn på Tower of London, enklere kan det ikke bli. Den som bestiller billettene må ta med gyldig ID med bilde (f.eks. pass) når dere bytter inn billettenen/voucheren og får utlevert inngangsbillettene!

 

6

Veldig bra 3.8

3.8 Reviews from 6 customer reviews
Tower Of London

God valuta for pengene. Anbefales på det sterkeste

Øivind, Stange
ONS, 13 NOV 2013
3.8
Daglig leder og morfar

Tok med barnebarna på tur i skolenes høstferien (10 og 13 år). Vi valgte bare å ta med oss et utvalg. Veldig greit å ha bestilt billetter på forhånd gikk da rett inn på området.
Barna syntes det var spennende å ha sett fengslene og Kronjuvelene.Vi tok også en tur på murene og matet Ravnene. Vi spiste på kafeen og det var lurt. Deretter gikk vi over London Bridge. Angret litt på at vi ikke hatt kjøpt billetter hos London billetter NO til Tower Brigde . Det var så lang kø på billettkontoret at vi ikke kunne stå i kø.

Eirik magnus, Kolsås
SØN, 06 OKT 2013
3.8
Må ses

Forhåndsbestilte billetter er helt konge. Ingen kø. Vi var tidlig ute og fikk se alt som var å se i Tower uten at det var trengsel. Spesielt kronjuvelene gjorde inntrykk på oss alle. Anbefaler forhåndsbestilte billetter gjennom londonbilletter.no på det varmeste.

Tanja, Strømmen
FRE, 04 OKT 2013
3.8
Historisk.

Historisk sted som må oppleves.

Heidi kristin, Gjøvik
LØR, 17 AUG 2013
3.8
Anbefales!

Gikk svært greit å løse ut de forhåndsbestillte billettene. Flott guding av en Beefeeter. Kø ved kronregaliene, men det gikk da overraskende framover allikevel

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
3.8
Kjedelig

Etter å ha besøkt veldig mange slott i Scotland dette her var nedtur. Må ha veldig mye tålmodighet til å stå i alle kø i slottet for å komme inn til utstillinger.

Mairita, Oslo
ONS, 03 APR 2013
3.8

Tower of London Kundkommentarer

Tower of London. LondonBilletter.no

Info
Tower of London

Adresse
Tower of London, Tower Hill London, EC3N 4AB
Se på et kart, Tower of London Se på et kart

Åpningstider
Hver dag mellom 09.00 og 17.30(Siste inngang er kl. 17.00). Fra 1/11 til 1/3 er siste inngang kl. 16:00.

Metro
Ta District eller Circle Lines til Tower Hill Station! Herfra er det ca. 5 minutter å gå.

Bus
15, 42, 78, 100, RV1

 

Nyhetsbrev

Varekurv Varekurv