Tower of London

  • Velg dato

Tower of London

Pris fra 280 kr

Bestill guidet tur til Tower of London hjemmefra, og gå forbi køen ved billettkontoret!

Billettene/Vouchern sendes til din epostadresse etter bestilling og betaling.

Tower of London er selvfølgelig mest kjent for kronjuvelerne & The Beefeater, men attraksjoner som "The White Tower, "The Bloody Tower" og "The Traitor's gate" er absolutt også verd et besøk når du er på det over 900 år gamle Tower of London.

Velg den datoen dere ankommer til London som "Gyldig fra"-dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 5-15 år). (4 år og yngre har gratis adgang ifølge med en voksen), samt om du ønsker å bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. Barne billetter kan KUNN kjøpes sammen med voksne billetter!

OBS! Billettene som sendes deg skal byttes inn på Tower of London, enklere kan det ikke bli. Den som bestiller billettene må ta med gyldig ID med bilde (f.eks. pass) når dere bytter inn billettenen/voucheren og får utlevert inngangsbillettene!

 

Fantastisk 4.4

4.4 8 customer reviews
London Billetter

helt etter forventninger !! Veldig fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.4
Et flott sted!

Et must for alle som liker historie og spennende fortellinger!!

Christina, Snarøya
MAN, 08 SEP 2014
4.4
En flott opplevelse

Tower of London er absolutt verdt et besøk.

Vi begynte med en omvisning av en av vaktene. Denne var grundig og veldig god og gav et detaljert bilde av Tower. Gikk så og så på kronjuvelene. Køen strakte seg et godt stykke nedenfor selve "kø-området", men etter kun 20 minutter så var vi inne og fikk sett juvelene. Absolutt verdt å vente på - for oss alle.

Gikk ellers rundt omkring på anlegget og benyttet anledningen til både å gå inn i gitte bygg og rundt muren. Mye folk, men de eneste plassene det var kø var for å se kronjuvelene og for å komme inn. For å komme inn måtte du gjennom en mindre sikkerhetskontroll. Denne køen gikk også raskt og det er for vår egen sikkerhet - så det var absolutt ingen problem. Det var videre snakk om relativt få minutter i kø.

Mulig å kjøpe noe å spise og ta en pust i bakken inne på Tower- på flere plasser. Flott uteområde rundt Tower. Vi var der i ca 4 timer - men en kan lett være der lengre. Absolutt verdt inngangspengene!!

Var en fordel å kjøpe billett i forkant. Med forhåndskjøpt billett gikk vi i en luke uten kø. Ellers var det kø foran billettlukene.

Tore, Egersund
LØR, 05 JUL 2014
4.4
Tower Of London

God valuta for pengene. Anbefales på det sterkeste

Øivind, Stange
ONS, 13 NOV 2013
4.4
Daglig leder og morfar

Tok med barnebarna på tur i skolenes høstferien (10 og 13 år). Vi valgte bare å ta med oss et utvalg. Veldig greit å ha bestilt billetter på forhånd gikk da rett inn på området.
Barna syntes det var spennende å ha sett fengslene og Kronjuvelene.Vi tok også en tur på murene og matet Ravnene. Vi spiste på kafeen og det var lurt. Deretter gikk vi over London Bridge. Angret litt på at vi ikke hatt kjøpt billetter hos London billetter NO til Tower Brigde . Det var så lang kø på billettkontoret at vi ikke kunne stå i kø.

Eirik magnus, Kolsås
SØN, 06 OKT 2013
4.4
Må ses

Forhåndsbestilte billetter er helt konge. Ingen kø. Vi var tidlig ute og fikk se alt som var å se i Tower uten at det var trengsel. Spesielt kronjuvelene gjorde inntrykk på oss alle. Anbefaler forhåndsbestilte billetter gjennom londonbilletter.no på det varmeste.

Tanja, Strømmen
FRE, 04 OKT 2013
4.4
Historisk.

Historisk sted som må oppleves.

Heidi kristin, Gjøvik
LØR, 17 AUG 2013
4.4
Anbefales!

Gikk svært greit å løse ut de forhåndsbestillte billettene. Flott guding av en Beefeeter. Kø ved kronregaliene, men det gikk da overraskende framover allikevel

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
4.4
Tower of London. LondonBilletter.no

Info
Tower of London

Adresse
Tower of London, Tower Hill London, EC3N 4AB
Se på et kart, Tower of London Se på et kart

Retninger

Åpningstider
March-Oct: Last admission at 17.00pm Tue-Sat: 9.00am-17.30pm Sun-Mon: 10.00am-17.30pm Nov-Feb: Last admission at 16.00pm Tue-Sat: 9.00am-16.30pm Sun-Mon: 10.00am-16.30pm

Metro
Ta District eller Circle Lines til Tower Hill Station! Herfra er det ca. 5 minutter å gå.

Bus
15, 42, 78, 100, RV1

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn