Historiske London

Når du er i London må du få med deg Londons vakre og historiske severdigheter som Tower of London, Buckingham Palace, St Paul's Cathedral og Hampton Court Palace. Bestill billettene dine her!

Historiske London
 
Tower of London

Tower of London

4.3
(11)

Tower of London er en av de attraksjonene man må besøke minst én gang! Spar tid ved å bestille billetter til Tower of London hjemmefra og slipp køen i billettluka. Ikke gå glipp av denne vesentlige delen av Londons historie.

Fra 316 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

5.0
(1)

Besøk en av Nord-Europas største kirker - St. Pauls katedral. Opplev den fascinerende historien, klatre til toppen av den berømte kuppelen og nyt utsikten over London.

Fra 242 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.0
(1)

Besøk et av verdens eneste kongelige palasser som fortsatt er i bruk. Buckingham Palace ligger i hjertet av London, og den populære turistattraksjonen er ofte utsolgt lenge i forveien, så husk å bestille billetter hjemmefra!

Fra 289 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

5.0
(2)

Hampton Court Palace utenfor London er så mye mer enn Henry VIII, og vel verdt et besøk. Se de vakre hagene, labyrinten og Henry's Imperial Crown. Inngangsbilletter til Hampton Court Palace kan kjøpes her!

Fra 241 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Besøk vakre Kensington Palace i hjertet av London, et sted fylt med hemmelige historier. Kensington Palace har vært hjem til mange kongelige - fra Queen Mary til Prinsesse Diana - og har lenge fungert som scene for noen av Storbritannias mest nervepirrende drama. Stedet er fullstappet med historie og har massevis av aktiviteter for hele familien!

Fra 228 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en av verdens flotteste kirker, med en historie som går over 1000 år tilbake, og bør oppleves av alle som besøker London. Bestill billettene dine hjemmefra og slipp de lange køene til den verdenkjente kirken!

Fra 269 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn