Gatwick Express

Gatwick Express

  • Gyldig fra

Gatwick Express

Pris fra 251 kr

Tur retur eller enveisbillett mellom London Gatwick Airport og Victoria Station i London med Gatwick Expressen.
Reisetid ca. 35 min.

Billettene blir sendt til din e-postadresse. Siden billetter håndteres manuelt, kan vi ikke love deg at du vil motta billettene samme dag som du bestiller dem, det kan godt gå et par dager før du har dem. Vi lover at du har dem i godt tid før avreise, og er det liten tid før avreise blir billetten din naturligvis sendt raskt!

Velg ”Gyldig fra ”-dato som den dato du skal bruke togbillettene. Bestiller du T/R billetter, skal returreisen benyttes i løpet av en måned fra "Gyldig fra"-datoen.

Barn under 5 år reiser ALLTID gratis ifølge med en voksen (inntil 4 barn pr. voksen). Barn mellom 5 og 15 år må kjøpe en gyldig barne-/ungdomsbillet .

NB! Det sendes en felles billett per bestilling!

Hvordan lese en billett, klikk HER!

Gatwick Expressen har færre avganger på helligdager, og 25.12 kjører den ikke!

Vær oppmerksom! Det er kundens ansvar å sjekke tog timeplanen før reisen, spesielt togtider til og fra flyplassen for ankomst eller avreiser som er svært tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfeller hvor det er begrenset avganger på grunn til vedlikeholdsarbeid, etc.
Vi er ikke pålagt å refundere (Enten delvis eller i sin helhet) billetter som ikke kan brukes dersom togtabell ikke passer inn med din fly ankomst eller avreise tid.

Hvis togene er avlyst på grunn av vedlikeholdsarbeid, etc, så vil det alltid være en buss som tilbydes i steden for.

 

Fantastisk 4.3

4.3 89 customer reviews
Gatwick Express

Easy way to get from the airport to London! Just go of the plane, get your luggage and take the train. Youre tickets already in your pocket

Vigdis therese, Magnor
LØR, 02 AUG 2014
4.3
Gatwick express

Easy and quick way to get to London, Victoria station.

Ellen maxine, Oslo
LØR, 02 AUG 2014
4.3
London Billetter

Helt etter forventninger !! Veldig fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.3
London-turist

Kjøp av Gatwick-billetter fungerte kjempebra! Veldig fornøyd!

Nina, Oslo
TIR, 15 JUL 2014
4.3
Raskt til og fre flyplassen

Kjempe greit å bestille bilettene på forhånd. Sparte mye tid på flyplassen da vi slapp å stå i bilettkø.

Randi mette, Førde
FRE, 21 FEB 2014
4.3
Enkelt!

Superenkelt å ta Gatwick express til Vicoria Station og tilbake! Med utskrift av bookingen hjemmefra, var det bare å scanne bookingen ved inngangen til expressen, og vi slapp laange køer! Togene går ofte, så nesten ikke ventetid! Anbefales!

Hildegunn, Tranby
LØR, 28 JUN 2014
4.3
Gatwick express biletter online

Alt funket helt utmerket fra bestilling, biletter og bruk. kan absolutt anbefales. Veldig lett å bruke.

Vidar, Hordvik
TIR, 01 APR 2014
4.3
Hjelpsomme personal

Vi hadde en kjempe fin opplevelse med expressen. Vi reiste med 3 barn, der to er tvillinger (2 år) og en rullestolbruker. Vi fikk hjelp med både rullestol og dobbel vogn.

Veldig glad for at vi bestilte billettene på forhånd.

Tom magne, Bryne
MAN, 12 MAI 2014
4.3
Flott reise.

Utmerket å bestille på forhånd,bare å scanne kode for tur og retur. Litt forsinkelser på linja til London,men hjemturen var unnagjort i en fei. Det er iværtfall billigere en å ta taxi.

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.3
Kjapt og greit

Også her gikk bestillingen kjapt og greit igjennom. Print ut og bruk. Utrolig effektivt. Da vi skulle retur med taxi til Victoria station, satte taxien oss av rett ved inngangen til Gatwick expressen. Kunne ikke være mere enkelt.

Bente ann, Horten
FRE, 27 JUN 2014
4.3
Enkelt og greit

Bestilte billetter til Gatvick express før vi dro til London. Var enkelt og greit, deilig å slippe å stå i kø.

Hege marita, Tangen
TIR, 03 JUN 2014
4.3
Bare og anbefale

Allt var bare full klaff heller ingen forsinkelse med Norwegian blir også neste valg ved ein seinere anledning

Svenn inge, Ålvik
TIR, 27 MAI 2014
4.3
Mann

Grei måte å reise til/frå Gatwick/Victoria Station, turen tok 30 min. Samme konsept som flytoget Gardermoen - Oslo.
LondonBilletter.no sine billetter fungerte ok.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.3
Rask og enkel transport til London

Tog Gatwick express fra London til flyplassen. Deilig å kjøpe billetter på forhånd i Norge, så man slipper å ordne med det når man er på reise. Billettene ble tilsendt på mail dagen etter, slik at man printer ut selv. Enkel og god måte å gjøre det på så lenge man har tilgang på printer. Gjør antagelig det samme neste gang jeg er i London.

Emma, Oslo
TOR, 01 MAI 2014
4.3
Veldig enkelt og greit

Dette fungerte heilt supert. Toget gjekk ofte og turen tok ca. 30 minutter.

Torill, Brattholmen
TIR, 29 APR 2014
4.3
Raskt og effektiv måte å reise på

Jeg bestilte tur/retur reise for to personer før vi dro til London. Gatwick Express fungerte helt supert fra flyplassen til Victoria Station. Tenkte at dette var lurt og kommer til å gjøre det igjen ved senere reiser.
MEN - vet ikke helt om det var så lurt å ta tur/retur allikavel. Søndag da vi skulle reise hjem med avgangstid kl 15, tenkte jeg at jeg burde sjekke hvor ofte Expresstoget går fra Victoria og til flyplassen. Forskrekkelsen var stor da jeg så at alle tog fra Victoria Station var innstilt fram til kl 1320 denne dagen. Da begynte vi å få litt dårlig tid med å finne ut hvordan vi skulle komme oss til Gatwick. Det endte med at vi måtte ta "the slow train" fra London bridge. Fikk selvfølgelig ikke benytte samme billett:-(
Jeg ringte londonbilletter.no i dag mandag for å høre om det er mulig å få refundert den ubrukte billetten, men det er ikke mulig!!!! Damen jeg pratet med mente vi burde ha dratt til Victoria Station for å ta en buss som var satt opp. Hvordan kan man vite at det er satt opp buss da dette ikke er oppdatert på nettsiden? Med andre ord tapte jeg NOK 392 på å forhåndsbestille reisen på nettet.

Hege vibeke, Rykkinn
MAN, 28 APR 2014
4.3
SÅÅÅ lettvint, folkens :)

Dette funker hver gang! Sist var det lang køer for å få kjøpt billett til flytoget og vi bare smatt forbi og rett på toget. Supert!

Christina, Bærums verk
FRE, 25 APR 2014
4.3
Pris

Alt fungerte bra. Vi brukte billettene vi haddekjøpt fra dere, men dagen etter kjøpte vi tilsvarende billetter på Gatwick, og da var de 75 kr billigere for 2 billetter. Det var enkelt å kjøpe dem på en automat på jernbanestasjonen.

Anne marie, Gjøvik
MAN, 21 APR 2014
4.3
Lettvint og kjapt!

Lett å finne frem både på gatwick ved adkomst, og victoria station da vi skulle dra hjem. Godt å slippe mange stopp på tur til og fra flyplassen :)

Inger-lise, Melhus
LØR, 19 APR 2014
4.3
suverent

Kjempe grei måte og komme seg inn til London på alt klaffet

Anna kathrine, Stavanger
MAN, 31 MAR 2014
4.3
Gatwick Express

Enkel og rask transport tur/retur London, bestill på nett, skriv ut billettene før du drar,
unngå kø og venting på Gatwick

Tor, Skien
MAN, 31 MAR 2014
4.3
Pensionist

Greit å finne fram og turen gikk uten problemer. Grei ordning.

Hans ivar, Auli
LØR, 29 MAR 2014
4.3
En enkel og grei måte å kjøpe biletter på

Dette var en flott måte å komme seg til og fra Gatwick - London på. Fantastisk å kjøpe billettene på nette før man reiser, printe ut billettene selv og reise. Slippe å stå i billettkø på flyplassen, enkelt å scanne billettene på stasjonene. Flotte, rene tog, er man tørst eller vil ha en liten snacks, har de det og. En flott måte å komme seg kjapt til og fra London, da de fleste vil ha det meste av tiden sin i byen. Service innstilte folk både på toget og stasjonene. Vi er superfornøyd

Else marie, Bergen
SØN, 16 MAR 2014
4.3
Effektivt og behagelig

Fungerte helt flott for oss da vi var ti personer som reiste til London.

Hanne øyen, Kvelde
LØR, 15 MAR 2014
4.3
Gatwick Express

Kjøpte billetter via Londonbilletter,no og fikk de raskt på mail. Slipper å stå i billettkø, bare å sette seg på toget. Ved hjemreise søndag 9. mars 2014 var det noe galt, slik at vi måtte ta et annet tog, som hadde noen holdeplasser og tok lengere tid. Det var i tillegg stappfullt på toget, men vi kom oss da inn og sto hele veien. Akkurat da fikk vi ikke det vi hadde betalt for.

Eva karin, Trondheim
MAN, 10 MAR 2014
4.3
Smooth!

Travelling with Gatwick Express was a swift, smooth experience...... Thanx!

Mette holmefjord, Eikelandsosen
MAN, 03 MAR 2014
4.3
Raskt og effektivt

Enkel,rask og effektiv måte å komme inn til sentrum.Kan trygt anbefales hvis man reiser med lite bagasje.Litt verre hvis man er en stor familie med mye bagasje.

Bjørn, Porsgrunn
SØN, 02 MAR 2014
4.3
Dobbelt så fort som lokaltog

Annen transport trenger ikke vurderes, men se godt på lystavle på "platform" før du går inn på toget. Vi var litt "uheldig" og gikk på lokaltog i stedenfor expressen, og det tok over en time til London Victoria, med maaaange stopp. Det kunne vi le av etterpå :)

Linda, Molde
TIR, 04 FEB 2014
4.3
Rask og enkelt

Veldig fornøyd med å handle via Londonbilletter.no. Gatwick express gikk rask og enkelt, ingen kø og punktlig avganger.

Ann kristin, Lundamo
FRE, 31 JAN 2014
4.3
London tur: ta Gatwick express til og fra flyplassen

Gatwick exspress fungerer suverent, kort vei fra ankomst til du sitter på toget, 35 minutter nonstopp og du er på Victoria Station, 5 minutter med taxi til Harrods. Toget går hvert 15, minutt og er meget behagelig, du får kjøpt kaffe etc ombord. For retur gjelder det samme og kort vei til avgang. Kjøp bilettene på londonbilletter.no, så slipper du også å stå i kø for dem når du har landet!

Unni, Hønefoss
LØR, 18 JAN 2014
4.3
Enklet og raskt

Utrolig enkelt å bestille billett på forhånd med Gatwick expressen. Toget gikk hele tiden og det var bare å gå på toget med en gang. Både på flyplassen og i London.
Anbefales.

Anette, Oslo
MAN, 23 DES 2013
4.3
Grei transport t/r Gatwick - London

Veldig ok å ha billetter i forhånd så man slipper å stå i kø på Gatwick for å kjøpe billetter. Man printer ut før man drar og trenger ikke å ta ut kontanter når man lander. Bringer deg direkte til Victoria Station og da er det bare finne taxi videre til hotellet.

Ariel enriquez, Fyllingsdalen
TIR, 17 DES 2013
4.3
Ingen kø

Kom til togstasjonen og møtte vanvittig lange køer til togbilletter. Vi kunne rusle rolig forbi. Bipe "strekkoden" inn til togområdet og spasere inn på toget. Kunne ikke fungert bedre :-)

Sølvi, Porsgrunn
MAN, 16 DES 2013
4.3
Irene og Philip fra Tromsø, Norge

Helt suverent! Alt gikk knirkefritt. Ingen hindringer eller problemer under turen. Dette vil vi gjøre neste gang også.

Philip jim, Tromsø
ONS, 27 NOV 2013
4.3
Bestille billetter

Det var raskt og superenkelt å bestille igjennom LondonBilletter.no
Det kommer jeg til å gjøre også reste gang jeg skal ut å reise.

Pernille, Langhus
MAN, 25 NOV 2013
4.3
Mrs

En rask og behagelig transport fra flyplassen. Veldig enkelt å bruke billetten som var forhåndsbestilt på internett.

Bjorg, Forde
SØN, 24 NOV 2013
4.3
Gatwick Express

Veldig bra

Øivind, Stange
ONS, 13 NOV 2013
4.3
gatwick ekspressen

enkelt å grei måte å komme seg inn og ut fra flyolassen på

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.3
Lettvint og greit

Lett å finne , tid å vinne med Gatwick express

Anne-lise, Trondheim
FRE, 11 OKT 2013
4.3
Behagelig reise. God plass for bagasjen. God informasjon under veis.

Helt greit. Lett å finne frem. Hadde bestilt på nett. Fungerte veldig bra. Hurtig og behagelig reise inn til Victoria Stadion.

Kirst bremseth, Harstad
TIR, 08 OKT 2013
4.3
Gatwick Express

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.3
Gatwick express

Grei reise uten stopp, men ikke noe lyntog. Tar 30 minutter og går ikke som Gardermobanen i Norge, men er et godt alternativ fra Gatwick. Husk å kjøpe billett på nettet for å slippe å stå i kø ved billettmaskinene.

Erik, Årnes
TOR, 03 OKT 2013
4.3
Raskt og enkelt

Greit å bestille over internett og G.E. tok meg frem til Victoria Station på en rask og greie måte uten stans på andre stasjoner. Enkelt å finne frem til stasjonen på Gatwick og Victoria. Og kort vei til Underground på Victoria St.

Odd arild, Hølen
FRE, 27 SEP 2013
4.3
Togtur med Gatwick Express

Den beste måten å komme seg fra Gatwick til London.
Ingen kø, lett å vite hvor man skal gå. EN glimrende reisemåte fra/ til flyplassen.

Trude, Bergen
TIR, 24 SEP 2013
4.3
Veldig greit

Veldig greit og veldig enkelt. Kjøpte billetter på forhånd, og sparte både tid og penger. Anbefales

Ola ivar, Molde
TOR, 19 SEP 2013
4.3
Raskt og enkelt

Utrolig bra , alt går på skinner.

Irene, Jessheim
TOR, 19 SEP 2013
4.3
Effektivt

Forhåndskjøpte billetter gjorde det enkelt og effektivt å komme seg til London sentrum. Vi brukte 30 min.
Returen tok av en eller annen grunn 45 min, men nonstop til/fra Gatwick gjør valget enkelt!!

Birthe, Eidsvågneset
ONS, 18 SEP 2013
4.3
LETTVINT

Lett å bestille og vi fikk en e-billett så vi slapp køen på Gatwick. Helt supert

Siw anne jansen, Fiskarstrand
TIR, 17 SEP 2013
4.3
Rask og effektiv transport!

Vi tok dette toget til og fra Gatwick Airport. Veldig lettvindt med tanke på at togene går ofte og går fort inn til Victoria, som ligger veldig sentralt i London. Dette er den raskeste måten å komme seg til og fra flyplassen på. Anbefales.

Hege, Krokelvdalen
MAN, 16 SEP 2013
4.3
Fr.

Da vi ankom Gatwick flyplass seint, var det svært så praktisk å kunne spasere rett inn på ekspresstoget uten noe mas.

Solgunn, Fusa
SØN, 15 SEP 2013
4.3
Alternativ transportmiddel - Gatwick - London T/R (Victoria Station)

Jeg bestilte togbillettene via nettet. Jeg anbefaler å forhåndsbestille togbilletter i forkant av reisen. Det sparer både tid og ikke minst at man slipper å stå i kø. En rask måte å komme seg til/fra Gatwick/London - ila kort tid - ca 25 minutters reise.

Åse ohrstrand, Hafrsfjord
TOR, 12 SEP 2013
4.3
Fantastisk med forhåndskjøpte billetter!

Bare å følge skilting og gå rett på toget. Slippe å stå i kø foran billettautomater!
Kommer til å kjøpe billetter neste gang også!

Mariann, Oslo
MAN, 26 AUG 2013
4.3
Sekretær

Veldig smart og praktisk å kunne booke billett på forhånd. Expressen går hvert kvarter - kjempebra !

Turid, Oslo
SØN, 18 AUG 2013
4.3
utmerket når man vil se mest mulig på kortest mulig tid

kan trygt anbefales

Valentina, Oslo
TIR, 13 AUG 2013
4.3
Anbefales!!!!!

Det å bestille billetter til Gatwick express på nettet anbefales!!! Rask og effetkiv levering og veldig gunstig å ha billetter klart når du ankommer Gatwick. Slike muligheter gjør livet veldig enkelt :-)

Aina, Hønefoss
MAN, 12 AUG 2013
4.3
Rask og god behandling av de bestilte produkter

Alt fungerte perfekt ved bruk av produktene

Arnfinn trygve, Trondheim
ONS, 07 AUG 2013
4.3
Veldig enkel måte å komme fra Gatwick til London sentrum.

Anbefales

Jarle, Midsund
LØR, 03 AUG 2013
4.3
Veldig effektivt og greit, konfortable tog med god plass.

Enkelt og greit å finne fram. Billettene som vi hadde fått fra LondonBilletter.no kunne vi bare vise ved inngang/utgang til perrongen. Dette fungerte supert.

Sigrid, Bergen
SØN, 28 JUL 2013
4.3
Enkelt og greit.

Enkelt og greit. Ikke noe tull.

Marianne, Garmo
FRE, 26 JUL 2013
4.3
Enkelt å finne fram, effektivt og behagelig!

Anbefales.

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
4.3
Kjempeenkelt å bestille på nett,supert.

Vil på det sterkeste å bruke dette transportmiddelet,kjapp og grei måte å reise på.

Egil, Kaupanger
SØN, 14 JUL 2013
4.3
Rask og grei måte å komme seg til og fra flyplassen på.

Fint å billetten klar allerede før vi kom til London.

Kristin merete, Vestskogen
FRE, 12 JUL 2013
4.3
Veldig grei måte å reise på, lett å finne fram og raskt!

Anbefales!

Anne ohren, Gran
TIR, 09 JUL 2013
4.3
Enkelt og greit! Anbefales.

Online bestilling anbefales for enkel og rask reise.

Arild, Trondheim
MAN, 08 JUL 2013
4.3
Enkel og grei transport til og fra flyplassen

Bra

Anne-beth, Norheimsund
SØN, 07 JUL 2013
4.3
Veldig enkelt og raskt.

Anbefales.

Tom, Rasta
MAN, 01 JUL 2013
4.3
Lettvint og enkelt, slapp kø, å bare å scanne koden :-)

Slipp, kø og kaos, scann billetten å gå rett igjennom :-)

Vidar lunga, Trøgstad
TIR, 18 JUN 2013
4.3
Kan ikke bli enklere! Så greit å bestille hjemmefra og slippe billettkø på flyplassen!

Anbefales!!

Line, Hamar
SØN, 02 JUN 2013
4.3
Det var veldig lettvint å ha kjøpt billetten til Gatwick expressen via Londonbilletter. Bare å finne utgangen, scanne og gå på toget. Enklere kan det ikke bli!

Anbefales!

Hilde, Kragerø
FRE, 31 MAI 2013
4.3
Effektivt system

Meget oversiktlig og brukervennlig billettbestilling.
Selve turen gikk flott for seg og kan anbefale dette til andre.
Skiltingen på flyplassen er fullstendig og kan lett benyttes av alle!
Billig og bra!

Tommy, Oslo
ONS, 22 MAI 2013
4.3
Highly recommended

It was very easy, just go to the train and scan you ticket. no queing

Diana, Bergen
ONS, 22 MAI 2013
4.3
Veldig praktisk med forhåndskjøpte billetter. Rett på toget begge veier uten noen som helst problemer

Togene kanskje litt slitt, men rask og effektiv transport, og kort tid mellom avgangene

Ingvald helge, Brattvåg
FRE, 17 MAI 2013
4.3
Dette var veldig enkelt og oversiktlig for en som ikke har vært så mye ute og reist!

Kan anbefales på det varmeste!

Nina, Maura
ONS, 08 MAI 2013
4.3
En veldig fin og rask måte å komme seg til og fra London. Kan anbefales på det varmeste.

Veldig bra transportmåte. Slipper mange stopp på veien. Tar ca. 30 min. En får mulighet til å kjøpe drikke osv. ombord. Vi så ikke noe til han som selger til London, men han kom rundt på veien tilbake til Gatwick.

Brith, Bergen
TIR, 23 APR 2013
4.3
Se kommentar under!

Selve togturen Gatwick - Victoria t/r gikk meget greit, men må si at jeg føler meg snytt når jeg (vi) ser ved på stigning av toget at vi kunne reist for det halve. Der sto det med kjempestor skrift " 4 travel only 2 pay" vi var 4 i følge, og kunne med dette ha kommet ut med halve prisen i forhold til det jeg betalte på forhånd. Vel, en lærer så lenge en lever!
Med andre ord,- dette var første og siste gang jeg forhåndsbestiller!

Reidar, Porsgrunn
TIR, 23 APR 2013
4.3
bra

billetene virket så okay

Ingve, Randaberg
ONS, 10 APR 2013
4.3
rask passering gjennom Gatwick til toget med forhåndskjøpt billett og velvillig hjelp ved avlesning av billettene fra servicepersonale som stod ved de automatiske portene

Båthavna ved Tower Bridge var et nytt bekjentskap, anbefales.

Svein, Sandefjord
MAN, 25 MAR 2013
4.3
Veldig enkelt å benytte seg av GE, Enkelt å finne fram og hyppige avganger. Godt merket.

Anbefaler

Vibeke, Asker
SØN, 24 MAR 2013
4.3
enkelt og hurtig, veldig bra

et selvfølgelig valg til London

Kåre, Ålesund
TIR, 12 MAR 2013
4.3
Enkelt, raskt og effektivt. God hjelp og service.

Denne serverdigheten kan godt anbefales, særlig det å kjøpe billetter i forkant av reisen.

Ingrid, Bekkjarvik
SØN, 10 MAR 2013
4.3
veldig enkelt og greit

Lett å kjøpe billetter. Greit at de kommer på mail og lett og komme seg til og fra flyplass\london. Bra at togene går såpass ofte.

Ingeborg, Bergen
TOR, 21 FEB 2013
4.3
Enkel og god måte å reise på

Gatwick ekspressen. Enkelt å bestille via londonbilletter.no

Unn kristin, Oppegård
TOR, 21 FEB 2013
4.3
Tidsnok.

Express må sannsynligvis omdefineres i min personlig ordbok, for jeg forventet et tog som gikk veldig rask. A la Flytoget. Toget går i normal hastighet, og derfor må 'Express' i denne forbindelsen betyr at det går hver 15 min. Noe som gjør det greit å vente om du miste toget.
Du rekker flyet ditt uansett med Gatwick Express.

Jorge, Asker
TOR, 21 FEB 2013
4.3
vi var 4 damer på shoppingtur til London. Siden vi skulle være bare fra tirsdag til torsdag så kunne vi ikke sløse bort noe tid på å stå i billettkø. Derfor bestilte vi billettene via nettet, tur/retur. Genialt, vi gikk bare gjennom alt, rett inn på toge

Anbefales.

Eva karin, Trondheim
FRE, 15 FEB 2013
4.3
Anbefales

Veldig grei måte å komme seg fra flyplassen til Victoria station, vaktene er veldig behjelpelig om man lurer på noe. Du scanner bare koden på utskriften når du går igjennom portene før nedgangen til toget, spor 1 og 2.

Jan ove, Tromsø
MAN, 28 JAN 2013
4.3
Anbefaler absolutt å bruke Gatwick Express om man reiser til London. Veldig enkel og grei måte å komme fram (og tilbake) på.

Alt fungerte perfekt. Toget gikk litt sakte (på grunn av noen arbeider med linjen), men det gjorde ingen ting. vi koste oss på reisen. Det var lett å kommer både til og fra London. Vi hadde en super tur!

Kåre, Oslo
TIR, 18 DES 2012
4.3
vi beregnet goooood tid

men ekspress er ekspress, så vi fikk god tid på Gatwick.

Hilde marie, Aurskog
FRE, 02 AUG 2013
4.3
MS veronica

Eg er seg ikke med barn. Start tilig så du slipper havne i rush trafikken. Det ble for kjedelig.

Veronica, Silsand
ONS, 02 OKT 2013
4.3
Gatwick Express var heilt grei. Trygt å ha bestilt billetter på forhånd, slik at vi visste kva vi skulle forholde oss til då vi kom til Gatwick. Lett og finne frem, eit lite minus på at det var liten plass til å plassere større kofferter.

Anbefaler heilt klart å reise med Gatwick Express og veldig greit å bestille billetter på forhånd.

Tone, Florø
MAN, 12 AUG 2013
4.3

 

Info
Gatwick Express

Adresse
Klikk på ”kart” for å se et kart over Londons metro (Tube Map).
Se på et kart, Gatwick Express Se på et kart

 
Varekurv Varekurv