Stansted Express

Stansted Express

  • Velg dato

Stansted Express

Pris fra 306 kr

Retur eller enveis billett mellom London Stansted Airport og Liverpool Street Station i London med Stansted Expressen. Reisetid ca. 45 min.

NB: Du kan IKKE booke togbilletter til samme dag! 

Billettene blir sendt til din e-postadresse. Siden billetter håndteres manuelt, kan vi ikke love deg at du vil motta billettene samme dag som du bestiller dem, det kan godt gå et par dager før du har dem i posten. Vi lover at du har dem i godt tid før avreise, og er det liten tid før avreise blir billetten din naturligvis sendt raskt!

Vennligst bemerk : Har du bestilt din flyreise hos Ryanair, har du muligvis sjansen til å kjøpe Stansted Express billetter til reduserte priser direkte fra Ryanair. Vi er ikke i stand til å svare på spørsmål eller hjelpe deg videre hvis du velger å bestille Stansted Express billetter gjennom Ryanair.

Velg "Gyldig fra " datoen, Som den dato du skal bruke togbilletterne. Bestiller du returbilletter, skal retur reisen benyttes innenfor en måned fra "Gyldig fra " datoen. Barn under 5 år reiser ALLTID gratis ifølge med en Voksen (Opptil 4 Barn pr. Voksen). Barn Mellom 5 og 15 år skal købe ny gyldig billett / ungdoms billett.
NB. Det blir sent en samlet billett pr. bestilling! På Helligdager kjører Stansted Expressen Ikke så ofte, og d. 25/12 kører den ikke i det hele tatt!

Vær oppmerksom! Det er kundens ansvar å sjekke tog timeplanen før reisen, spesielt togtider til og fra flyplassen for ankomst eller avreiser som er svært tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfeller hvor det er begrenset avganger på grunn til vedlikeholdsarbeid, etc. 
Vi er ikke pålagt å refundere (Enten delvis eller i sin helhet) billetter som ikke kan brukes dersom togtabell ikke passer inn med din fly ankomst eller avreise tid. 

Hvis togene er avlyst på grunn av vedlikeholdsarbeid, etc, så vil det alltid være en buss som tilbydes i steden for.

 

Fantastisk 4.6

4.6 10 customer reviews
Vibeke Foss

Lett å finne og veldig hyppige avganger. Anbefaler å bestille billetter på forhånd. Vennlige betjenter og tilogmed mulighet for å kjøpe drikke/snacks ombord.

Vibeke b, Høvik
MAN, 26 MAI 2014
4.6
Flott togtur

Veldig enkelt å ta toget, litt uoversiktlig å finne toget, men togturen var rask og vi fikk tilogmed handlet drikke på turen. Anbefales. Hilse to shopping gale søstre på tur

Bodil cecil, Drøbak
ONS, 21 MAI 2014
4.6
Fru

Dette fungerte strålende, kunne ikke vært enklere og bedre!

Anne kristin, Kongsvinger
SØN, 20 APR 2014
4.6
Enkelt og greit.

Fantastisk enkelt når alt er ordnet på forhånd. Anbefales!

Kolbein inge, Haugesund
MAN, 24 FEB 2014
4.6
STANSTED EXPRESS

Enkelt og raskt, lett å finne frem. Det var buss for bane til London, men det utgjorde ingen forskjell for oss. Veldig fornøyde.

Lena zivanic, Rykkinn
TIR, 26 NOV 2013
4.6
Kjempe enkelt og bra!

Jeg og min søster tok Stansted express tur/retur Liverpool street station og det var kjempe greit! Enkelt å finne frem og rimelig. Anbefaler alle å velge denne måten å reise til og fra Stansted/London by.

Malin, Spydeberg
SØN, 20 OKT 2013
4.6
Veldig enkel og effektiv måte å skaffe seg billett på. Fungerte supert. Astrid

Anbefaler gjerne .

Astrid trå, Etne
SØN, 16 JUN 2013
4.6
ANBEFALES!

Enkelt å finne frem på stansted flyplass, slapp kø ved å ha kjøpt billetter på forhånd, behagelig og rask togtur til London !

Thorill, Fevik
TIR, 16 APR 2013
4.6
Det var lett å finne frem til toget. Vi hadde fått billetter på fohånd og trengte bare å vise de ved inngangen.

anbefales å kjøpe på nett.

Beate, Halden
MAN, 08 APR 2013
4.6
Kjempe enkelt!

Anbefal denne severdigheten

Christian, Dal
LØR, 12 JAN 2013
4.6

 

Info
Stansted Express

Adresse
Click here for a tube map
Se på et kart, Stansted Express Se på et kart

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn