London Sølvpakke

  • Velg dato

London Sølvpakke

Pris fra 668 kr

Spar 40 % på Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure med vår supersparer London Combo Sølvpakke! Opplev tre av Londons morsomste attraksjoner og spar penger. Flott familietilbud!

Høydepunkt:
- Spar 40 % på Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure
- Unngå lange inngangskøer med forhåndsbestilte billetter
- Gå blant kjendiser på det berømte voksmuseet
- Utfprsl Star Wars-utstillingen ved Madame Tussauds
- Nyt 360-graders sett med gripende historiefortelling ved London Dungeon
- Prøv de to utrolige undergrunnsturene ved London Dungeon
- Gled deg over Shrek's Adventure med en magisk 4D busstur
- Bli en del av de 10 fremføringene av eventyrtema
- Få dine e-billetter sendt rett til din innboks

Heng ut med kjendiser ved Madame Tussauds
En tur til den fortryllende verden ved Madame Tussauds må man få med seg i løpet av et besøk til London. Møy den britiske kongefamilien, inkludert Dronning Elizabeth, Prins Willam og hertuginne Kate, heng ut med familien Beckham, test dine idretts-evner mot noen av dine favoritt-atleter eller bli en superhelt-rekrutterer. 

Få en bra skremsel ved London Dungeon
London Dungeon er en av de skumleste og mest sjokkerende opplevelsene London har å by på. Ta en 90-minutters reise gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og dine medreisende vandrer gjennom fengselet, fra show til show, guidet av profesjonelle skuespillere.

Du kan også prøve vår London Gullpakke, som også inkluderer inngang til Tower of London og sparer deg 1/3 av prisen sammenlignet med å kjøpe hver enkelt billett ved døren. Du kan også velge vår ultimate London-pakke- 4-i-1 Attraksjoners Pakke.

Besøk kongedømmet Far Far Away
Eventyret begynner når du gå ombord en magisk 4D DreamWorks turbuss ved Shreks Adventure. Med Donkey som din rampete turguide handler dette alt om katastrofer, kaos og endeløs moro.

Ta del i de 10 fremføringene av show med eventyrtema, der du kan besøke sumpen til Shrek, finne din lykke i krystallkula, gå deg vill i speillabyrinten og avsløre din indre Ogre når du trenger det! 

Hvordan får jeg tak i mine billetter? 
Kort tid etter at din bestilling er fullført vil du motta dine e-billetter via e-post. Vennligst skriv dem ut og ta dem med deg til Madame Tussauds, London Dungeon, Shreks Adventure og Tower of London. 

Hvordan virker det ved Madame Tussauds?
Gå til Madame Tussauds og veksle inn  din e-billett. Denne billetten gir deg tilgang til en kø for folk med forhåndsbetalte billetter som ofte er mye kortere enn den normale køen.

Hvordan virker det ved London Dungeon?
Dette tilbudet er begrenset til inngang fra 3 PM. Vennligst gå til London Dungeon og veksle inn din e-billett.

Hvordan virker det ved Shrek's Adventure?
Etter at du har ankommet London, vennligst gå til Shrek Adventure for å innløse din e-billett og sikre et inngangstidspunkt. Du kan forvente noe ventetid, mellom 10 og 30 minutter. 

Her veksler du din e-billett med en av disse to mulighetene:

1) Du kan velge å få komme inn med en gang, og vi garanterer at du ikke trenger å vente mer enn 45 minutter for å slippe inn. Ofte mindre.

2) Du kan også velge et tidspunkt for senere samme dag, eller velge et tidspunkt en annen dag. På denne måten kan du planlegge dagen, komme tilbake til Shrek Adventure senere, og fullstendig unngå noen ventetid. 

Er det en alderbesgrensning for Shrek's Adventure?
Shrek’s Adventure passer for alle aldre. Barn under 16 år får bare slippe inn i Shrek’s Adventure! London i følge med en voksen. 

Er det noen høydebegrensning ved Shrek's Adventure?
For å kunne bli med på turen, er det en minimumshøyde på 0.9 meter.

Hvor lenge varer turen med Shrek's Adventure?
En tur med Shrek's Adventure varer omtrent 1 time og 15 minutter.

Finnes det barnebilletter?
Ja, det er barnebilletter tilgjengelig, men siden barmas alder varierer fra attraksjon til attraksjon er barneprisene kombinert av laveste og høyeste barmealder. Barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 3 og 15 år. Barn mellom 0 og 2 år er gratis i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon: 
- Denne rabatten er sammenlignet med prisen ved døren. 
- Vennligst mer: I løpet av den travle sesongen, særlig i høstferien, påskeferien og andre skole- og offentlige ferier og midt på dagen mellom 12 PM og 3 PM, kan lengre køer forekomme.
- Shrek's Adventure er ikke passende for gravide gjester eller gjester som lider av epilepsi, smerter o rygg eller nakke eller andre svakheter i disse områdene, reisesyke, gjester med en hjertediagnose, astma eller en annen form for kronisk sykdom.


 

Veldig bra 4.0

4.0 3 kunder
Bra pakketilbud!

Slipp unna laaange køer og gjør det enkelt! :)

Randi, Oslo
SØN, 02 AUG 2015
4.0
Lærer

Hadde forventet at alle tre aktivitetene hadde prioritert inngang. Dette gjaldt ikke for London Eye, som for øvrig ikke svarte helt til forventningene våre. Madame Tussaud og London Dungeon var bra, og det gikk raskt å komme inn. Mht. Aldersgrensen på London Dungeon, så mener jeg den er altfor lav! Åtteåringer, har ingen ting der inne å gjøre. Ettersom det er fra Londons mørke og grusomme historie, så ville jeg ha satt grensen på rundt 15-16 år.

Torill, Magnor
FRE, 03 JUL 2015
4.0
Sølvpakken

Dette var bra. Noe kø, ca 15 min til London Eye og Madame Tussaud.

Anders, Nesttun
LØR, 06 JUN 2015
4.0

Info
London Sølvpakke

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Se på et kart, London Sølvpakke Se på et kart

Åpningstider
Madame Tussauds: Hver dag mellom 09:30 og 18:00. Siste inngang er 17:00.
London Eye: Hver dag mellom 10 .00. & 20:00 - fra mai til september fra 10 .00. til 21:00.
London Dungeon: Hver dag mellom 10 .00 & 17:00.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn