Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og opplevelser i London

Velkommen til Londonbilletter.no, nettstedet for deg som vil ha billetter til attraksjon eller transport i London - før du reiser hjemmefra. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Travelcards

4.9 (28)
Fra kr 462

Et Travelcard er et godt og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og de røde bussene i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet en hvor du vil hen. 

Høydepunkter

- Ubegrenset transport med undergrunnen og de røde bussene i 7 dager 
- Ditt Travelcard bliver sendt hjem til deg med posten 
- Barn under 11 år reiser gratis sammen med en voksen (maks 4 barn per voksen) 
- Inkludert frakt - ingen skjulte a

Hva kan jeg forvente?

Et Travelcard fungerer i Londons to innerste soner (sone 1-2) i 7 dager. Når man som turist skal ut å shoppe og se de forskjellige severdighetene er det som regel rikelig å ha et Travelcard. Våre Travelcards er «peak»-kort, hvilket betyr at de er gyldige hele tiden, så du ikke trenger å ta hensyn til rushtid osv. Du går bare på undergrunnen eller bussen når du vil – ubegrenset antall ganger! 

Hvordan fungerer det?

Hvordan bestiller jeg mitt Travelcard? 
Velg «Gyldig fra»-datoen som den datoen du gjerne vil at transportkortet skal gjelde fra når du bestiller ditt Travelcard. 

Hvordan får jeg mitt Travelcard? 
Umiddelbart etter at bestillingen din er fullført mottar du en bekreftelse via e-post. Transportkortet blir etterfølgende sendt med posten. 

Travelcards blir sendt til deg med alminnelig posttjeneste. Du må derfor regne med at det tar 5-10 hverdager fra vi mottar bestillingen din til kortene ligger i postkassa di.

Kan jeg kjøpe barnebilletter? 
Ja, barn mellom 11-15 skal kjøpe barne-/ungdomsbillett. Barn under 11 år reiser alltid gratis i følge med en voksen (maks 4 barn per voksen). 
Discount

Viktig informasjon

- Prisen per Travelcard er inkludert frakt. 
- D. 24., 25. og 31. desember følger ikke Londons undergrunn og busser vanlig rutetabell. Særlig d. 25 og 31. desember kjøres etter kraftig redusert rutetabell.

Billettkategorier

Barn mellom 11-15 skal kjøpe barne-/ungdomsbillett. Barn under 11 år reiser alltid gratis i følge med en voksen (maks 4 barn per voksen). 

Veibeskrivelse

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine