Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og opplevelser i London

Velkommen til Londonbilletter.no, nettstedet for deg som vil ha billetter til attraksjon eller transport i London - før du reiser hjemmefra. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

The Medieval Banquet

4.5 (19)
Fra kr 635

Opplev en middelalderfest med underholdning på The Medieval Banquet i London. En kveld full av underholdning, mat, musikk og dans venter deg.

Høydepunkter:
- Tilbring en uforglemmelig kveld på The Medieval Banquet
- Bli underholdt av Henry VIII og hans riddere
- Nyt en 4-retters fest med øl og vin

Spis, drikk og dans ved The Medieval Banquet
Sentralt beliggende bare to minutter fra Tower Bridge og Tower of London ligger historiske St Katherine Docks langs Themsen.

Bli med oss ??og Henry VIII og hans riddere, trubadurer, tryllekunstnere og sjonglører og for et 4-retters måltid med øl og vin brakt til bordet av dansende piker.

Det vil være nok av underholdning og mange muligheter til å danse, synge og banke knyttneven i bordet og rope etter mer mat og drikke!

Du finner menyen her.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg til The Medieval Banquet.

Hva skjer mellom dørene åpner og showet begynner?
Som en teatralsk opplevelse, er utøverne på scenen klokka 19:45. På dette punktet er det anbefalt at du har funnet plassen din, selv om vi sørger for etteranmelding. Det kan være lurt å komme tidlig for å dra nytte av den velfylte baren, for å leie ut en middelalderkostyme eller for å mingle med de andre gjestene.
 
Når slutter showet?
Underholdingen og festen ender ca klokka 22:30 og vi holder åpent til 23:30. Baren er åpen, det er musikk og dans, og du kan treffe skuespillerne.

Er det egnet for barn?
The Medieval Banquet er først og fremst et voksent rettet sted. Imidlertid, da temaet også er attraktivt for barn, er det alltid velkomne.

Er det barnebilletter?
Ja, barnas billetter er tilgjengelig for barn under 18 år. Barn under 4 har gratis inngang i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Onsdag til lørdag kl. 19.15 Søndager kl. 17.15

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Åpningstider

Veibeskrivelse

The Medieval Banquet

Adresse
The Medieval Banquet Ivory House, St Katharine's Dock London

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine