Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Madame Tussauds London: Fleksible billetter

4.3 (185)
Fra kr 343

Verdensberømte Madame Tussauds er så mye mer enn et voksmuseum. Voksfiguerene er ikke sperret av tau! Tvert imot kan du ta på figurene, ta bilde sammen med din favoritt-kjendis og dra nytte av de mange forskjellige interaktive utstillingene som for eksempel Spirit of London Taxi Ride og Star Wars Experience.   

Spar opp til 25 % på dine inngangsbilletter!
Akkurat nå kan du spare opp til 25 % på dine inngangsbilletter til Madame Tussauds.

Høydepunkter

- Spar opp til 25 % på din inngang ved Madame Tussauds
- Hopp over køen med forhåndsbestilte billetter*
- Dra nytte av åpne billetter - gyldig i 1 måned 
- Prøv Spirit of London Taxi Ride & reis tilbake i tiden
- Gled deg med Marvel Super Heroes 4D kino
- Utforsk den interaktive Star Wars Experience 
- Få en 10 % rabattkupong til Madame Tussauds butikk

Hva bør jeg forvente?

Møt den britiske kongefamilien, inkludert Dronning Elizabeth, Prins William, og hertuginne Kate, heng ut med Beckhams, test din sportskunnskap mot noen av dine favoritt-atleter eller bli en som rekrutterer superhelter. 

Det er noe nytt hver måned!

Star Wars Experience
Skapt i nært samarbeid med Disney og Lucasfilm, er Star Wars™ hos Madame Tussauds en unik, enorm opplevelse som inneholder ekstraordinære, livaktige voksfigurer av favoritt-helter og -skurker fra Star Wars-episodene I-VI. 

Figurene kommer til å opptre i autentiske scener som er inspirert av nøkkelscener fra filmene. Dynamiske spesial-effekter vil legge til enda mer innlevelse, der du går inn i, og opptrer i, noen av de mest ikoniske øyeblikkene i filmhistorien. 

Du får GRATIS adgang til Star Wars Experience når du bestiller dine billetter hos oss!

NYTT: Nå er ventetiden enda kortere
Når du bestiller billetene dine hos oss, kan du få bruke vår egen inngang hos Madame Tussauds. Våre billetter tillater deg å bruke dør nr. 1, som kun kan benyttes av besøkende som har bestilt billetter via enkelte utvalgte agenter, en av dem er Ticmate.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller dine billetter, velg datoen du ankommer til London som 'Gyldig fra'-dato, siden billettene du kjøper her gjelder i 1 måned fra den 'Gyldig fra'-dato du velger. Velg antall billetter og klikk på 'søk'. Deretter velger du antall voksen- eller barne-billetter du trenger. Heretter kan du søke etter og bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. 

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført kommer du til å motta en e-billett via e-post. Vennligst ta en utskrift og ta denne med deg til dør 2 ved Madame Tussauds London.  

Hvem er den passende for?
Madame Tussauds London er moro for alle aldre og noe alle kan ha glede av. 

Hvordan skaffer jeg min 10 % rabatt-kupong? 
På din e-billett er det en lenke til din eksklusive 10 % rabatt-kupong til Madame Tussauds souvenir-butikk. Bare ta en utskrift av rabatt-kupongen og vis den frem til kassereren ved Madame Tussauds souvenir-butikk for å løse inn din 10 % rabatt.

Viktig informasjon

- Denne billetten gir deg tilgang til en særlig inngang for forhåndsbestilte billetter, som vanligvis har kortere kø enn den vanlige billettluka. 
- På din e-billett finnes en link til din exklusive 10% rabattkupong for Madame Tussauds suvenirbutikk. Det er bara og printe ut rabattkupongen og vise den til kasserern i Madame Tussauds suvenirbutikk for og innløse din 10% rabatt.
- I høysesongen, spesielt i høstferien, påskeferien og andre skole- og offentlige ferier, og midt på dagen mellom 12:00 - 15:00 kan det oppstå lengre køer.
- Rabatten er sammenlignet med prisen du får hvis du kjøper din billett direkte på plass.

Billett-kategorier

Voksen: Fra alderen 16 år 
Barn: Fra alderen 3 til 15 år, barn under 3 år er gratis med en btalende voksen. Barnebilletter kan kun anskaffes sammen med voksenbilletter.

Åpningstider

Man-Fre: 10 om morgenen. Siste inngang: 16:00 Lør-Søn: 09 om morgenen. Siste inngang: 17:00

Fantastisk: 4.3

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Hva er inkludert i prisen?

- Få en 10% rabattkupong til Madame Tussauds suvenirbutikk
- Kom fremst i køen med forhåndsbestilte billetter
- E-billettene inkluderer Marvel Super Heroes 4D-utstiling og Star Wars-opplevelse

Åpningstider

Veibeskrivelse

Madame Tussauds London

Adresse
Madame Tussauds, Marylebone Road, London, NW1 5LR.