The Medieval Banquet

  • Velg dato

The Medieval Banquet

Pris fra 602 kr

Opplev en middelalderfest med underholdning på The Medieval Banquet i London. En kveld full av underholdning, mat, musikk og dans venter deg.

Høydepunkter:
- Tilbring en uforglemmelig kveld på The Medieval Banquet
- Bli underholdt av Henry VIII og hans riddere
- Nyt en 4-retters fest med øl og vin

Spis, drikk og dans ved The Medieval Banquet
Sentralt beliggende bare to minutter fra Tower Bridge og Tower of London ligger historiske St Katherine Docks langs Themsen.

Bli med oss ​​og Henry VIII og hans riddere, trubadurer, tryllekunstnere og sjonglører og for et 4-retters måltid med øl og vin brakt til bordet av dansende piker.

Det vil være nok av underholdning og mange muligheter til å danse, synge og banke knyttneven i bordet og rope etter mer mat og drikke!

Du finner menyen her.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg til The Medieval Banquet.

Hva skjer mellom dørene åpner og showet begynner?
Som en teatralsk opplevelse, er utøverne på scenen klokka 19:45. På dette punktet er det anbefalt at du har funnet plassen din, selv om vi sørger for etteranmelding. Det kan være lurt å komme tidlig for å dra nytte av den velfylte baren, for å leie ut en middelalderkostyme eller for å mingle med de andre gjestene.
 
Når slutter showet?
Underholdingen og festen ender ca klokka 22:30 og vi holder åpent til 23:30. Baren er åpen, det er musikk og dans, og du kan treffe skuespillerne.

Er det egnet for barn?
The Medieval Banquet er først og fremst et voksent rettet sted. Imidlertid, da temaet også er attraktivt for barn, er det alltid velkomne.

Er det barnebilletter?
Ja, barnas billetter er tilgjengelig for barn under 18 år. Barn under 4 har gratis inngang i følge med en betalende voksen.


 

Fantastisk 4.5

4.5 2 kunder
xxx

Morsomt konsept, men dårlig avslutning som endte i nåtidens disco.

Oddrun, Oslo
ONS, 28 MAI 2014
4.5
Jøss så flott!!!

Dette var en kjempeoverraskelse!!! Vi var 4 venninner på tur, og ville se noe som vi ikke så hver dag. Og hva fant vi, joda, The Medieval Banquet!! HERLIG!!! FLOTT!!! MORO!!! Hadde en uvanlig kveld, en stooor opplevelse, masse mat og drikke, flotte sangere, jonglører, fekting for ære, akrobater, og så kunne vi leie den tids kostymer. Og til en absolutt rimelig pris for en helaften!!! DETTA VAR GØY!!!! Kommer gjerne igjen hvis ve er i London senere.

Bente helene, Gml. fredrikstad
ONS, 11 SEP 2013
4.5

Info
The Medieval Banquet

Adresse
The Medieval Banquet
Ivory House, St Katharine's Dock
London
Se på et kart, The Medieval Banquet Se på et kart

Se på et kart, The Medieval Banquet

Åpningstider
Onsdag til lørdag kl. 19.15
Søndager kl. 17.15

Metro
Nærmeste metro: Tower Hill

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv