Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

  • Velg dato

Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

Pris fra 373 kr

The Original Tour er den mest populære Hop-on Hop-off sightseeingturen i London. Med denne billetten kan du reise fritt i 24 eller 48 timer og selv velge hvor du vil stige på og av, og med over 90 stopp står du virkelig fritt til å dra hvor du vil.

Billettene/Vouchern sendes til din epostadresse etter bestilling og betaling.

•  Live guide: engelsk; Lyd guide: spansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk
•  4 linjer, og mer enn 90 stopp
•  Billettene er gyldige i 24 eller 48 timer
•  Inkl. en sightseeing-båttur ned The Thames

Se det beste London har å by på fra en buss! Du kan selv velge hvor du stiger på og av. I prisen inngår til og med en båttur(City Cruises) på Themsen(Be om din båtbillett fra en representant fra The Original Tour)!

"Hop-on Hop-off" Billetten er gyldig i 24 timer. Det finnes fire ulike busslinjer å reise med på The Original Tour, og på linjene er det guiding på høretelefoner (engelsk).
Klikk på "SE PÅ ET KART" til høyre, hvor dere kan se et kart over rutene.

Velg den datoen dere ankommer til London som "Gyldig fra"-dato. De billettene dere kjøper her er gyldige i 1 måned fra og med ankomstdato. Velg antall billetter og trykk på ”SØK”. Velg så Voksne eller Barn (fra 5-15 år). (4 år og yngre har gratis adgang ifølge med en voksen), samt om du ønsker å bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. Barne billetter kan KUNN kjøpes sammen med voksne billetter!

Hvordan får jeg billettene mine?
Straks etter at bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med til London. 
Når du er i London må du veksle inn e-billetten din til den originale billetten. Dette kan du gjøre på et hvilket som helst busstopp eller direkte hos sjåføren. Du kan også dra til et av de største avgangsstedene hvis du trenger assistanse eller har spørsmål, da The Original Tour alltid har tilgjengelig personale som kan hjelpe deg mer enn bussjåførene. 
De største avgangsstedene er: 
1) The Original Tour Visitor Centre på Trafalgar Square: 17 to 19 Cockspur Street
2) Marble Arch: i Underground Exit 3
3) Piccadilly Circus: på Whitcomb Street 
4) Victoria: utenfor The Grosvenor Hotel

 

Veldig bra 3.9

3.9 10 kunder
Hop on hop off

Selve turen var super med tanke på hva vi fikk fortalt om London. Minus for guiding over radio da flere kontakter ikke virket. Anbefaler istede å ta en tur med "live" guide. Vi gjorde dette også. Kjøper nok billetter igjen neste gang vi besøker London. Anbefaler å finne ut hvem tur som går hvor i før man setter seg i en av bussene (turene er fargekodet)

Anette ødegård, Krokstadelva
TIR, 11 AUG 2015
3.9
Fin tur

Helt fin og grei tur. Vi valgte å bare sitte ombord i bussen og følte at vi fikk en fin omvisning av byen.
Synes kanskje at vi burde kunne valgt flere ombordstigningssteder etter å ha bestilt på nettet enn kun de 4.
Det gikk fint, men litt styr med å ta taxi.

Kristin, Stavanger
TIR, 17 DES 2013
3.9
the origianal tour

tidvis hyggelig personell. turen er flott, men det kommer ann på hvor du sitter. oppe og fremme er lurt. ellers er høretelefonene så som så.... ta med egne!!!

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
3.9
interessant tur for de som ikke kjenner london

fin tur

Elisabeth, Oslo
TOR, 03 OKT 2013
3.9
Lett å bestille på nett, men da d meste stod på Norsk, så var d ikke lett for de i London å lese d.

Men vi fikk da biletter etterhvert. Og siden vi satt i toppetasjen hadde vi en vidunderlig utsikt!! Virkelig å annbefale!"

Lill-Ann, Kongsvinger
MAN, 26 AUG 2013
3.9
Sightseing buss

Fin tur, men man kan like godt kjøpe billetter der man må hente de forhåndsbestilte billettene. Koster like mye og på noen hotell selger de også billigere billetter:)

Jasmeen, Tranby
FRE, 16 AUG 2013
3.9
Anbefales

Vi hadde glemt igjen utskriften for å kunne hente ut billettene til The Original Tour hjemme, men hadde med oversikten over alle billetter vi hadde forhåndsbestillt. Ringte dere (Line) for å evt få hjelp, og hun sendte en ny på mail til hotellet der vi bo

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
3.9
Dette er ein grei måte å få sjå litt av byen på,enkelt med bestilling av billett på nett.

Anbefaler å bruke denne turen.

Egil, Kaupanger
SØN, 14 JUL 2013
3.9
Veldig greit å bestille billetter hjemmefra! Gikk fint å bytte til billetter på starten av bussturen. Fin tur, kanskje litt lang (i overkant av 2 timer).

Veldig greit å bestille billetter hjemmefra! Gikk fint å bytte til billetter på starten av bussturen. Fin tur, kanskje litt lang (i overkant av 2 timer).

Line, Hamar
SØN, 02 JUN 2013
3.9
Selv i kaldt påskevær var det OK å sitte på toppen, under tak. Da vi fikk plass i første rad var gleden stor hos mitt 10-årige barnebarn som var i London for første gang. Det er problemer med å høre av og til. For barn som ikke klarer å følge den engelsk

En fin måte å bli kjent med London på. Å kunne dra fra sted til sted og gå av eller på der man har lyst er av stor verdi. Jeg har reist med The Original Tour tidligere og kommer sikkert til å benytte det igjen. Hjelpsomt personale både i senter og på stasjonene.

Mette, Oslo
TIR, 02 APR 2013
3.9

Info
Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

Adresse
klikk på "Se på et kart", her kan dere se et kart over rutene
Se på et kart, Hop-On Hop-Off Sightseeing i London Se på et kart

Åpningstider
Starttidene kan variere avhengig av årstiden. Siste tour er kl 20.00(kl 17.00 Mellom 1 november og 28 februar)

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv