Gatwick Express

Gatwick Express

  • Velg dato

Gatwick Express

Pris fra 229 kr

Ta Gatwick-ekspressen og kom deg inn til London raskt og enkelt. Med Gatwick-ekspressen kan du velge tur-retur eller enveisbillett mellom London Gatwick lufthavn og Victoria stasjon i London. Reisen tar omtrent 35 minutter - enkelt og komfortabelt! 

Fra Victoria stasjon i London, kan du problemfritt ta t-bane, buss eller drosje til din endedestinasjon, som for eksempel Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square eller Paddington. 

Høydepunkter:
- Få e-billettene dine direkte til din innboks
- Slipp billettkøen på stasjonen
- Billettene kan brukes på en hvilken som helst dag i løpet av en måned
- Barn under 5 år reiser gratis

Hvordan bestiller jeg billetter til Gatwick-ekspressen?
Når du bestiller billetter velger du datoen du skal bruke billettene på som "Gyldig fra"-dato. Hvis du bestiller returbilletter, skal returreisen tilbake til London Gatwick lufthavn være innen 28 dager fra datoen du har valgt.  

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen din er fullført mottar du en bekreftelse og e-billet via e-post. Vennligst skriv ut din billett og ta den med deg.

Er det barnebilletter på Gatwick-ekspressen?
Ja, du kan kjøpe barnebilletter til Gatwick-ekspressen. Barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år reiser gratis i følge med en voksen (maks. 4 barn reiser gratis per voksen).

Viktig informasjon:
- Vennligst merk: Det blir ingen Gatwick Express-tjeneste på følgende datoer: 18/11, 19/11, 25/12, 26/12. Du kan booke Thameslink-toget for å reise til London sentrum HER!
Hvis du allerede har bestilt billetter til Gatwick Express, vil du være i stand til å bruke dem for å få tilgang til Thameslink eller Southern tjenester.
- Vennligst merk: Ingen tilbakebetaling er tilgjengelig hvis du reiser på datoer uten tjeneste. Alternativ transport (enten med buss eller tog der du også kan bruke din originale billett uten ekstra kostnader) er alltid tilbudt. Hvis du velger å ikke bruke alternativ transport, blir det ikke tilbudt tilbakebetaling eller kompensasjon.
- Det er ditt ansvar å sjekke togtabellen før din reise, spesielt togtidene til og fra flyplassen for fly som ankommer eller har avgang veldig tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfelle det er begrenset tjeneste på grunn av vedlikeholdsarbeider eller lignende.
- Vi er ikke i stand til å betale tilbake (enten delvis eller fullstendig) for billetter som ikke kan bli brukt hvis togtabellen ikke passer med dine planlagte flyankomster eller flyavganger. Hvis tog blir kansellert på grunn av vedlikeholdsarbeide eller lignende, vil alltid en erstatning i form av buss-tjeneste bli tilbudt.
- På helligdager blir ikke Gatwick Express kjørt like ofte som vanlig, og på 25. desember går ikke Gatwick Express.
- Den 24. september (frem til 6:30 på morgenen), 8. oktober (frem til 6:30 på morgenen) og 29. oktober (frem til 6:30 om morgenen) blir togtjenester erstattet av direktebusser.
- Hvis du vil kan du bestille billetter til den alternative Gatwick Airport Train HER!

Vedlikeholdsarbeid inntil januar 2019: 
Omfattende vedlikeholds- og linjearbeid er planlagt fra nå og frem til tidligst januar 2019. Avreise-suspensjoner og reduksjon av tjenester i timen kan forekomme - for det meste på nattestid og en gang i helgene. Dersom en tjeneste ikke er i drift i lengre perioder, vil den erstattes av buss. Vennligst beregn ekstra tid på vei til flyplassen.
Personalet er tilgjengelig på stasjonene for å hjelpe deg, så kan du spørre dem hvis du har noen spørsmål.


 

Fantastisk 4.3

4.3 144 kunder
Little bit crowded, but very effective and fast. Good value for money.

Adam
TOR, 25 OKT 2018
4.3
Baggasje

Burde være bedre muligheter for plassering av baggasje på toget

Geir, Stavanger
TOR, 18 OKT 2018
4.3
Kjempe bra

veldig lett å finne fram, kan bruke oystercard, men billigere å bestille billett.

Lisa mari
SØN, 14 OKT 2018
4.3
Enkelt og greitt!

Kunne gå direkte ombord i Gatwick-ekspressen med billetten jeg bestilte hjemme! Anbefales!

Marit aakhus
SØN, 30 SEP 2018
4.3
Raskt

Bestilte billetter hjemme, det fungerte fint.

Stein, Sarpsborg
FRE, 03 FEB 2017
4.3
Gatwick Express

Ordningen med å få billetter på forhånd, sparte oss for køståing og stress. Det var bare å gå direkte til porten og vise billettkopien til betjenten, så var vi gjennom, og kunne finne best mulige plasser. Vi kommer kjapt og greit inn til sentrum/Victoria Station, og fikk raskt drosje videre til hotellet.

Rolf, Bergen
LØR, 24 SEP 2016
4.3
Turist 2016

Veldig fornøyd med løsningen! Enkelt å bestille på forhånd, fikk billetten i en separat e-mail, bare å printe ut og vise når du skal gå på toget. Fungerte perfekt, ingenting å utsette på noen ting!

Mona
ONS, 13 APR 2016
4.3
Hadde bestilt biletter til Gatwick Express før vi reiste til London

Veldig fornøyd. Lett å bestille på mail.Rask levering av billetter. Lett å finne frem på flyplassen til perrong 6 hvor toget gikk fra.

Jorun, Rong
MAN, 04 APR 2016
4.3
Enkelt og greit

Gatwick express ligger enkelt til både på Gatwick og på Victoria station. Vi reiste relativt tidlig begge dager så det var ingen kø eller mangel på sitteplasser.

Bjorn, Oslo
FRE, 25 MAR 2016
4.3
Effektivt, enkelt og greit

Vi kom oss hurtig og enkelt til London sentrum. Returen var like effektiv.
Helt suverent.

Geir a, Fyllingsdalen
MAN, 14 MAR 2016
4.3
raskt og effektivt

rask og effektiv måte å komme seg til og fra city. anbefales

Cesilie, Fyllingsdalen
MAN, 14 MAR 2016
4.3
Raskt og bra

Enkel måte å komme inn til London for videre transport. Ankommer Viktoria stasjon som må være hjerte av London når det gjelder transport med jernbane o g Underground.

Samson, Hafrsfjord
TIR, 26 JAN 2016
4.3
Pensjonist

Det gikk greit med billettbestillingen. Veldig enkelt å finne frem til toget etter landing på Gatwick. Returen gikk ikke så bra. Expresstoget til gatwick flyplass var innstilt grunnet feil på linjen, så vi måtte ta et ordinært tog med flere stopp underveis. Fullt kaos - inn og ut av forskjellige tog på Victoria stasjon, før vi endelig fikk beskjed hvor vi skulle gå. Dårlig kommunikasjon - alle var forvirret. Burde fått kompensasjon, for vi betalte jo for noe annet.

Reidun, Fredrikstad
ONS, 16 DES 2015
4.3
Victoria til Gatwick

Fra Gatwick til Victoria etter kl 12.00, var overfylt og uten muligheter til og sitte, men det gikk raskt og enkelt 25 min.
Det gikk fantastisk raskt og enkelt for vår del fra Victoria til Gatwick tidlig om morgenen, 15 minutter.

Heidi, Oslo
MAN, 14 SEP 2015
4.3
Supert

Det er en enkel og grei måte å gjøre det på. Billetten kommer raskt på e-mailen, og en slipper kø for å kjøpe den på Gatwick.

Kjell inge, Sola
LØR, 05 SEP 2015
4.3
Gatwick Express

Flott og punktlig service.

Per anders, Mo i rana
SØN, 23 AUG 2015
4.3
Tidsbesparende

Knallstart på reisen når billettbestillingen er foretatt hjemme. Gikk direkte gjennom, i stedet for å stå i en lang kø. Togturen tok underkant av 30 min til Victoria statuen.

Wenche, Jevnaker
TOR, 13 AUG 2015
4.3
Rask men dyr

Denne turen gikk raskt og effektivt, problemet var at hvis man er en familie så blir denne turen dyr, gode tog, gode stoler

Svein, Stabekk
TOR, 13 AUG 2015
4.3
Express er vel å overdrive

Grei måte å komme seg inn ig ut av byen på, men noe express fart var det ikke. Den var forsinket begge veier og den ene gangen måtte vi stå hele veien.

Randi, Oslo
SØN, 02 AUG 2015
4.3
Kjapt og greit.

Veldig grei transport inn til London. Og med billetter i hånden, gikk vi rett forbi en lang kø som stod i billettkø. Veldig smart.

Torill, Slattum
SØN, 19 JUL 2015
4.3
Anbefaling

Det er enkelt og tidsbesparende å bestille billetter på internett. Man slipper å stå i kø på stasjonen for å kjøpe billetter.

Oyvind, Bergen
ONS, 08 JUL 2015
4.3
Lærer

Lettvint å bestille på forhånd. Alt fungerte veldig bra!

Torill, Magnor
FRE, 03 JUL 2015
4.3
Tog reise fra Gatwick til Victoria stasjon

Jeg har sikkert reist 18 ganger med Express toget fra Gatwick til Victoria .og det jeg ser er at togsettene begynner å bli slitne og trenger fornyelser.
Ellers er transporten ok .

Arne, Bergen
ONS, 01 JUL 2015
4.3
Supert.

Enkelt å bestille Gatwick Express online. Enkelt å komme ombor i toget, rask transport til Victoria Station og med Travelcard klart var det bare å ta Tuben til dit vi skulle bo. Kunne ikke blitt enklere. Anbefales!

Svein martin, Ålesund
MAN, 29 JUN 2015
4.3
Omtale

Veldig greit å forhåndsbestille billetter på forhånd for å unngå å stå i kø. Anbefaler dette videre til dere/du som ikke har prøvd forhåndsbestilling.

Synnøve m, Os
TIR, 23 JUN 2015
4.3
Gatwick Express

Anbefaler virkelig Gatwick Express. En veldig behagelig og kjapp måte å komme seg til og fra Gatwick på. Lett å finne frem og god service. Anbefaler å kjøpe billetter på forhånd, det sparer du veldig mye tid på.

Henriette fauskerud, Brumunddal
SØN, 14 JUN 2015
4.3
Bra og enkelt

Enkelt å finne frem. Rask tur.

Anders, Nesttun
LØR, 06 JUN 2015
4.3
rask og effektiv

enkelt å kjøpe billett på nettet og rask og fin transport

Arild, Hamar
ONS, 27 MAI 2015
4.3
Greit å bestille på forhånd

Alltid greit å ha billetter klart før avreise. Punktlig levering rett i mailboksen, aldeles supert!!!

Kjellrun, Sandnes
MAN, 25 MAI 2015
4.3
Enkelt å ta seg fram til London

Behagelig å reise med Gatwick express

Ellinor, Bergen
FRE, 22 MAI 2015
4.3
Opr.sjukepleiar

Førsteklasses transport mellom flyplass og Victoria Station.

Astrid, Fyllingsdalen
MAN, 11 MAI 2015
4.3
Kjapt og enkelt!!

Forhåndsbestillte billetter til Gatwick Express, det kommer jeg definitivt til å gjøre neste gang jeg besøker London. Utrolig enkelt å finne frem, å man har alt man trenger når man har fått bagasjen. Ca. 30 min til Victoria station, der kan man velge å evt. ta drosje eller undergrunnen videre til hotellet. Vi tok undergrunnen videre. Bra skiltet både på Gatwick flyplass og Victoria station.

Pia kathrin, Florø
LØR, 09 MAI 2015
4.3
Quick & Easy

Without doubt; The most effective, relaxing way to get from Gatwick to London and back!

Berit, Trondheim
MAN, 04 MAI 2015
4.3
Enkelt og greit!

Jeg er veldig glad jeg bestilte billetter på forhånd, da kunne vi gå rett fra fly - følge pilene mot Gatwick Express, scanne billtettene og sette oss på toget. Enkelt og greit!

Ruth gunvor, Bergen
ONS, 29 APR 2015
4.3
Rett på og rett av

Ingen problemer av noe slag når en har bestilt på forhånd, anbefales å ha billett på forhånd

Trude, Oslo
SØN, 19 APR 2015
4.3
Tre venninner på Londontur

Det var veldig greit å bestille billetter her. Vi slapp å stille oss i kø. Vi kunne gå rett fra flyet og på toget.
Absolutt å anbefale å kjøpe billetter hjemme før du dra.

Nelly annie, Vestskogen
FRE, 17 APR 2015
4.3
Gatwick express er helt topp

Kjempefornøyd med Gatwick express. Lett tilgjengelig, kjørte presis og rask transport. Helt topp.
Veldig mange ansatte på jernbanen som står parat til å svare på spørsmål fra turister og hjelper oss hvis vi spør om noe

Jane, Oslo
FRE, 03 APR 2015
4.3
Transport til London

Gatwick Expressen var en positiv opplevelse. Det var godt skiltet og toget gikk hver 15min. Lurt å kjøpe billett på forhand:)

Jorunn, Rong
FRE, 03 APR 2015
4.3
Spar tid

Enkelt og greit å kjøpe billettene hjemme, du sparer masse tid i kø

Randi helen, Sykkylven
MAN, 30 MAR 2015
4.3
Enkelt og greit

Det stod absolutt til forventning, det var enkelt,lett og greit å finne frem.
Dette er å anbefale å jeg reiser gjerne på denne måten neste gang jeg skal til London.
Takk for denne gang.

Gunn karin kristiansen, Odda
SØN, 22 MAR 2015
4.3
Raskt og enkelt

Koster mer enn buss, men tar også veldig mye mindre tid. Enkelt og greit å finne fram, og en behagelig måte å komme seg inn og ut av London på :-)

Marita, Oslo
TOR, 12 MAR 2015
4.3
Anbefales!

Genialt å forhåndsbestille billetter til Gatwick Express. Sparte både tid og penger. Anbefales!

Christian, Buvika
TIR, 03 MAR 2015
4.3
veldig lettvint

Her var det bare å hente bagasje og sette seg på toget til London.
Veldig greit med forhåndsbestilte billetter :-)

Tore, Brennåsen
MAN, 02 MAR 2015
4.3
Enkelt og greit

Det enkle er ofte det beste....... Bestillinga enkel, bruken enkel.... Kjempefornøyd.

Mariann kristin, Borkenes
TOR, 26 FEB 2015
4.3
GatwickExpress på nett

Fantastisk,kjøpte billett på nett,skrev den ut og slapp all kø både til og fra.

Renate, Eivindvik
TIR, 24 FEB 2015
4.3
Rask og trygt.

Rask og trygt tur retur Gatwick-London.
Måtte stå pga mye folk på fredag kveld inn til London, men hjem på onsdag var det godt med sitteplasser.
Lett å finne fram, servicefolk som hjalp med billetter osv. God comfort.

Birgitte, Larvik
SØN, 22 FEB 2015
4.3
Supert!!!

Supert. Funket også å scanne koden rett fra telefonen.

Christina, Bærums verk
SØN, 22 FEB 2015
4.3
Dette fungerte bedre enn forventet, kan absolutt anbefales ikke noe kø så lenge bilettene var klare på forhånd.

Det fungerte perfekt bortsett fra at Gatwick Express var innstilt søndag 08.02.15 pga. vedlikehold. Dette fant jeg ut før avreise. Kunne fått melding om dette på forhånd da dette er arbeid som hadde vært planlagt i god tid på forhånd. Alternativ transport fungerte like bra tok bare litt lengre tid. Er generelt veldig fornøyd.

Pål, Hagan
MAN, 09 FEB 2015
4.3
Wenche M Nydahl

Anbefales på det varmeste ! Enkelt å kjøpe, enkelt å bruke

Wenche, Fetsund
LØR, 13 DES 2014
4.3
Bestill togbillett på nettet!

Billigere og slapp kø på Gatwick. Presis og behagelig.

Tom, Hønefoss
TIR, 02 DES 2014
4.3
Gatwick Express

Billettene kom raskt på mail og alt gikk veldig fint, ingen problemer underveis. Togene går hele tiden og enkelt og finne frem.

June, Heggedal
ONS, 19 NOV 2014
4.3
Gatwick express

Lett å bestille hjemmefra. Fungerer veldig bra. Er superfornøyd

Solaug haugstad, Sandnes
TIR, 18 NOV 2014
4.3
Billetter

Har bestillt billetter på forhånd flere ganger og er veldig fornøyd med det - slipper å bruke tid på å stå i kø.

Synnøve m, Os
FRE, 08 AUG 2014
4.3
Gatwick Express

Easy way to get from the airport to London! Just go of the plane, get your luggage and take the train. Youre tickets already in your pocket

Vigdis therese, Magnor
LØR, 02 AUG 2014
4.3
Gatwick express

Easy and quick way to get to London, Victoria station.

Ellen maxine, Oslo
LØR, 02 AUG 2014
4.3
Humpetog

Grusomt slyngete og varmt tog. Ingen ventilasjon. Stappfullt, bare ståplasser

Hilde, Mo i rana
TIR, 22 JUL 2014
4.3
Fantastisk

Dette fungerte utmerket!! Anbefales.

Bente, Skogbygda
TIR, 22 JUL 2014
4.3
Kjøp billettene på forhånd

Har nettopp hatt noen flotte dager i London. Etter ankomst Gatwick gikk vi rett bort til togterminalen og observerte lange køer foran billettlukene og automatene. Da var det veldig enkelt for oss som hadde kjøpt billetter på forhond. Det var bare å gå rett gjennom og sette seg på toget. Det samme skjedde på returen fra Victoria st. Genialt!

Jakob, Flatåsen
MAN, 21 JUL 2014
4.3
London-turist

Kjøp av Gatwick-billetter fungerte kjempebra! Veldig fornøyd!

Nina, Oslo
TIR, 15 JUL 2014
4.3
Flott reise.

Utmerket å bestille på forhånd,bare å scanne kode for tur og retur. Litt forsinkelser på linja til London,men hjemturen var unnagjort i en fei. Det er iværtfall billigere en å ta taxi.

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.3
Enkelt!

Superenkelt å ta Gatwick express til Vicoria Station og tilbake! Med utskrift av bookingen hjemmefra, var det bare å scanne bookingen ved inngangen til expressen, og vi slapp laange køer! Togene går ofte, så nesten ikke ventetid! Anbefales!

Hildegunn, Tranby
LØR, 28 JUN 2014
4.3
Kjapt og greit

Også her gikk bestillingen kjapt og greit igjennom. Print ut og bruk. Utrolig effektivt. Da vi skulle retur med taxi til Victoria station, satte taxien oss av rett ved inngangen til Gatwick expressen. Kunne ikke være mere enkelt.

Bente ann, Horten
FRE, 27 JUN 2014
4.3
Enkelt og greit

Bestilte billetter til Gatvick express før vi dro til London. Var enkelt og greit, deilig å slippe å stå i kø.

Hege marita, Tangen
TIR, 03 JUN 2014
4.3
Bare og anbefale

Allt var bare full klaff heller ingen forsinkelse med Norwegian blir også neste valg ved ein seinere anledning

Svenn inge, Ålvik
TIR, 27 MAI 2014
4.3
Hjelpsomme personal

Vi hadde en kjempe fin opplevelse med expressen. Vi reiste med 3 barn, der to er tvillinger (2 år) og en rullestolbruker. Vi fikk hjelp med både rullestol og dobbel vogn.

Veldig glad for at vi bestilte billettene på forhånd.

Tom magne, Bryne
MAN, 12 MAI 2014
4.3
Mann

Grei måte å reise til/frå Gatwick/Victoria Station, turen tok 30 min. Samme konsept som flytoget Gardermoen - Oslo.
LondonBilletter.no sine billetter fungerte ok.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.3
Rask og enkel transport til London

Tog Gatwick express fra London til flyplassen. Deilig å kjøpe billetter på forhånd i Norge, så man slipper å ordne med det når man er på reise. Billettene ble tilsendt på mail dagen etter, slik at man printer ut selv. Enkel og god måte å gjøre det på så lenge man har tilgang på printer. Gjør antagelig det samme neste gang jeg er i London.

Emma, Oslo
TOR, 01 MAI 2014
4.3
Veldig enkelt og greit

Dette fungerte heilt supert. Toget gjekk ofte og turen tok ca. 30 minutter.

Torill, Brattholmen
TIR, 29 APR 2014
4.3
Raskt og effektiv måte å reise på

Jeg bestilte tur/retur reise for to personer før vi dro til London. Gatwick Express fungerte helt supert fra flyplassen til Victoria Station. Tenkte at dette var lurt og kommer til å gjøre det igjen ved senere reiser.
MEN - vet ikke helt om det var så lurt å ta tur/retur allikavel. Søndag da vi skulle reise hjem med avgangstid kl 15, tenkte jeg at jeg burde sjekke hvor ofte Expresstoget går fra Victoria og til flyplassen. Forskrekkelsen var stor da jeg så at alle tog fra Victoria Station var innstilt fram til kl 1320 denne dagen. Da begynte vi å få litt dårlig tid med å finne ut hvordan vi skulle komme oss til Gatwick. Det endte med at vi måtte ta "the slow train" fra London bridge. Fikk selvfølgelig ikke benytte samme billett:-(
Jeg ringte londonbilletter.no i dag mandag for å høre om det er mulig å få refundert den ubrukte billetten, men det er ikke mulig!!!! Damen jeg pratet med mente vi burde ha dratt til Victoria Station for å ta en buss som var satt opp. Hvordan kan man vite at det er satt opp buss da dette ikke er oppdatert på nettsiden? Med andre ord tapte jeg NOK 392 på å forhåndsbestille reisen på nettet.

Hege vibeke, Rykkinn
MAN, 28 APR 2014
4.3
SÅÅÅ lettvint, folkens :)

Dette funker hver gang! Sist var det lang køer for å få kjøpt billett til flytoget og vi bare smatt forbi og rett på toget. Supert!

Christina, Bærums verk
FRE, 25 APR 2014
4.3
Pris

Alt fungerte bra. Vi brukte billettene vi haddekjøpt fra dere, men dagen etter kjøpte vi tilsvarende billetter på Gatwick, og da var de 75 kr billigere for 2 billetter. Det var enkelt å kjøpe dem på en automat på jernbanestasjonen.

Anne marie, Gjøvik
MAN, 21 APR 2014
4.3
Lettvint og kjapt!

Lett å finne frem både på gatwick ved adkomst, og victoria station da vi skulle dra hjem. Godt å slippe mange stopp på tur til og fra flyplassen :)

Inger-lise, Melhus
LØR, 19 APR 2014
4.3
Gatwick express biletter online

Alt funket helt utmerket fra bestilling, biletter og bruk. kan absolutt anbefales. Veldig lett å bruke.

Vidar, Hordvik
TIR, 01 APR 2014
4.3
suverent

Kjempe grei måte og komme seg inn til London på alt klaffet

Anna kathrine, Stavanger
MAN, 31 MAR 2014
4.3
Gatwick Express

Enkel og rask transport tur/retur London, bestill på nett, skriv ut billettene før du drar,
unngå kø og venting på Gatwick

Tor, Skien
MAN, 31 MAR 2014
4.3
Pensionist

Greit å finne fram og turen gikk uten problemer. Grei ordning.

Hans ivar, Auli
LØR, 29 MAR 2014
4.3
En enkel og grei måte å kjøpe biletter på

Dette var en flott måte å komme seg til og fra Gatwick - London på. Fantastisk å kjøpe billettene på nette før man reiser, printe ut billettene selv og reise. Slippe å stå i billettkø på flyplassen, enkelt å scanne billettene på stasjonene. Flotte, rene tog, er man tørst eller vil ha en liten snacks, har de det og. En flott måte å komme seg kjapt til og fra London, da de fleste vil ha det meste av tiden sin i byen. Service innstilte folk både på toget og stasjonene. Vi er superfornøyd

Else marie, Bergen
SØN, 16 MAR 2014
4.3
Effektivt og behagelig

Fungerte helt flott for oss da vi var ti personer som reiste til London.

Hanne øyen, Kvelde
LØR, 15 MAR 2014
4.3
Gatwick Express

Kjøpte billetter via Londonbilletter,no og fikk de raskt på mail. Slipper å stå i billettkø, bare å sette seg på toget. Ved hjemreise søndag 9. mars 2014 var det noe galt, slik at vi måtte ta et annet tog, som hadde noen holdeplasser og tok lengere tid. Det var i tillegg stappfullt på toget, men vi kom oss da inn og sto hele veien. Akkurat da fikk vi ikke det vi hadde betalt for.

Eva karin, Trondheim
MAN, 10 MAR 2014
4.3
Smooth!

Travelling with Gatwick Express was a swift, smooth experience...... Thanx!

Mette holmefjord, Eikelandsosen
MAN, 03 MAR 2014
4.3
Raskt og effektivt

Enkel,rask og effektiv måte å komme inn til sentrum.Kan trygt anbefales hvis man reiser med lite bagasje.Litt verre hvis man er en stor familie med mye bagasje.

Bjørn, Porsgrunn
SØN, 02 MAR 2014
4.3
Raskt til og fre flyplassen

Kjempe greit å bestille bilettene på forhånd. Sparte mye tid på flyplassen da vi slapp å stå i bilettkø.

Randi mette, Førde
FRE, 21 FEB 2014
4.3
Dobbelt så fort som lokaltog

Annen transport trenger ikke vurderes, men se godt på lystavle på "platform" før du går inn på toget. Vi var litt "uheldig" og gikk på lokaltog i stedenfor expressen, og det tok over en time til London Victoria, med maaaange stopp. Det kunne vi le av etterpå :)

Linda, Molde
TIR, 04 FEB 2014
4.3
Rask og enkelt

Veldig fornøyd med å handle via Londonbilletter.no. Gatwick express gikk rask og enkelt, ingen kø og punktlig avganger.

Ann kristin, Lundamo
FRE, 31 JAN 2014
4.3
London tur: ta Gatwick express til og fra flyplassen

Gatwick exspress fungerer suverent, kort vei fra ankomst til du sitter på toget, 35 minutter nonstopp og du er på Victoria Station, 5 minutter med taxi til Harrods. Toget går hvert 15, minutt og er meget behagelig, du får kjøpt kaffe etc ombord. For retur gjelder det samme og kort vei til avgang. Kjøp bilettene på londonbilletter.no, så slipper du også å stå i kø for dem når du har landet!

Unni, Hønefoss
LØR, 18 JAN 2014
4.3
Enklet og raskt

Utrolig enkelt å bestille billett på forhånd med Gatwick expressen. Toget gikk hele tiden og det var bare å gå på toget med en gang. Både på flyplassen og i London.
Anbefales.

Anette, Oslo
MAN, 23 DES 2013
4.3
Grei transport t/r Gatwick - London

Veldig ok å ha billetter i forhånd så man slipper å stå i kø på Gatwick for å kjøpe billetter. Man printer ut før man drar og trenger ikke å ta ut kontanter når man lander. Bringer deg direkte til Victoria Station og da er det bare finne taxi videre til hotellet.

Ariel enriquez, Fyllingsdalen
TIR, 17 DES 2013
4.3
Ingen kø

Kom til togstasjonen og møtte vanvittig lange køer til togbilletter. Vi kunne rusle rolig forbi. Bipe "strekkoden" inn til togområdet og spasere inn på toget. Kunne ikke fungert bedre :-)

Sølvi, Porsgrunn
MAN, 16 DES 2013
4.3
Irene og Philip fra Tromsø, Norge

Helt suverent! Alt gikk knirkefritt. Ingen hindringer eller problemer under turen. Dette vil vi gjøre neste gang også.

Philip jim, Tromsø
ONS, 27 NOV 2013
4.3
Bestille billetter

Det var raskt og superenkelt å bestille igjennom LondonBilletter.no
Det kommer jeg til å gjøre også reste gang jeg skal ut å reise.

Pernille, Langhus
MAN, 25 NOV 2013
4.3
Mrs

En rask og behagelig transport fra flyplassen. Veldig enkelt å bruke billetten som var forhåndsbestilt på internett.

Bjorg, Forde
SØN, 24 NOV 2013
4.3
Gatwick Express

Veldig bra

Øivind, Stange
ONS, 13 NOV 2013
4.3
gatwick ekspressen

enkelt å grei måte å komme seg inn og ut fra flyolassen på

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.3
Lettvint og greit

Lett å finne , tid å vinne med Gatwick express

Anne-lise, Trondheim
FRE, 11 OKT 2013
4.3
Behagelig reise. God plass for bagasjen. God informasjon under veis.

Helt greit. Lett å finne frem. Hadde bestilt på nett. Fungerte veldig bra. Hurtig og behagelig reise inn til Victoria Stadion.

Kirst bremseth, Harstad
TIR, 08 OKT 2013
4.3
Gatwick Express

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.3
Gatwick express

Grei reise uten stopp, men ikke noe lyntog. Tar 30 minutter og går ikke som Gardermobanen i Norge, men er et godt alternativ fra Gatwick. Husk å kjøpe billett på nettet for å slippe å stå i kø ved billettmaskinene.

Erik, Årnes
TOR, 03 OKT 2013
4.3
MS veronica

Eg er seg ikke med barn. Start tilig så du slipper havne i rush trafikken. Det ble for kjedelig.

Veronica, Silsand
ONS, 02 OKT 2013
4.3
Raskt og enkelt

Greit å bestille over internett og G.E. tok meg frem til Victoria Station på en rask og greie måte uten stans på andre stasjoner. Enkelt å finne frem til stasjonen på Gatwick og Victoria. Og kort vei til Underground på Victoria St.

Odd arild, Hølen
FRE, 27 SEP 2013
4.3
Togtur med Gatwick Express

Den beste måten å komme seg fra Gatwick til London.
Ingen kø, lett å vite hvor man skal gå. EN glimrende reisemåte fra/ til flyplassen.

Trude, Bergen
TIR, 24 SEP 2013
4.3

 

Info
Gatwick Express

Adresse
Klikk på ”kart” for å se et kart over Londons metro (Tube Map).
Se på et kart, Gatwick Express Se på et kart

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv