Westminster Abbey

Fra kr 238

Westminster Abbey er en av verdens flotteste kirker, med en historie som går over 1000 år tilbake, og bør oppleves av alle som besøker London.

Høydepunkter

- Beundre den enestående arkitekturen
- Se kroningstolen
- Lær om kirken med gratis lydguide 

Hva bør jeg forvente?

Utforsk Westminster Abbey
Westminster Abbey er ikke kun et arkitektonisk mesterverk fra mellom det 13. og 16. århundre, og en del av UNESCOs verdensarvliste. Den gamle kirken representerer noe helt spesielt i Englands historie. 

Her finnes du mange av Englands konger og dronninger sine graver, samt flere minnesmerker for de kjente og berømte, som Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton, og Charles Darwin. 

Westminster Abbey har vært stedet for hver eneste kroning siden 1066, samt utallige andre kongelige begivenheder, f.eks. ikke mindre enn 16 kongelige bryllupper. I dag er kirken fortsatt i bruk, og det avholdes regelmessige messer på søndagen og andre helligdager.

Lær om kirkens fascinerende historie med en gratis lydguide (tilgjengelig på 12 språk), dsomer varer ca. 60 min. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor lenge er billeten min gyldig?
Når du bestiller billetter, velger du datoen du ankommer i London som "Gyldig fra"-dato. Billettene du kjøper her er gyldige i én måned fra denne datoen.

Viktig informasjon

- Vær oppmerksom på at Westminster Abbey er en kirke og at den derfor noen ganger er lukket pga. særlige gudstjenester eller begivenheter. Åpningstidene kan endres når som helst, så vi anbefaler at du sjekker åpningstidene før du drar til kirken.  
- Westminster Abbey er lukket for turister på søndager. På søndager og andre religiøse helligdager er Westminster Abbey kun åpen for folk som vil delta i gudstjenestene. Alle er imidlertid velkommen til å delta i gudstjenestene og det er gratis.

Billett-kategorier

Er der barnebilletter?
Ja, barnebilletter er gyldige for barn mellom 6-16. Det er gratis for barn under 6 år hvis de er sammen med en betalende voksen.

 

Åpningstider

Westminster Abbey er åpent mandag-lørdag kl. 9:30 til 13:30. Kirken er lukket for turister mellom 12:00 og 13:00 mandag-fredag grunnet kirketjenester. 

Bestill

lør, 15 des 2018

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Åpningstider

Westminster Abbey er åpent mandag-lørdag kl. 9:30 til 13:30. Kirken er lukket for turister mellom 12:00 og 13:00 mandag-fredag grunnet kirketjenester. 

Veibeskrivelse

Westminster Abbey

 20 Deans Yard, London SW1P 3PA