Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og opplevelser i London

Velkommen til Londonbilletter.no, nettstedet for deg som vil ha billetter til attraksjon eller transport i London - før du reiser hjemmefra. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Fornøyde kunder

Lignende kategorier

Ticmate veldedighet

London Eye

London Eye er en attraksjonene som alle må prøve minst en gang. Utsikten fra dette observasjonshjulet er makeløst! På denne siden finner du flere billettalternativer til London Eye og helt sikkert noe som passer timeplanen og budsjettet ditt. .

Standard London Eye-billett lar deg velge dagen og klokkeslettet for besøket i forkant og du slipper de lange køene til billettkontoret.

Vår hurtig-billett (fast track) er spesielt gunstig for deg med lite tid  og ønsker raskest mulig tilgang til London Eye. Med denne muligheten kan du komme deg til toppen av byen på kort tid og nyte den fantastiske utsikten!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 10 (10)