Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Fornøyde kunder

Lignende kategorier

Sightseeing i London

Når du tenker på sightseeing dukker gjerne palasser, kunst, historie, kirker og spesifikke attraksjoner ofte opp. Noen liker å følge en guide gjennom byen, mens andre foretrekker sightseeing på egen hånd. Det er alltid noe nytt og spennende å se i alle byer i rundt omkring i verden. Sightseeing er et bredt begrep i London, rundurer kan sentreres rundt kongelig historie, fotballstadioner eller popkultur. Det finnes alternativer for alle!

En av de mest populære tingene å gjøre i London er Harry Potter & Warner Bros. Studios Tour - en opplevelse for fans og alle som ønsker å vite mer om Harry Potter! Hvis du elsket bokserien og magien i filmene, er dette en god måte å fordype seg i Harry Potter-universet på. Ikke bare ser du kostymer og settene til filmene - her får du til og med følelsen av å være Hogwarts-student!

Du kan ikke fly rundt i London på den magiske kosten, men det finnes mange rundturer som inkluderer transport. Sightseeing med buss veldig populært i de fleste hovedsteder - og London er intet unntak. Med de forskjellige bussturerne kan du skape din egen rundtur gjennom London og se nøyaktig hva du vil. For eksempel kan du hoppe av på Oxford Street for å shoppe, eller ved et av de fantastiske palassene i byen om du ønsker en kongelig opplevelse. Buckingham Palace og Kensington Palace er blant disse attraksjonene.

Her er noen av alle de underholdende og morsomme runturer du kan finne:

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
Big Bus Hop-on Hop-off London
Hampton Court Palace
Wembley Stadium Tour
Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath

Ha det moro på sightseeingturen - og sørg for å nyte hvert øyeblikk. Du kan alltid ta bilder for å bevare de personlige minnene!

Ticmate veldedighet

Sightseeing i London

Utforsk de mest populære severdigheter og attraksjoner i London på en av våre mange rundturer i hovedstaden. Lyst på en kongelig opplevelse? Besøk Buckingham Palace, Kensington Palace eller The Tower of London. Liker du musikk så kan muligens en av rundturene i musikalens spor være noe for deg, som eksempelvis Beatles- eller Rock'n'Roll-tur. Selvfølgelig finnes også runturer med Harry Potter tema og mye, mye mer. Til fots, på sykkel, bus eller vann,vi har rundturene for deg!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 17 (17)