Afternoon Tea

Når man besøker London bare må man prøve en tradisjonell Afternoon Tea. Her kan du bestille billetter til Afternoon Tea i London på flotte Rubens Hotel eller Milestone Hotel! Om sommeren kan du også kombinere din Afternoon Tea med et besøk til Buckingham Palace!

Afternoon Tea
 
Afternoon Tea på Milestone Hotel

Afternoon Tea på Milestone Hotel

5.0
(1)

Afternoon tea er en herlig engelsk tradisjon, og den blir opprettholdt på fineste vis her på The Milestone Hotel i London sentrum. Barn er velkomne og en Lille prins og prinsesse-meny er tilgjengelig. Bestill din Afternoon Tea hjemmefra!

Fra 490 kr
Afternoon tea på The Rubens

Afternoon tea på The Rubens

Det finnes ikke et bedre sted å nyte den tradisjonelle engelske afternoon tea enn i slottsloungen med utsikt over de kongelige stallene i Buckingham Palace. Bestill din afternoon tea hjemmefra og sikre deg et bord på populære Rubens!

Fra 478 kr
Buckingham Palace & Afternoon tea

Buckingham Palace & Afternoon tea

Nyt en deilig afternoon tea på Rubens etterfulgt av et besøk på Buckingham Palace. Det er den ultimate britiske tradisjonen kombinert med et besøk i en av de mest ikoniske britiske institusjonene. Sørg for å bestille billetter på forhånd, denne turen blir fort utsolgt.

Fra 655 kr
Buckingham Palace og engelsk te

Buckingham Palace og engelsk te

Opplev to typiske London institutter: Changing of the Guard og Afternoon Tea. Utnytt denne unike muligheten til å oppleve State Apartments i Buckingham Palace; de er kun åpne to måneder i året. Billettene er begrenset og forespørselen er stor, så bestill billettene i god tid!

Fra 1102 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn