5-i-1 London Combo

  • Velg dato

5-i-1 London Combo

Pris fra 661 kr

Få det heteste tilbudet i byen! Akkurat nå kan du kjøpe to attraksjoner og få et tillegg på tre attraksjoner GRATIS! Denne pakkedealen inkluderer Madame Tussauds, London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek’s Adventure og den alltid populære London Dungeon.

 

Høydepunkter:
- Nyt fem av Londons mest populære attraksjoner
- Kjøp to attraktsjoner og få tre i tillegg GRATIS
- Besøk det berømte voksmuseet Madame Tussauds
- Beundre London fra oven ved Coca-Cola London Eye
- Nyt en undervanns-verden ved SEA LIFE London Aquarium
- Besøk den nye attraksjonen Shrek's Adventure! London
- Få en god skremsel ved London Dungeon
- Få en 10% rabattkupong til Madame Tussauds suvenirbutikk
- Bestill på nett og få to gratis attraksjoner 

Eksklusivt tilbud
Denne fantastiske pakkedealen inkluderer fem a Londons mest populære attraksjoner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London pluss London Dungeon. 

Hvis du planlegger å besøke Madame Tussauds og London Eye, kan du like gjerne prøve vår nye eksklusive pakke og få billetter til SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon for (nesten) ingen ekstra kostnader! 

Besøk Madame Tussauds London
Utforsk det verdenssberømte voksmuseet i London og møt den britiske kongefamilien, heng ut med Justin Bieber eller prøv den nye Sherlock Holmes Experience. Dine billetter inkluderer også den nye, utrolige Stars Wars Exhibition. 

Nyt utsikten fra Coca-Cola London Eye

Ved Thames, rett ovenfor Big Ben, ligger et av Londons mest berømte landemerker, Coca-Cola London Eye. Herfra kan du nyte et helt nytt syn over byen, 135 meter over havnivå. Dette må man få med seg under et besøk til London.

Utforsk Verden under Vann
Ved SEA LIFE London Aquarium, kan du oppleve 500 arter fra hele verden, mer enn 40 forskjellige haier og 14 tematiske soner fordelt på tre etasjer. Dette er moro for hele familien!  

Bli skremt ved London Dungeon
Ta en 90-minutters tur gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og ditt følge vandrer gjennom fangehull, fra show til shuw, guidet av profesjonelle skuespillere. Det er både moro og litt skremmende!

Gå på et Eventyr med Shrek
Ditt Shrek adventure! London begynner når du går ombord i en magisk 4D DreamWorks Tours buss. Med Donkey som din frekke tur-guide, handler turen om katastrofer, kaos og endeløs moro.

Ta del i de 10 forestillingene med eventyr som tema, der du kan besøke Shreks sump, finne din fremtid i krystallkulen, gå deg vill i speil-labyrinten og avsløre din indre Ogre når du trenger det!  

Shrek's Adventure! London er plassert rett mellom Coca-Cola London Eye, London Dungeon og SEA LIFE London Aquarium, så du kan få det meste ut av dagen din!  

Hvordan får jeg tak i mine biletter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, blir din e-billett sendt rett til din e-post, bare print den ut og ta den med deg til Madame Tussauds i London. 

Du må løse inn din e-billett hos Madame Tussauds ved dør 1. 

Hvordan fungerer det?

Madame Tussauds: Det er en god idé å besøke voksmuseet samme dag som du henter dine billetter til 4 Attraksjoners Kombinasjonen. 

Shrek's Adventure: 1) Du kan velge å stille deg i kø, ventetiden er rundt 10-45 minutter. 2) Du kan møte opp ved Shrek's Adventure og velge et spesifikt tidsvindu for senere samme dag eller en annen dag. På den måten kan du komme tilbake til Shrek's Adventure senere og unngå å vente i kø. 

London Eye: Sjekk inn ved skranken for forhåndsbestilte billetter i billetthallen (du hopper over køen til billettluken) og vent på neste tilgjengelige gondol. Vennligst merk: Din billett er en standardbillett, ikke en "rask vei"-billett. 

Sea Life London Aquarium: Din billett er en åpen billett, som er gyldig for ett besøk på den dagen du velger. 

London Dungeon: På grunn av høy etterspørsel har London Dungeon nye regler for inngang. Ved ankomst til London Dungeon kommer du til å bli spurt om å veksle inn din kupong mot en tidsbestemt billett til samme dag. Vi garanterer tilgang til London Dungeon enten innen 45 minutter etter ankomst eller på en dato og et tidspunkt som passer best med dine planer. Ingen av våre kunder har ventet så lenge som 45 minutter, men vi tilbyr deg likevel fleksibiliteten til å planlegge din dag slik det passer deg best.

Hvor lenge er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige i en måned etter at de er skrevet ut hos Madame Tussauds. Vennligst merk: Alle billetter må bli brukt senest 30. desember 2018. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3 og 15 år. Barn mellom 0 og 2 år er gratis i følge med en betalende voksen.   

Viktig informasjon:
- Dette eksklusive tilbudet er gyldig inntil 30. desember 2018. 
- Vennligst merk: Alle billetter må tas i bruk senest 30. desember 2018.
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, der du hopper over køen til billettluken. Det kan riktignok oppstå kø til gondolene, som du ikke hopper over!
- På din e-billett finnes en link til din exklusive 10% rabattkupong for Madame Tussauds suvenirbutikk. Det er bara og printe ut rabattkupongen og vise den til kasserern i Madame Tussauds suvenirbutikk for og innløse din 10% rabatt.

*Avtalen baserer seg på den dagens priser ved inngangen.


 

Veldig bra 4.0

4.0 2 kunder
familiepåske i London

4 i 1 var en god løsning for oss med noen få dager i London som turister og lite tid til å stå i lange køer. Vi rakk mye på kort tid med forhåndsbestilt Combo. Litt klønete å måtte til Madam Tussauds først for å hente billettene til de andre attraksjonene. Men attraksjonene i seg selv er jo fantastiske.

Ingar, Fetsund
TOR, 24 MAR 2016
4.0
Enkel bestilling.

Det var enkelt å bestille også veldg praktisk når du kommer til London.

Børre, Tolvsrød
MAN, 21 MAR 2016
4.0

Info
5-i-1 London Combo

Adresse
Madame Tussauds, Marylebone Road, London, NW1 5LR
Se på et kart, 5-i-1 London Combo Se på et kart

Se på et kart, 5-i-1 London Combo

Åpningstider
Hver dag fra kl. 10/11:00 - 18:00. Siste inngang er mellom kl. 17 - 17:30.

Metro
Baker Street Station - Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith, City Line

Bus
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn