Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

5-i-1 Londonpakke

Lagre
Slett lagret produkt
4.4 (239)

Få det absolutt beste tilbudet med 25% rabatt på billetter til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE London Aquarium, Shrek’s Adventure! London, og London Dungeon. I tillegg får du full fleksibiltet til å velge dato og tid selv og endre opp til 24 timer før besøket!

Eksklusivt tilbud
Denne fantastiske pakkeløsningen inkluderer fem av Londons mest populære attraksjoner: Madame Tussauds, London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon - med en eksklusiv rabatt på 25%!

Utnytt muligheten til full fleksibilitet til å endre dato og tid selv opp til 24 timer før besøket gjennom å bruke bookingportalen. Det har aldri vært lettere å planlegge en reise!

Høydepunkter

- Besøk 5 av Londons mest populære attraksjoner
- Book online og få og få 25% rabatt 
- Full fleksibilitet: Velg og bytt dag selv
- Møt berømte figurer på Madame Tussauds
- La deg suges inn i den vakre utsikten fra London Eye
- Dykk dypt ned i det marine livet på SEA LIFE London Aquarium
- Gjenopplev favorittfilmer i en helt ny dimensjon Shrek's Adventure! London
- La deg skremmes på London Dungeon

Hva kan jeg forvente?

Heteste tilbudet byen!
Spar 25% på billettene med et kombinasjonstilbudet! Få i tillegg mulighet til å velge og endre dato og tider for besøkene til Madame Tussauds, SEA LIFE London, London Dungeon og Shrek's Adventure opp til 24 timer du besøker London Eye.

Beundre utsikten fra London Eye
På Themsen, tvers over for Big Ben, ligger en av Londons mest ikoniske landemerker: London Eye. Det finnes ikke en bedre utsikt enn den fra en av kapslene 132 meter over bakken.

Møt stjernene på Madame Tussauds i London
Gled deg over en interaktiv opplevelse på det verdensberømte voksmuseet. Møt den britiske kongefamilien, heng toppkjendiser og ta verdensledere i hånden. Billettene gir deg også tilgang til den utrolige Star Wars Exhibition.

Utforsk en verden under vann 
På SEA LIFE London Aquarium har en av Europas største samlinger av marint liv. Her kan du komme nær over 500 arter av planter og dyr, og mer enn 40 forskjellige haier mens du vandrer igjennom 14 områder med forskjellige temaer. Moro for hele familien!  

Opplev Londons uhyggelige historie på London Dungeon
Ta en 90 minutter lang rundtur gjennom 1000 år av Londons mørke historie. Gå fra forestilling til forestilling vist av profesjonelle skuespillere som bringer de mest notoriske figurene i Londons historie til liv. Spennede og samtidig litt skummelt!

Reis til landet langt, langt borte på Shrek's Adventure London
Hopp ombord på en magisk 4D DreamWorks turbuss og la Eselet være turguiden gjennom ti eventyrliknende forestillinger. Du kan besøke Shreks sump, finne en formue i krystallkulen, gå vill i speillabyrinten og finne din indre Orge! Kaos, forviklinger og endeløs moro venter.

Shrek's Adventure! London ligger rett ved London Eye, London Dungeon og SEA LIFE London Aquarium som gir deg en hel dag med eventyr!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det en e-post med billetter. Du kan vise billettene direkte fra mobiltelefonen.

Hvordan fungerer det det?

Madame Tussauds: Den valgte tiden ved bookingtilfellet er til Madame Tussauds og kan ikke endres. Vennligst møt opp 15 minutter før den bestilte tiden og gå inn via "standard experience entrance".

London Eye, London Dungeon, SEA LIFE London og Shrek's Adventure!: Du kan besøke disse attraksjonene opptil 3 dager før Madame Tussauds, og 90 dager etter. For raskere inngang anbefaler vi at du bruker bookingportalen for å bestille dato og tid til disse attraksjonene. Vennligst  møt opp 15 minutter før den bestilte tidsluken. Informasjon om bookingportalen finner du på e-billetten.

Om du ikke ønsker å forbestille tider via bookingportalen, går du til billettlukene hos de respektive attraksjon der du blir tilbydt første mulige tid. Umiddelbar tilgang er ikke garantert.

Vennligst vær oppmerksom på at en e-billett gir deg tilgang til alle attraksjoner. Strekkoden på billetten blir automatisk oppdatert når du gjør endringer via bookingportalen. Du trenger altså aldri en ny billett. Du kan gjøre endringer opp til 10 ganger og 24 timer i før besøket på Madame Tussauds.

Når du har booket tider via bookingportalen gjelder følgende instruksjoner:

Madame Tussauds: Vennligst møt opp til den bekreftede datoen og tiden. Skann strekkoden på e-billetten og begynn besøket på Madame Tussauds.

London Eye: Gå til køen for "standard experience" til tiden du har forbooket. Vær oppmerksom på det er en standardbillett du har, ikke en "fast track" (hurtigspor-billett).

London Dungeon: Ankom til tiden du har booket via bookingportalen. Du får muliget til å bli med på neste tur.

SEA LIFE London: Vennigst gå til 'timed entry door' ved tidspunktet bestilt og bekreftet i booking-portalen. 

Shrek’s Adventure: Ankom til tiden du har booket via bookingportalen. Du får muliget til å bli med på neste tur.

Må jeg besøke alle attraksjonene på samme dag?

Nei, du kan velge å besøke London Eye, London Dungeon, SEA LIFE London og Shrek's Adventure opp til 3 dager før og 90 dager etter besøket på Madame Tussauds. Vi anbefaler å booke tider i bookingportalen. Detaljert informasjon finnes på e-billetten.

Viktig informasjon

- Dine billetter til London Eye er standardbilletter, der du slipper kø til billettluken, men det kan forekomme køer til gondolene, som du ikke kan hoppe over!
- *Tilbudet er basert på priser ved inngangen på den aktuelle dagen.

Billettkategorier

Voksen (16+)
Barn (5-15)
Barn (0-4): Ingen inngang

Barn under 16 år må være i følge med en myndig voksen (18+)

Åpningstider

Vennligst se bookingportalen

Bestill
Fra kr 1,372

tir, 6 jun 2023

Prisgaranti Prisgaranti
Om du finner en bedre pris på dette produktet innen 48 timer etter bestilling, refunderer vi 100% av differansen.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

- Tilgang til bestillingsportalen for redigering av datoene og tidspunktene for besøkene dine

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Åpningstider

Veibeskrivelse

5-i-1 Londonpakke

Adresse
Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine