Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

5-i-1 London Kombo

4.0 (2)
Fra kr 755

Kjøp billetter til to attraksjoner og få gratis billetter til ytterligere TRE attraksjoner! Dette er tilbudet gjelder en begrenset periode og gjelder Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE London Aquarium, Shrek’s Adventure! London, og London Dungeon. I tillegg får du full fleksibiltet til å velge dato og tid selv og endre opp til 24 timer før besøket!

Eksklusivt tilbud
Dette fantastiske pakketilbudet inkluderer fem av Londons mest populære attraksjoner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon.

Hvis du planlegger å besøke Madame Tussauds oh London Eye, kan du like gjerne prøve vår nye og eksklusive pakke og få billetter til SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon uten ekstra kostnad! 

Høydepunkter

- Besøk fem av Londons mest populære attraksjoner til prisen av to
- Møt berømte figurer fra eldgamle herskere til utenomjordiske skapelse på Madame Tussauds (og få en 10% rabattkupong til Madame Tussauds souvenirshop)
- La deg suges inn i den vakre utsikten fra London Eye
- Dykk dypt ned i det marine livet på SEA LIFE London Aquarium
- Gjenopplev favorittfilmer i en helt ny dimensjon Shrek's Adventure! London
- Stig ned i en spennende verden med fengende historier på London Dungeon
- Fire av de fem attraksjonene er praktisk plassert i nærheten av hverandre på Londons South Bank, så du slipper sløse tid på transport.

Hva bør jeg forvente?

Heteste tilbudet by'n!

Få fem attraksjoner til prisen av to og nyt av fleksibiliteten til å velge og endre dato og tider for besøkene selv (se detaljer under).

Beundre utsikten fra London Eye
London Eye er relativt ny tilkomst i London, men tross den korte historien har den blitt et ikon. Det finnes ikke en bedre utsikt enn den fra en av kapslene 132 meter over bakken.

Møt stjernene på Madame Tussauds i London
Det finnes masse moro for hele familien på dette voksmuseet. Møt den britiske kongefamilien, heng med de kule, og hils på verdensledere. Madame Tussauds er mer enn bare et galleri med sine interaktive opplevelser: prøv en nye Sherlock Holmes Experience, Marvel Superheroes 4D, eller den utrolige Star Wars utstillingen. Siden figurene byttes ut med gjevne mellomrom er det nesten umulig å besøke samme Madame Tussauds to ganger.

Utforsk en verden under vann 
Ved SEA LIFE London Aquarium har en av Europas største samlinger av marint liv. Her kan du komme nær over 500 arter av planter og dyr, og mer enn 40 forskjellige haier mens du vandrer igjennom 14 områder med forskjellige temaer. Moro for hele familien!  

Opplev Londons uhyggelige historie på London Dungeon
Ta en 90 minutter lang rundtur gjennom 1000 år av Londons mørke historie. Synk ned i grotten og forbred deg på å bli skremt når de mest notoriske figurene fra Londons fortid kommer til liv gjennom skuspillere. Etter denne spennede turen bys det på en gratis drink på London Dungeons taverna!

Reis til landet langt, langt borte på Shrek's Adventure London
Hopp ombord på en magisk 4D DreamWorks turbuss og la  Donkey være turguiden gjennom ti eventyrliknende forestillinger. Du kan besøke Shreks sopp, finne en formue i krystallkulen, og finne din indre Orge! Kaos, forviklinger og endeløs moro venter.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, blir din e-billett sendt rett til din e-post. Mobile billetter er godkjent. 

Hvordan virker det?

London Eye: Bli med Standard Experience ombordsstigningspunkt ved tiden bestilt og bekreftet. Vennligst merk: Din billett er en standard billett, ikke en Fast-Track-billett.

For å garantere tilgang til de andre attraksjonene og unngå køer ved billettskranken, kan du bestille din dato og ditt tidsvindu på forhånd ved å logge inn i Merlin Magical Pass booking-portal. Booking-portalens adresse og hvordan logge inn blir tydelig oppgitt på din e-billett.

Så snart dine attraksjonsbesøk har blitt bestilt vie booking-portalen følger instruksjoner videre:

Madame Tussauds: Vennligst ankom på din bekreftede dato og tid. Skann strekkoden på din e-billett ved dør 2 og begynn ditt besøk til Madame Tussauds.

London Eye Elve-Cruise: Vennligst gå til London Eye Pier 15 minutter før cruisets avgangstid som bestilt og bekreftet i booking-portalen.

London Dungeon: Møt opp ved inngangen for neste startende show ved tiden bestilt og bekreftet i booking-portalen.

SEA LIFE London: Vennigst gå til 'timed entry door' ved tidspunktet bestilt og bekreftet i booking-portalen. 

Shrek’s Adventure: Bli med inngangen for neste startende show på tiden bestilt og bekreftet i booking-portalen.  

Attraksjoner som ikke er forhåndsbestilt via booking-portalen vil bli gjenstand for tilgjengelighet på besøkstidspunktet og vil kreve besøk til billettskranken for å få bestilling på neste tilgjengelige tidsvindu. Umiddelbar tilgjengelighet er ikke garantert.  

Hvor lenge er mine billetter gyldige?
Dine billetter til London Eye er gyldige på den valgte dagen og det tidsvinduet vist på din e-billett. Du kan planlegge ditt besøk til andre attraksjoner når som helst gjenstand for tilgjengelighet innen 90 dager av din Madame Tussauds bekreftede besøksdag.

Hvordan henter jeg ut min 10 % rabattkupong? 
På din e-billett er det en lenke til din eksklusive 10% rabattkupong til Madame Tussauds souvenir-butikk. Bare skriv ut rabattkupongen og vis den frem til kassereren hos Madame Tussauds souvenir-butikk for å hente ut din 10 % rabatt. 

Viktig informasjon

- Dine billetter til London Eye er standardbilletter, der du hopper over køen til billettkontoret, men det kan forekomme køer til gondolene, som du ikke kan hoppe over!
- *Tilbudet er basert på priser ved inngangen på den aktuelle dagen.

Billett-kategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spedbarn (0-2): Gratis

Barn under 16 år må være i følge med en myndig voksen (18+)

Åpningstider

Daglig fra 10:00 / 11:00 AM - 18:00. Siste inngang er mellom 17:00 og 17:30.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Hva er inkludert i prisen?

- A 10% discount voucher to the Madame Tussauds souvenir shop
- A free drink at the London Dungeon tavern
- Link to the booking portal to edit dates and times of your visits

Åpningstider

Veibeskrivelse

5-i-1 London Kombo

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×