Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og opplevelser i London

Velkommen til Londonbilletter.no, nettstedet for deg som vil ha billetter til attraksjon eller transport i London - før du reiser hjemmefra. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Utsikten fra The Shard

4.6 (68)
Fra kr 289

Besøk den høyeste skyskraperen i Vest-Europa - The Shard. Utsikten fra The Shard kommer til å ta pusten fra deg! Fra toppen kan du se de fleste av Londons landemerker, inkludert The Tower of London og London Eye.

Høydepunkter:
- Besøk den høyeste bygningen i Vest-Europa
- Se Londons mest kjente landemerker
- Lær om byen med engelske kommentarer via interaktive teleskoper

Opplev London ovenfra
Nyt en svimlende 360-graders utsikt over London fra The Shard. The Shard er et ikonisk landemerke som redefinerer Londons skyline.

Det finnes tre etasjer du kan oppleve:
i etasje 00 blir du trukket inn i Londons verden i det glimt av denne fantastiske byen viser seg. På reisen oppover mot himmelen i en kaleidoskopisk heis kommer du til 68nde etasje, og du er nå så høyt som 244m over en av de største byene i verden.

Herfra kan du fortsette til 69ende etasje hvor den forbløffende 360-graders visning strekker seg ut foran deg, og du kan se de fleste av Londons fantastiske landemerker - både nye og gamle.

Stig til 72ende etasje, den høyeste og beste utsikten i byen, og la den ultimate utsikt og lydopplevelse synke inn. Kikk opp og se fragmentene av glass som danner toppen av skyskraperen, i det de ser ut til å forsvinne inn i himmelen.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg til The Shard.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-15 år. Det er gratis for barn i alderen 0-3 i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Åpningstider: Daglig kl. 9.00-22.00 april-september Oktober-Mars: søndag-onsdag 10.00 - 19.00, torsdag-lørdag 10.00 - 22.00

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp køen

Åpningstider

Veibeskrivelse

Utsikten fra The Shard

Adresse
Joiner Street, off St Thomas' Street London SE1 9SG

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine