Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Fornøyde kunder

Lignende kategorier

Buckingham Palace

Hvis du ønsker å utforske et sentralt sted i britisk kongelig historie, finner du det på Buckingham Palace i City of Westminster. Det brukes som London-residensen og det administrative hovedkvarteret til monarkiet i Storbritannia.

Det fantastiske palasset har sett stor historien utfolde seg. For eksempel ble palasset bombet under andre verdenskrig og det var også sentrum for oppmerksomheten under sugregettmarsjen i mai 1914. Slottet har også sett store øyeblikk av fantastisk feiring, som hagefester og kongelige arrangement.

Buckingham Palace ble bygget i 1703 og het den gang Buckingham House. Opprinnelig var det hjemmet til John Sheffield, den første hertugen av Buckingham, og ble først en kongelig bolig da kong George III kjøpte det i 1761.

Inne i palasset finner du Grand Entrance, der dronningen ønsker gjestene sine velkommen, og vakre rom, som gjør deg målløs som for eksempel det imponerende Ball Room, som ble bygget for kunne være vertskap for episk underholdning. I slottet finnes også den fantastiske hvite tegnerommet, der en lysekrone som stammer fra 1800-tallet henger fra taket. Det er også her dronningen er vert for mottakelser. Det er faktisk en hemmelig dør inne i rommet, som dronningen gjør sin entre gjennom.

Hvis du står utenfor palasset, merker du raskt den perfekte symmetrien i bygningen,  sjekk set selv! I tillegg til å besøke selve palasset, kan vi tilby deg disse ekstra opplevelsene:

Buckingham Palace & English Tea
Buckingham Palace & vaktbytte
Buckingham Palace & The Royal Mews

Buckingham Palace er en viktig del av enhver tur til London, og vi håper å få dele denne opplevelsen med deg.
 

Ticmate veldedighet

Buckingham Palace

Utforsk et av de få kongelige palassene som fortsatt er aktive i verden i dag, Buckingham Palace i hjertet av London!  Det vakre palasset med mye historier å fortelle ligger i Westminster. Besøk palasset på egen hånd eller prøv en av våre opplevelser som gjør besøket mer spennende!

Søkresultat: 1 - 2 (2)