Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Fornøyde kunder

Lignende kategorier

Rundturer i London

I London har, som i de fleste hovedsteder, hatt mange historiske hendelser i både hjertet av byen og i omgivelsene rundt. Fra krig, kraftig regn, kamp, bryllup, te-mottakelser til solfylte dager Denne byen sett de verste og de beste av historien. Derfor er London et sted som er verdt å utforske!

En brann i 1666 årsaket at de fleste bygninger i byen måtte gjenskapes fra bunnen av. Den berømte arkitekten Christopher Wren ble ansatt for å designe byen. Hans ide var å konstruere bygningene i murstein og stein i stedet for tre. Under denne prosessen designet Wren også St. Paul's Cathedral. Det tok 35 år, før den var ferdig. Det er en vakker kirke der bland annet Charles og Dianas bryllup fant sted i 1981. På en Ettermiddags rundtur i London kan du besøke St. Paul's Cathedral blant andre historiske steder.

Noen rundturer kan oppleves på egen hånd. I disse tilfellene er ofte en lydguide tilgjengelig. Billetten til Tower of London er et godt eksempel,  ikke bare slipper du de lange køene, du lærer også mer om det fantastiske monumentet, som har hatt en nøkkelrolle i britisk historie.

Buckingham Palace har spilt hovedrollen i mye av den kongelige historien og vært verten for kongelige begivenheter i mange år. Under Blitz i 1940 trodde alle Londoner palasset ville gå tapt. Men til tross for bombeangrepene, kom dette vakre historiske bygget med å få en sterkere posisjon. Et av de mest berømte bildene av palasset ble tatt på den tiden. Det er et fantastisk palass, og dette er bare en av de interessante historiene! Når du besøker det kan du bland annet se balkongen der de kongelige vises ved offentlige anledninger.

Blant våre andre byrundturer finnes:

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
Churchills krigsrom
Hop-on Hop-off Sightseeing Bus London

Etter den valgte rundturen passer det kanskje med en porsjon Fish & Chips på en kafé. Det er den en klassisk rett i London og en fantastisk måte å avslutte dagen på!
 

Ticmate veldedighet

Rundturer i London

Fra historiske kongelige palasser til nye og morsomme attraksjoner - den britiske hovedstaden har virkelig alt. Musikkinteresserte kan oppleve en av de mange omvisningen til rock n’ rollens viktige plasser i byen som har huset band som The Beatles. Harry Potter-fans fra hele verden besøker Warner Bros Studio og Harry Potter-museet, mens historieelskere tar en tur til Buckingham Palace, Westminster Abbey og Kensington Palace. Her finner du noe for alle!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 11 (11)