London Transport

Her kan du bestille flyplasstransport på Heathrow-ekspressen, Gatwick-ekspressen og Stansted-ekspressen. Få billettene sendt til e-postadressen din! Det er så enkelt - bestill her!

London Transport
 
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(143)

Reis til London by fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forhåndsbestilte billetter og gå direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 227 kr
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

4.0
(2)

Reis inn til London by fra Gatwick lufthavn med Thameslink-tog! Dette er et billig alternativ til Express-toget. Med våre forhåndsbestilte billetter slipper du køen til billettautomaten og går direkte på toget. Reisen varer ca. 1 time.

Fra 124 kr
London Gatwick National Express Coach

London Gatwick National Express Coach

Den billigste måten å reise fraGatwick Airport til sentrale London er med London Gatwick National Express Coach. Det er enkelt og komfortabelt! Kjøp din Gatwick National Express Coach-billett her.

Fra 96 kr
Stansted National Express Coach

Stansted National Express Coach

4.0
(1)

Hopp på en moderne, rask og frekvent luksus-skyttel buss-tjenestene og reis fra Stanstead Airport til tre forskjellige punkter i sentrale London raskt og rimelig. Det er det billigste alternativet fra Stanstead til London! Bestill på nett!

Fra 120 kr
Luton Airport Thameslink

Luton Airport Thameslink

Reis til og fra Luton Airport med Govia Thameslink-toget til sentrale London på rundt 45 minutter. Gå av på en av fem stasjoner i sentrale London. Kjøp din billett til Luton flytog her!

Fra 195 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

4.5
(31)

Et Oyster Card lar deg kjøre ubgrenset med undergrunn og busser i alle soner i London, og det er det beste og billigste transportkortet! Kortet er upersonlig og kan brukes av flere! Barn under 11 år reiser gratis.

Fra 196 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(18)

Et Travelcard er et bra og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og røde busser i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet enn hvor du vil hen. Bestill ditt Travelcard på nett og få det sendt hjem til deg!

Fra 416 kr
Luton National Express Coach

Luton National Express Coach

Bestill din billett til National Express skyttel-flyplass transport og kom deg inn til London billig og raskt! Velg mellom rute A1 mellom Luton Airport og London Victoria Coach stasjon eller med rute A2 mellom Luton Airport og Paddington Station. Bussene kjører med jevnlige avganger hver time og reisetiden er omtrent 75 minutter. Det er det billigste alternativet fra Luton til ...

Fra 144 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

4.4
(34)

Arranger hele reisen din til London City. Kjøp billetter fra Heathrow lufthavn til Paddington stasjon før du drar hjemmefra.

Fra 265 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.5
(16)

Har du lyst til å komme deg inn til London by fra Stansted lufthavn raskt og enkelt? Forhåndsbestill dine billetter til Stansted-ekspressen og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station! Reisetiden er på kun 45 minutter.

Fra 196 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv