London Transport

Her kan du bestille Oysterkort og Travelcards til undergrunnen og de røde bussene i London – og få dem sendt direkte til din hjemmeadresse. Du kan også bestille flyplasstransport mellom Heathrow, Gatwick og Stansted flyplassene til London City.

London Transport
 
Heathrow Express

Heathrow Express

4.4
(32)

Arranger hele reisen din til London City. Kjøp billetter fra Heathrow lufthavn til Paddington stasjon før du drar hjemmefra.

Fra 260 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

4.5
(31)

Et Oyster Card lar deg kjøre ubgrenset med undergrunn og busser i alle soner i London, og det er det beste og billigste transportkortet! Kortet er upersonlig og kan brukes av flere! Barn under 11 år reiser gratis.

Fra 331 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(18)

Et Travelcard er et bra og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og røde busser i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet enn hvor du vil hen. Bestill ditt Travelcard på nett og få det sendt hjem til deg!

Fra 408 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(140)

Reis til London by fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forhåndsbestilte billetter og gå direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 219 kr
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

4.0
(2)

Reis inn til London by fra Gatwick lufthavn med Thameslink-tog! Dette er et billig alternativ til Express-toget. Med våre forhåndsbestilte billetter slipper du køen til billettautomaten og går direkte på toget. Reisen varer ca. 1 time.

Fra 65 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.5
(16)

Har du lyst til å komme deg inn til London by fra Stansted lufthavn raskt og enkelt? Forhåndsbestill dine billetter til Stansted-ekspressen og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station! Reisetiden er på kun 45 minutter.

Fra 189 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn