Chelsea Stadion og museum tur

  • Velg dato

Chelsea Stadion og museum tur

Pris fra 244 kr

Turen på Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club, er en morsom, informativ og uforglemmelig opplevelse, som nytes av sportsinteresserte i alle aldre. Denne guidede turen tar deg med bak kulissene hos et av verdens beste fotballag, og gir deg tilgang til områder som normalt er forbeholdt spillere og funksjonærer.

Høydepunkter:
- Nyt en tur til Stamford Bridge - hjemmebanen til Chelsea FC
- Kom bak kulissene hos et av verdens beste fotballagene
- Gratis adgang til Chelsea FC Museum

Besøk Stamford Bridge
Chelsea FC er stolte over å ha guider som både er kunnskapsrike og entusiastiske omkring klubben, og som lidenskapelig ønsker å gi alle besøkende en bemerkelsesverdig god opplevelse!

Med på turen får du også gratis tilgang til Chelsea FC Museum, som gir deg muligheten til å se hvordan Chelsea FC har utviklet seg, både på og utenfor banen, til å bli en de største fotballklubbene i verden.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen din er fullført blir e-billetten din sendt direkte til e-postadressen din. Du behøver bare å skrive den ut og ta den med på turen.

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter på Chelsea Museum inne i Stamford Bridge. Vennligst vær der 15 minutter før turen starter.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 1 time, pluss så lenge som du ønsker å være på museet.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 5-15 år. Det er gratis for barn i fra 0-4 i følge med en betalende voksen.

Barn under 16 år gis kun adgang til Stadium Tour og Museet i følge med en voksen.

Viktig informasjon:
- Det gjennomføres turer syv dager i uken, avhengig av kamper. Det er ikke noen stadionturer på dager det er hjemmekamp, og museet og stadionturer er ikke tilgjengelig dagen før og på dagen for hjemmekamper i europeiske ligaer.
- Vennligst sjekk Chelsea FC nettsiden før bestilling. Alle turer og besøk til museet kan endres eller kanselleres, noen ganger på kort varsel.


 

Info
Chelsea Stadion og museum tur

Adresse
Chelsea Museum, Stamford Bridge
Fulham Road, London, SW6 1HS
Se på et kart, Chelsea Stadion og museum tur Se på et kart

Se på et kart, Chelsea Stadion og museum tur

Åpningstider
Åpningstider: Museum er åpent daglig: kl.09.30-17.00 (Siste inngang er kl.16.00). Turen starter kl.10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, og kl.15.00.

Metro
Den nærmeste metrostasjon er Fullham Broadway.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv