London Gullpakke

  • Velg dato

London Gullpakke

Pris fra 927 kr

Spar 1/3 av prisen med vår supersparer London Combo Gulllpakk! Besøk Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London. Opplev fire av Londons obligatoriske attraksjoner, spar penger og hopp over køen til billettkontoret!

Høydepunkter:
- Spar 1/3 av prisen på fire populære attraksjoner i London
- Besøk Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London
- Unngå en lang inngangskø med forhåndsbetalte billetter
- Utforsk Star Wars-utstillingen ved Madame Tussauds
- Nyt gripende fremføring av historiefortelling ved London Dungeon
- Prøv to utrolige undergrunnsturer ved London Dungeon
- Nyt Shreks Adventure med en magisk 4D busstur
- Se kronjuvelene og Beefeateren ved Tower of London
- Få dine e-billetter sendt rett til din innboks

Heng ut med kjendiser ved Madame Tussauds
En tur til den fortryllende verden ved Madame Tussauds må man få med seg i løpet av et besøk til London. Møy den britiske kongefamilien, inkludert Dronning Elizabeth, Prins Willam og hertuginne Kate, heng ut med familien Beckham, test dine idretts-evner mot noen av dine favoritt-atleter eller bli en superhelt-rekrutterer. 

Få en bra skremsel ved London Dungeon
London Dungeon er en av de skumleste og mest sjokkerende opplevelsene London har å by på. Ta en 90-minutters reise gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og dine medreisende vandrer gjennom fengselet, fra show til show, guidet av profesjonelle skuespillere.

Besøk kongedømmet Far Far Away
Eventyret begynner når du gå ombord en magisk 4D DreamWorks turbuss ved Shreks Adventure. Med Donkey som din rampete turguide handler dette alt om katastrofer, kaos og endeløs moro.

Ta del i de 10 fremføringene av show med eventyrtema, der du kan besøke sumpen til Shrek, finne din lykke i krystallkula, gå deg vill i speillabyrinten og avsløre din indre Ogre når du trenger det! 

Utforsk det historiske slottet Tower of London
Tower of London er selvfølgelig best kjent for kronjuvelene og Beefeaters (Vakter også kjent som Yeomen Warders), men attraksjoner som The White Tower, The Bloody Tower, og The Traitor's gate er også verdt besøk når du besøker det over 900 år gamle Tower of London.  

Pssst - Du kan også velge vår ultimate London-pakke - 4-i-1 Attraksjoners-pakke.  

Hvordan får jeg tak i mine billetter? 
Kort tid etter at din bestilling er fullført vil du motta dine e-billetter via e-post. Vennligst skriv dem ut og ta dem med deg til Madame Tussauds, London Dungeon, Shreks Adventure og Tower of London. 

Trenger jeg å ha med identifikasjon?
Ved Tower of London trenger du som tok med billettene også å ta med gyldig foto-ID for å kunne veksle din e-billett mot de originale billettene. 

Hvor lenge er mine billetter gyldige?
Tilbydet gjelder kun frem til 31. mars 2018 (15/7 - 31/8-2017 unntatt.) Du må bruke din billett før 31. mars 2018. 

Hvordan virker det ved Madame Tussauds?
Gå til Madame Tussauds og veksle inn  din e-billett. Denne billetten gir deg tilgang til en kø for folk med forhåndsbetalte billetter som ofte er mye kortere enn den normale køen.

Hvordan virker det ved London Dungeon?
Dette tilbudet er begrenset til inngang fra 3 PM. Vennligst gå til London Dungeon og veksle inn din e-billett. 

Hvordan virker det ved Shrek's Adventure?
Etter at du har ankommet London, vennligst gå til Shrek Adventure for å innløse din e-billett og sikre et inngangstidspunkt. Du kan forvente noe ventetid, mellom 10 og 30 minutter. 

Her veksler du din e-billett med en av disse to mulighetene:

1) Du kan velge å få komme inn med en gang, og vi garanterer at du ikke trenger å vente mer enn 45 minutter for å slippe inn. Ofte mindre.

2) Du kan også velge et tidspunkt for senere samme dag, eller velge et tidspunkt en annen dag. På denne måten kan du planlegge dagen, komme tilbake til Shrek Adventure senere, og fullstendig unngå noen ventetid. 

Er det en alderbesgrensning for Shrek's Adventure?
Shrek’s Adventure passer for alle aldre. Barn under 16 år får bare slippe inn i Shrek’s Adventure! London i følge med en voksen. 

Er det noen høydebegrensning ved Shrek's Adventure?
For å kunne bli med på turen, er det en minimumshøyde på 0.9 meter.

Hvor lenge varer turen med Shrek's Adventure?
En tur med Shrek's Adventure varer omtrent 1 time og 15 minutter.  

Hvordan virker det på Tower of London?
Du må veksle inn e-billettene ved Tower of London mot de originale inngangsbillettene. Bare husk at personen som bestilte billettene trenger å ha med en foto-ID (for eksempel et pass eller førerkort) når billettene veksles inn til dine inngangsbilletter. 

Finnes det barnebilletter?
Ja, det er barnebilletter tilgjengelig, men siden barmas alder varierer fra attraksjon til attraksjon er barneprisene kombinert av laveste og høyeste barmealder. Barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 3 og 15 år. Barn mellom 0 og 2 år er gratis i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon: 
- Denne rabatten er sammenlignet med prisen ved døren. 
- Vennligst mer: I løpet av den travle sesongen, særlig i høstferien, påskeferien og andre skole- og offentlige ferier og midt på dagen mellom 12 PM og 3 PM, kan lengre køer forekomme.
- Shrek's Adventure er ikke passende for gravide gjester eller gjester som lider av epilepsi, smerter o rygg eller nakke eller andre svakheter i disse områdene, reisesyke, gjester med en hjertediagnose, astma eller en annen form for kronisk sykdom.


 

Veldig bra 4.0

4.0 1 kunder
London Gold Package og en severdighet ekstra

Denne pakken inneholdt fine turistattraksjoner.Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til Sea Life. Man føler seg litt lurt av det som står på billettene, da disse blant annet sier at man får prioriterte innganger og "Fast track" innganger. Da blir man forledet til å tro at man skal slippe de lange køene. Dette stemmer IKKE! Vel kom man i prioriterte innganger, men vi måtte først nesten stå en time i kø for å bytte ut utskriften med de ulike billettene hjemmefra i billetter fra de ulike severdighetene, før man igjen måtte stå omtrent en time i kø for å komme inn. Vi var på tre severdigheter lokalisert ved siden av hverandre på samme dag, og trodde vi skulle rekke mye mer denne dagen. Disse severdighetene var: London Eye, London Dungeon og Sea Life. Vi var der kl elleve om morgenen, og var ferdig nærmere kl. seks om kvelden. Ikke pga lang tidsbruk på de ulike severdighetene, men pga køståing og atter køståing. Inntrykket (som kan være galt selvfølgelig) var at om man kjøper billettene i forkant eller på de ulike severdighetene, så er køståingen omtrent like lange.

Bente, Spikkestad
FRE, 07 AUG 2015
4.0

Info
London Gullpakke

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.
Se på et kart, London Gullpakke Se på et kart

Åpningstider
Madame Tussauds: Hver dag mellom 09:30 og 18:00. Siste inngang er 17:00.
London Eye: Hver dag mellom 10 .00. & 20:00 - fra mai til september fra 10 .00. til 21:00.
London Dungeon: Hver dag mellom 10 .00 & 17.00.
Tower of London: Hver dag mellom 0900 og 17:30 - fra november til februar fra 9.00. til 16:30.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn