London Eye

  • Velg dato

London Eye

Pris fra 280 kr

Opplev den fantastiske utsikten over London fra London Eye! Når du bestiller billetter hjemmefra, sparer du også opptil 20 % på prisen sammenlignet med å kjøpe ved inngangen. 

Høydepunkter:
- Besøk London Eye og spar opptil 20 %**
- Få den beste utsikten over London fra London Eye
- Hopp over køen med en forhåndskjøpt Fast Track Ticket*
- Nyt en 30-minutters tur på pariserhjulet 
- Få gratis inngang til en 4D kino-opplevelse
- Bestill en kombo-billett med et elvecruise og spar 10 %
- Kjøp en billett med champagne og få den første tilgjengelige gondolen
- Gled deg med en åpen billett - gyldig i en måned

Eksklusivt tilbud på nettet
Nå kan du spare 25 % på dine billetter til Coca-Cola London Eye.

Få den beste utsikten over London
Ved Themsen, rett overfor Big Ben, ligger en av Londons mest berømte landemerker: det enorme pariserhjulet London Eye. 
Herfra får du en helt ny utsikt over byen. En hel runde på det berømte pariserhjulet i en av de 32 lukkede gondolene tar dunt 30 minutter, og ved det høyeste punktet vil du være 135 meter over havnivået.

Velg en Kombo-billett med London Eye River Cruise
Rett ved foten av London Eye har London Eye River Cruises daglige avganger. Bestill en kombo-billett til begge og spar 10 % på dine billetter!
Det spesielle kombo-tilbudet gjelder hele året bortsett fra juli og august.

Velg dekadense med et glass Champagne
Du kan også få Fast Track-billetter med et glass champagne. Vis din e-billett ved inngangen og få tilgang til neste tilgjengelige spesielle champagne-gondol eller bestill en tid som passer bedre for deg til en av de følgende dagene.

Vil du hoppe over køen?
Vi selger to typer billetter til London Eye: 

1: Voksen- og barnebilletter er vanlige billetter. Hvis du kjøper vanlige billetter får du hoppe over køen til billettkontoret. I stedet for å måtte stå i kø for å kjøpe billetter, går du rett til skranken for forhåndskjøpte billetter og veksler din e-billett inn mot dine original-billetter. Når du har dine originale billetter, går du rett til hjulet og står i kø for første tilgjengelige gondol. Denne køen er ikke mulig å hoppe over når du har vanlige billetter, men du sparer fortsatt tid sammenlignet med om du måtte i kø for å kjøpe billetter ved billettkontoret. 

2: Fast Track-billetter. Hvis du kjøper Fast Track-billetter til London Eye, får du både hoppe over køen til billettkontoret og hoppe over køen til hjulet. I stedet for å stå i kø for å kjøpe billetter, går du rett til skranken for forhåndsbetalte billetter og bytter inn din e-billett mot originale billetter. Når du har dine originale billetter går du rett til hjulet der du får tilgang til første ledige gondol. 

Fast Track-billetter er klart den raskeste og mest komfortable måten å oppleve London Eye på. 

Hvordan fungerer det?
Når du bestiller billetter, velg dagen du ankommer London som 'Gyldig fra'-dato, siden billettene du kjøper her er gyldige i 1 måned fra 'Gyldig fra'-datoen du velger. Velg antallet billetter og klikk på 'søk'. Deretter velger du antallet voksne eller barnebilletter du trenger, og så kan du søke på og bestille billetter til andre attraksjoner eller transport.

Hvordan skaffer jeg mine billetter? 
Kort tid etter at din bestilling har blitt fullført vil du motta dine e-billetter via e-post. Vennligst ta en utskrift av disse og ta dem med deg til London Eye. 

Når du henter dine billetter ved London Eye, trenger du å vise en gyldig legitimasjon sammen med kredittkortet brukt for å kjøpe billetten. Du kan bli nektet adgang til London Eye hvis du ikke kan vise gyldig legitimasjon med bilde og kredittkort ved forespørsel.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 3-15. 

Viktig informasjon:
- *Denne billetten gir deg tilgang til en spesiell inngang for forhåndsbetalte billetter, som vanligvis har en kortere kø enn det vanlige billettkontoret. 
- **Besparelsen er sammenlignet med London Eyes egne 'Flexitid'-billetter (prisen på nettet er 28 pund sterling). 
- I løpet av helger, ferier og helligdager kan det forekomme noen køer også ved Fast Track-inngangen til hjulet. Likevel vil dette være den raskeste måten å få en gondol til London Eye på.   
- Det spesielle tilbudet på cruise-kombo gjelder hele året bortsett fra juli og august.


 

Fantastisk 4.3

4.3 108 kunder
Spektakulært

Enkel bestilling på nett, var på Dungeon dagen før og så med skepsis på den lange køen til London Eye vi skulle på dagen etter. Skepsisen viste seg å være ubegrunnet da Fasttrack bilettene gjorde at vi praktisk talt ikke sto i kø i det hele tatt. Allikevel, dersom du ønsker å spare noen kroner er det ikke all verden av tid du må bruke i køen; da vi troppet opp Lørdag 1. August ca i 12 tiden var standard køen på ca 40 minutter. En ting; er vel ikke helt 100% komfortabel med høyder uten at jeg har høydeskrekk, ingen problem inne i gondolen, men de burde opplyst at gondolen "rugger" litt på seg når den er på det høyeste, antagelig fordi alle flyr hit og dit inne i gondolen for å ta bilder. Men det er vel altså slik det skal være. Anbefales!..Men husk at dersom du vil enda høyere opp så dra til utsikten i 72'e etasje i the "Shard", Londons høyeste bygning.

Richard, Stavanger
MAN, 03 AUG 2015
4.3
Omtanke, god service

Selve opplevelsen var fin, men bestillingsskjemaet deres er litt uklart, på en slik måte at jeg kom til å bestille 14 billetter istedenfor de 7 jeg trengte. Jeg ønsket fast track, og derved bestilte jeg plutselig 7 billetter ekstra uten å være klar over det. Det ble oppdaget av betjeningen, tok veldig lang tid ved skranken, og jeg måtte kjøpe nye billetter.
Man hadde et utmerket system som gjorde at jeg fikk refundert de innbetalte 5000 NOK. Takk for god service.

Geir, Stavanger
TOR, 18 OKT 2018
4.3
Flott tur

Fantastisk utsikt

Mette, Trondheim
FRE, 12 OKT 2018
4.3
London Eye

Ekelt å løse billett, noe kø for å få billettene, men London Eye svarte absolutt til forventningene..

Camilla louise, Oslo
MAN, 30 MAI 2016
4.3
Turist

Var en flott opplevelse. Stod bare 20 min i kø.

Berit synnøve
SØN, 08 MAI 2016
4.3
Ingen kø

Vi kjøpte fast track billetter. Enkelt å bestille og ingen kø.

Stein arnfinn, Mathopen
SØN, 08 MAI 2016
4.3
London Eye

Fast track for oss 6 i reise følget gikk veldig bra ! Det er et must og velge den biletten

Bengt johan, Jessheim
FRE, 08 APR 2016
4.3
LONDON EYE

Denne påsken hadde vi bestemt oss for en London tur og sjekket litt om hva som kunne forhåndsbestilles her hjemme. Vi valgte og forhåndsbestille på nettet og angrer ikke på det. Billetter som var "prepaid" hadde egen kø og alt fungerte uproblematisk. Kan trygt anbefales, billigere er det også.Selve London Eye er som en stor saktegående karusell og man får god oversikt over byen. Artig opplevelse.

Hans pål, Oslo
TOR, 31 MAR 2016
4.3
London Eye

Anbefaler å kjøpe fast track billeter til London eye, fra vi stod i bilett kø til vi var om bord tok det ca 30 min,uten så snakker vi nok mange timer..

Rune k, Oslo
MAN, 28 MAR 2016
4.3
Et must når du er i London

Bestill fast track, det er min anbefaling

Inge, Tistedal
SØN, 27 MAR 2016
4.3
Veldig bra!

Vi hadde bestilt Fast track biletter, og det anbefaler jeg virkelig! Fra vi ankom London Eye, gikk det 15 minutter fra vi fikk bilettene i hånden og til vi var inne i en av kulene.

Hanne hustad, Isfjorden
SØN, 28 FEB 2016
4.3
En stor opplevelse

Vi var heldige og fikk oppleve London Eye i skinnende sol. Det ble en stor opplevelse for hele familien, vi kunne se så langt øyet rakk i 360 grader. Det er da man ser hvor stor London er. Vi ble alle flittige fotografer og sikret oss mange billeder hvor de beste ble lagt ut på insta og face. De var særlig kjekt å se Big Ben fra forskjellige vinkler og høyder.
Vi besøkte London Eye den 16. februar. Noe kø p.g.a. fint vær og skoleferie i London, men vi opplevde ikke dette som noe problem selvom vi ikke hadde "fast track" billetter.

Torbjørn, Hafrsfjord
FRE, 19 FEB 2016
4.3
Hjelpepleier

Du får et fint overblikk over London,og derfor anbefaler jeg andre å ta London eye.

Kristin haugen, Trondheim
TIR, 12 JAN 2016
4.3
Anbefales!

London Eye var kjempebra, utsikten må oppleves. Vi hadde Fast Track billetter, og selv om det ikke var kjempelange køer når vi var der(sikkert litt utenom høysesong), så var det verdt å betale ekstra.

Terese, Storforshei
MAN, 07 DES 2015
4.3
London Eye

Veldig godt fornøyd med hele opplevelsen.Det gikk fort å løse ut billettene med bekreftelsen fra dere.Veldig lite venting i kø.

Erik walther, Lørenskog
LØR, 08 AUG 2015
4.3
London Eye med barn!

Ungene, gutter på 8 og 5 år, de vil gjerne ta den om igjen! Men de hadde trodd den var større, og litt gøyere! Som voksen var det en veldig ok opplevelse! Fikk ikke noe aha opplevelse, var regn, og kø messig en fordel! Men sikkert en annen opplevelse i sol!

Annicken, Arendal
MAN, 27 JUL 2015
4.3
Kjempe bra!!

Veldig bra:)

Cecilie, Halden
TIR, 21 JUL 2015
4.3
Lang kø

Selv om lang kø for å komme med London Eye var ventetiden forholdsvis kort.

Terje, Bjørnemyr
MAN, 13 JUL 2015
4.3
London Eye

Helt supert, anbefales

Hege, Drammen
MAN, 13 JUL 2015
4.3
pensjonist

Vi har hatt en flott tur til London og er glad for at vi kjøpte biletter på nettet før vi dro. Dette var for at vi kunne gå forbi den lange køen. Og det anbefales.

Edith, Bodø
FRE, 03 JUL 2015
4.3
Tante

Ungene elsket det!

Ellen, Oslo
MAN, 29 JUN 2015
4.3
London Eye

Hvis du reiser til London må du oppleve London Eye! En fantastisk opplevelse i trygge omgivelser. Du får oversikt over hele den flotte byen. Anbefales på det sterkeste!

Trude a. h., Tjelta
MAN, 08 JUN 2015
4.3
Amazing!

Kjempeflott utsikt, lite kø og flinke personal!

Silje, Karmsund
TIR, 02 JUN 2015
4.3
En fin måte å få oversikt på

Fint å få oversikt over London og se byen fra fugleperspektiv. 3D kart er flott :-)
Det fungerte bra å ha bestilt billetter på forhånd. Fast track er et must i høysesong hvis man ikke har tenkt å tilbringe hele dagen i området. Jeg hadde skrevet ut feil side fra bekreftelsen, det løste seg også veldig bra. God service.

Kari, Lysaker
MAN, 01 JUN 2015
4.3
Flott med fast ticket.

Veldig bra å slippe å stå i kø. Fast ticket var tingen for oss. God utsikt over London. Selv med litt høydeskrekk gikk det greit her.;)

Karianne lund, Skjervøy
ONS, 27 MAI 2015
4.3
Utsikt

Det var min kone og mine barn som var med rundt "hjulet" da jeg har respekt for høyder. De opplevde det som en fantastisk tur og oppdaget at det faktisk var et par ting de ikke hadde rukket å se i løpet av helgen.
Det var også mye å se rundt anlegget (opptredener av ymse slag) for far som ikke er så glad i høyder. Alt ialt..... Noe for alle.

Bjørn, Hønefoss
MAN, 18 MAI 2015
4.3
London Eye

Super opplevelse. Selv i påsken gikk køen veldig greit. Med forhåndsbetalte billetter fikk vi enkelt og raskt utlevert billetter og kunne stille oss i køen inn til selve attraksjonen. Det var lang kø, men den var ganske fort unnagjort fordi det går så mange inn i hvert "egg".

Ellen, Oslo
TIR, 07 APR 2015
4.3
Fin opplevelse

Lurt å være der litt før det åpner(vi var der 1/2 time før)Det var to køer, en til fast trick billetter og en til andre. Litt dårlig merket til de forskjellige køene, men greit å slippe billettkøen for den ble lang. Vi kom tidlig og slapp tidlig inn også til hjulet.

Merete, Moss
TOR, 02 APR 2015
4.3
London

Et must

Linda k, Kråkerøy
SØN, 22 MAR 2015
4.3
London eye

Flott å se hele lon fra denne turen,anbefales

Nanou, Oslo
MAN, 16 MAR 2015
4.3
Ingen kø

Veldig greit med forhåndsbestilte billetter. Absolutt ingen kø hverken for å hente ut original billett eller til selve pariserhjulet. Nå var dette en stille dag men vi slapp unna den 20 min lange køen som var der :-)

Tore, Brennåsen
MAN, 02 MAR 2015
4.3
Flott opplevelse!

Anbefales absolutt, forhåndsbestilte biletter (fast track) og det fungerte utmerket. Litt kø, men fin flyt.

Kristine, Tiller
SØN, 22 FEB 2015
4.3
Fantastisk opplevelse

Gikk dit på kvelden for å se London opplyst, og vi angrer ikke. Vi måtte ikke stå like lenge i kø som som andre fordi vi hadde bestilt billetter :)
Anbefales, spesielt på kvelden for da var det ikke like lang kø som tidligere og London er en veldig fin by, vakkrest om kvelden ;)

Julie, Sandefjord
FRE, 20 FEB 2015
4.3
Magisk!

Rett og slett en magisk opplevelse. Her får du utsikt over det meste av byen. Flott måte å se London på. Må opplevels. Tips: kjøp fast track billetter. Da slipper du unne med en femtedel av køen.

Knut-morten, Figgjo
SØN, 04 JAN 2015
4.3
veldig bra

fast track billetter er et must,veldig enkelt oggod service

Willy, Åseral
TIR, 02 DES 2014
4.3
mrs

Min sønn på 15 og jeg var så heldige med vær at vår opplevelse med denne attraksjonen kunne ikke blitt bedre. I tillegg hadde vi fast track slik at vi slapp all kø.

Trine annette, Fjerdingby
MAN, 04 AUG 2014
4.3
Bestill Fast Track!

Vi bestilte Fast Track billetter og det anbefales på det sterkeste, du slipper mye lettere gjennom køen og inn til hjulet.

Vidar, Borgenhaugen
MAN, 04 AUG 2014
4.3
Kort kø for å få billettene, men like lang kø for å komme med hjulet.

Den som henter billettene bør også være den som har bestilt dem. Dere kan bli spurt etter legitimasjon av den som HAR bestilt billettene.

Helga, Fjellstrand
FRE, 01 AUG 2014
4.3
Rå opplevelse

Med fast track billettene gikk vi rett forbi hele køen og sparte sikkert over 2 time! :)

Daniel, Oslo
MAN, 21 JUL 2014
4.3
Kjempefin levesett og alt gikk lekende lett

Her var det stor fordel å betale litt ekstra for fast tickets. Tross tidlig ute, før gondolene var i gang, var det lange køer både til billett og gondolene. Vi gikk direkte til kundebehandler og hentet billettene og faktisk direkte til gondolen. Ingen ventetid i hele tatt. Anbefales på det sterkeste, og for en utsikt!!!

Wenche, Jevnaker
LØR, 19 JUL 2014
4.3
Fantastisk utsikt

London eye er en utrolig flott attraksjon. Veldig bra at vognene ikke fylles så opp at en ikke får beveget seg rundt. Får flotte bilder over byen.
Med fast track billetter slipper man også den lange køen. :-)

Liv bente, Bønes
TIR, 15 JUL 2014
4.3
London eye

Er en strålende måte og slippe litt kø på, veldig enkelt og alt står på billetten
London Eye tar deg med opp så du får sett Londond fra luften, det var aircondition i vognene så det var ikke varmt.

Kim emil, Hokksund
TOR, 10 JUL 2014
4.3
Fru

Ok, opplevelse, men mye annet er bedre!

Liv grete øyan, Moss
TIR, 08 JUL 2014
4.3
ferieturist

Veldig bra! Fikk billettene veldig raskt og kom fort om bord i London Eye. Det anbefales å bestille billetter på forhånd. Gikk veldig raskt å komme i gang. Slapp en veldig lang kø.

Anne lilse, Bjornevatn
MAN, 07 JUL 2014
4.3
Feil på billett

Fikk ikke prioritert inngang til gondolen selv om det stod på arket fra Ticmate, ble lurt der!

Joar, Hvam
TIR, 01 JUL 2014
4.3
London i Fugleperspektiv!

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd,men måtte likevel stå i kø og den var forholdsvis lang, får få de byttet.
Etterpå var det ny kø,men her gikk det greit unna.
Totalt sett verdt turen. God utsikt,når været er på sitt beste!

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.3
Utsikt

Greit å få med seg hvis det er bra vær, men kjøp "speed tickets" på forhånd, kjempekø.

Aksel, Oslo
LØR, 28 JUN 2014
4.3
Fantastisk opplegg

Også her gikk det kjapt med bestilling av billetter. Vi hoppet over køen ved avhenting av billettene, men måtte stå i kø for å komme med. Det gikk heldigvis relativt raskt. Det er en tålmodighetsprøve med barn. - En opplevelse alle bør ta med seg når de er i London. Flott og imponerende utsikt.

Bente ann, Horten
FRE, 27 JUN 2014
4.3
Tonje

Kjempefint å kjøpe bill til London Eye,slapp unna mye kø.

Tonje, Fjerdingby
MAN, 23 JUN 2014
4.3
Fantastisk utsikt

Anbefales på det varmeste

Tor gustav, Horten
TIR, 17 JUN 2014
4.3
LONDON EYE "BY NIGHT"

Vi tok London Eye ca.21.00 (juni), en fantastisk opplevelse på denne tiden, London badet i alle regnbuens farger fra den rike belysningen som finnes i denne byen. Heller ingen kø og stille og rolig - anbefales!!

Hilde, Moss
MAN, 09 JUN 2014
4.3
Supert!

Helt supert opplegg. Slipper å gå rundt å passe på masse billetter/papirer. Kan bare hente de ut når tiden er inne for å ta en tur. Anbefales! London eye er absolutt vært å få med seg. Flott utsikt!

Gry, Oslo
FRE, 06 JUN 2014
4.3
Dametur til London.

Anbefales!!! Utrolig artig å se London fra fugleperspektiv! Veldig greit å bestille på forhånd, vi var ikke så heldige med været, gråvær og regn var det eneste som la en demper på opplevelsen.

Elise, Levanger
TOR, 05 JUN 2014
4.3
Helt fantastisk

Min opplevelse av London rye var helt fantastisk!

Victoria, Oslo
LØR, 10 MAI 2014
4.3
Mann

Stor oppleving der ein fekk sjå det meste av London frå lufta.
Med fast track billettar frå "LondonBillletter.no" vart vi følgde rett i gondolen.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.3
Flott opplevelse!

Anbefaler fast-track! vi sparte masse tid!

Hans olav, Dokka
MAN, 05 MAI 2014
4.3
London Eye en overskirt over London

Vi ble så glade for at vi hadde bestilt biletter før vi reiste, for da vi kom til London Eye var det stoooooor kø for å kjøpe biletter. Vi så ingen ende på køen, og når vi viste arket vi hadde med oss etter å ha bestilt gjennom Londonbiletter.no, var det bare å hente bilettene og stille seg i køen for å gå om bord :-)

Gunnel vedøy, Vedavågen
SØN, 27 APR 2014
4.3
London Eye - må oppleves

Flott opplevelse!! Bestille billetter på nett på forhånd er et "must"! Veldig enkelt å hente billett og rask ombordstigning.

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.3
Flott!

God service og en fantastisk flott opplevelse :) vi valgte å går der på kvelden, og fikk en nydelig utsikt av London by night med alle lys tent :) Kjempeflott!

Karin, Hauglandshella
FRE, 18 APR 2014
4.3
Fast line

Hei! Måtte stå i lang kø for å hente billettene, det var negativt, eller flott!!!

Liz-irene, Bergen
MAN, 14 APR 2014
4.3
Fantastisk !

Supert å bestille billetter hjemme. Med barn og barnebarn gikk jeg forbi en lang kø og rett inn i London Eye og hadde en flott halvtime med hele London foran oss ! Stor opplevelse for 6 og 7åring !

Laila, Sofiemyr
MAN, 07 APR 2014
4.3
Fast track billetter -uten tvil!

Fantastisk å komme opp i høyden og se utover byen. En behagelig tur også for de med høydeskrekk :-).
Vil absolutt anbefale fast trakk billetter, hvis ikke kan det bli en langvarig affære på denne tiden av året.

Kari førland, Jørpeland
TIR, 01 APR 2014
4.3
Verdt å oppleve

Utrolig flott utsikt over byen! Tok London Eye i lett regnvær og på kveldstid og selv da en fin opplevelse. Få med deg den inkluderte 4D-filmen i forkant! :)

Christina s., Malvik
SØN, 09 MAR 2014
4.3
London eye må oppleves

En fantastisk utsikt i solnedgang. Flott opplevelse.
Kjøpte billetter på nett men den måtte vi veksle inn i billettluke, noe som var tungvint. Den køen var også lang.

Hilde, Kragerø
TIR, 25 FEB 2014
4.3
Obligatorisk for en tur til London!!

Enklere kan det ikke gjøres, bestilles lettvint på nett. Ta undergrunnen til Westminister eller Waterloo. Billettene hentes i egen kasse ved London Eye, og i februar er det ikke kø!!! Rett opp til et fantastisk syn, herfra ser man alt!! Vi var en gruppe på 13 og alle kom i samme "vogn". Anbefales :-))

Nina, Skien
TIR, 25 FEB 2014
4.3
En utrolig opplevelse!

Jeg bestilte to billetter en måned i forveien på londonbilletter.no. Da vi ankom London Eye fikk vi raskt beskjed om hvor vi skulle gå for å hente ut våre fast track billetter, alt gikk kjempefort, selv om vi kom dit i rushtiden mellom 12-15. Servicen var veldig bra, og alt gikk som det skulle. Selve attraksjonen var helt fantastisk, og vi koste oss masse høyt der oppe. Veldig effektivt å bestille billetter på forhånd, slapp å stå i den eviglange køen.

Camilla, Trondheim
TIR, 25 FEB 2014
4.3
London eye

Lettvint. Vi slapp 2 laange køer. Fin opplevelse.

Ellen marie, Minnesund
SØN, 23 FEB 2014
4.3
Fantastisk!

Deilig fantastisk måte å se London på. Alt gikk helt smurt!

Siw, Strømmen
TOR, 20 FEB 2014
4.3
Per s

Vi var veldig fornøyd med forhåndsbestilte fasttrack bilettene.Vi gikk rett forbi hele køen og sparte oss sikkert for to timer i kø for kjøp av biletter der c",)

Per sverre, Halden
MAN, 30 DES 2013
4.3
London Eye

Et "must" for alle som besøker London:) Men husk å forhåndsbestille "Fast Track" billetter på nettet!

Johannes, Stavsjø
TIR, 17 DES 2013
4.3
Se London fra oven!

Et "must" for deg som ønsker å orientere deg. Nord, sør, øst, vest.. Flott utsikt til alle kjente bygninger og bydeler. Godt organisert med køer som beveger seg fort. Anbefales tidlig i oppholdet:-):

Gro, Vollen
MAN, 25 NOV 2013
4.3
London Eye

Det var veldig lurt å bestille billett på forhånd. Det var ingen kø for å hente ut billettene. Og vi gikk rett forbi køen og inn i første vogn. Selve opplevelsen er spektakulær.

Ole bjarne, Røros
MAN, 25 NOV 2013
4.3
Flott!

Enkelt å bestille, enkelt å finne frem. Lite kø med fast ticket, det er å anbefale.

Mette, Sandnes
MAN, 18 NOV 2013
4.3
rask kø :)

Selv om det var litt kø for å løse billetter, (vi var der en travel helg) gikk det ikke mer enn 10 minutter. Selv køen til London eye, som bare er en MÅ-ting, gikk også veldig greit.

Tove, Oslo
TIR, 29 OKT 2013
4.3
Løvenes Konge og London Eye

Vi hadde en kjempeopplevelse på musikalbesøk i London! Forestillingen var flott, og billettbestillingen fungerte utmerket. London Eye var også bra (uten å være et must for vår del), men vi hadde neppe fått med oss kidsa uten forhåndsbestilte fast track-billetter - det var en opplevelse i seg selv å skli forbi den endeløse køen…

Kåre th., Trondheim
TOR, 24 OKT 2013
4.3
LONDON EYE

Vi hadde med oss barnebarn på 10 og 11 år. De var veldig begeistret!! Det var vi også! Alle som vil ha en god oversikt over London "live", anbefales å ta en tur med London Eye!

Tor-olav, Stavanger
TIR, 15 OKT 2013
4.3
Flott opplevelse

Fantastisk opplevelse - ser hele London fra "luften". Egentlig ikke tenkt og bli med opp i hjulet pga høydeskrekk, men alt gikk så fort og plutselig var man inne i kabinen :-) Fin opplevelse som nesten har kurert min høydeskrekk - tommelen opp !

Hilde, Tolvsrød
MAN, 07 OKT 2013
4.3
London Eye

Suverent og enkelt med togbillettene. Det fungerte. Rask inn på Madam Tussauds, men vi var der tidlig, fast track London Eye- måtte først hente billetter i informasjonsbygget, men alt gikk raskt. LionKing billettene lå klare til oss. Vi hadde kun 2 dager i London, sparte mye tid på at alt var klart. Dette var helt perfekt for oss, og alt fungerte.

Helle, Oslo
MAN, 07 OKT 2013
4.3
Et must i London

London Eye er et must å besøke i London. Veldig sentralt og et landemerke

Kirsti, Nesoddtangen
SØN, 06 OKT 2013
4.3
Må oppleves!

London eye var alt det vi hadde trodd det skulle være. Selv om været var litt grått var utsikten fantastisk. Supert å ha bestilt billetter på forhånd. Veldig enkelt å gå til luken å bytte voucher inn i billetter å så gå ombord. Anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter til alle Londons attraksjoner. Spesielt med barn er det flott å slippe å stå i billettkø.

Tanja, Strømmen
FRE, 04 OKT 2013
4.3
Flott tur med London Eye

Akkurat kommet tilbake etter en tur i London hvor vi blant annet besøkte London Eye. Kan absolutt anbefales. Hadde bestilt "Fast-Track" billetter hos Londonbiller.no på forhånd og det gjorde at vi gikk rett forbi alt av kø og bare kunne sette oss på første vogn som kom. Genialt!!

Reidar, Slependen
FRE, 04 OKT 2013
4.3
London eye et must

Det er en flott opplevelse og gir en bra oversikt oner byen!

Kirsti, Nesoddtangen
TOR, 03 OKT 2013
4.3
bra

fin oversikt og utsyn over london

Elisabeth, Oslo
TOR, 03 OKT 2013
4.3
Flott opplevelse - utrolig utsikt over London

London Eye var en flott opplevelse som virkelig kan anbefales! Anbefaler også å kjøpe "Fast track" billetter - da slipper man køen!

Alvhild lavik, Sandnes
MAN, 23 SEP 2013
4.3

Fantastisk opplevelse! Vi kjøpte Fast Track Tickets, og kunne gå forbi en veldig lang kø. Men det var ikke så åpenbart hvor vouheren skulle byttes inn, så vi måtte lete litt. Vi fikk byttet den inn i den lille, runde kiosken. Selve hjulet var også imponerende, og vi kunne gjerne tatt en runde til!

Marit s, Fetsund
MAN, 23 SEP 2013
4.3
Flott attrakjson. Fantastisk å komme så høyt opp, og se på den fine utsikten. Det var veldig enkelt å kjøpe billetter på forhånd, anbefales. Det var fort gjort å løse inn billettene, men det var veldig lang kø for å komme inn til selve London eye. Beregn

Anbefales! Utrolig morsomt å være med både for voksne og barn.

Rita, Sørvik
TOR, 08 AUG 2013
4.3
London eye kan anbefales!

Å bli løftet høyt til værs og se byens enorme utbredelse er morsomt! Det anbefales uansett å betale det ekstra som loser deg rett inn og passerer køen - for den er som regel utrolig lang! Har du mye annet spennende program i London kan London eye droppes - det er nok noe oppskrytt etter mitt syn.

Anders, Levanger
MAN, 05 AUG 2013
4.3
Det er andre gangen jeg besøker London Eye, denne gangen hadde jeg med kone og et barnebarn på 13 år.

Anbefales på det varmeste. Det var lurt, enkelt og greit å kjøpe billetter på forhånd, da slapp vi et par timers kø.

Roger, Rasta
LØR, 03 AUG 2013
4.3
KJØP BILLETTER PÅ FORHÅND

GJØR AT EN SPARER MYE TID I KØ!

Rigmor bø, Varhaug
MAN, 29 JUL 2013
4.3
Verdt et besøk, lurt å bestille og betale på forhånd, slapp unna noe av den veldig lange køen.

Hele familien på 5 var fornøyd med denne opplevelsen, fra 9 åringen til pappa. Selv mamma med høydeskrekk synes opplevelsen var fin. Flott utsikt overstore deler av London.

Kjetil, Fredrikstad
SØN, 28 JUL 2013
4.3
Flott å ta ein tur med denne serverdigheten,enkelt å bestille bilett på nett.

Anbefaler alle å oppsøke denne serverdigheten.

Egil, Kaupanger
SØN, 14 JUL 2013
4.3
Supert!

Kjempeflott - anbefales ikke for de med høydeskrekk...:)

Hilde, Drammen
LØR, 13 JUL 2013
4.3
ok

ok å se på, og køen gikk fort, for det om det var mye folk

Anne britt, Gvarv
ONS, 10 JUL 2013
4.3
utsiktsopplevelse

Dette er en selvsagt opplevelse i London, på linje med Tower, Westminster abbey og annet. Fantastisk utsikt og med fast track billett var vi ombord på under 5 minutter. Det gikk veldig fort. Null kø

Rune, Skoppum
TIR, 09 JUL 2013
4.3
Andre gang jeg booker på nett og andre gang jeg besøker London Eye. Enkelt å bestille på nettet. Endel kø for å hente ut billettene, men de i skranken er mange og køen går forholdsvis fort. Ny kø til selve turen, men dette går fort. Køen beveger seg hele

Vel verdt det det koster og å måtte stå i endel kø. Fantastisk utsikt

Lise, Kristiansand
TIR, 09 JUL 2013
4.3
Kjempefint å se byen fra London Eye. Det var behagelig og tryggt å være der. Det kunne med fordel stått åpningstider på billetten. Vi kom akkurat for seint en kveld til å ta den, men dro dagen etter, så det ble ingen krise.

Anbefaler gjerne dette. Vil prøve å være der på kvelden neste gang. Da er det sikkert en enda bedre opplevelse.

Solveig, Trysil
TIR, 02 JUL 2013
4.3
Her får du sett London "fra oven" uten å bruke mer enn en time eller så.

Så vi anbefaler å bruke "Øyet" for å se seg rundt.

Asbjørn, Levanger
TIR, 04 JUN 2013
4.3
Veldig bra!

Dette må man få med seg! Flott utsikt over London by!! :-) Kjøp FAST TRACK ticket så slipper du den lange køa. (100 kr ekstra ca)

Malin, Mandal
TIR, 07 MAI 2013
4.3
Vi valgte en dag med flott vær så vi fikk en fantastisk utsikt. Takket være Fast track billetter ble det liten ventetid.

Kjempeflott opplevelse for både gammel og ung. Et godt oversiktskart gjorde at vi kunne gjenkjenne bygninger og steder langt borte.

Anna-jorunn, Stavanger
LØR, 27 APR 2013
4.3
Kjøpte "fasttrack" billetter en uke før avreise, helt topp. Slippe å stå i kø, og bruke tiden til opplevelse!

Et av de tradisjonelle turistmålene, med flott utsikt! Kan anbefales også til oss med høydeskrekk! Behagelig bevegelse og føltes trygt og sikkert, slik at høyden ikke ble fremtredende. Belønnes med utsøkt utsikt 360 grader. Anbefales

Petter s., Kristiansand
MAN, 22 APR 2013
4.3

Info
London Eye

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London
Se på et kart, London Eye Se på et kart

Se på et kart, London Eye

Åpningstider
Daglig 11:00 til 18:00 (27. mai til 3. september, 10:00 til 20:30). Stengt 26. desember.

Metro
Ta T-banen til Westminster Station, Waterloo, Embankment eller Charing Cross.

Bus
211, 77, 381

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv