Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

London Eye & cruise

3.0 (1)
Fra kr 351

Besøk det ikoniske Coca-Cola London Eye, fulgt av et deilig London Eye Elvecruise på the Thames! Du sparer 15 % med dette morsomme kombo-kuppet! 

Spar 15 % på vår kombo-billett med London Eye & cruise

Høydepunkter

  • Spar 15 % på vår kombo-billett med London Eye & cruise
  • Få den beste utsikten av London fra London Eye
  • Nyt en 30-minutters tur med pariserhjulet 
  • Få gratis inngang til en 4D kino-opplevelse
  • Nyt utsikten av London fra the Thames

Hva bør jeg forvente?

London Eye & London Eye elvecruise
Ved Themsen, midt imot Big Ben, finner du en av Londons mest berømte landemerker, pariserhjulet London Eye. Det er en av de mest populære turistattraksjonene i London.

Herfra får du ett helt nytt perspektiv på byen. En hel runde i en av det velkjente pariserhjulets gondol tar omtrent 30 minutter. På det høyeste punktet er du 135 meter over havet, og du kan nyte den spektakulære utsikten over London.

Før du besøker London Eye kommer du til å nyte av en elvecruise som avgår rett under London Eye. Denne prisvinnende sightseeingturen byr på live-kommentarer presentert av ekspertguider som gir liv til byen.

På en 40 minutters cruise får du se noen av Londons utrolige steder som Big Ben, House of Parliament, St.Paul's Cathedral, Tower Bridge, Tower of London og Shakespeare's Globe.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført, kommer billetter direkte til e-posten din. Billetter på mobilen aksepteres.

Hvordan fungerer det?
London Eye Cruise: Kom til London Eye Pier senest 15 minutter før den tiden du har booket for å være sikker på at du rekker avgangen. Scan strekkoden på e-billetten din og gå ombord på London Eye Cruise.

London Eye: Får å garantere tilgang til London Eye og for å unngå køer ved billettluken, kan du bestille dato og tidspunkt på forhånd gjennom å logge inn på London Eyes bookingportal. Bookingportalens adresse og hvordan du logger inn kommer finnes på e-billetten.

Når du har bestemt dato og tid til London Eye, gå til Standard Experience boarding point (ombordstigningsplass) til booket tid. Vennlist noter: Billetten din er en standard billett, ikke en hurtigbillett (Standard Ticket, ikke Fast Track Ticket).

Om du ikke forbestiller tidspunk for London Eye via bookingportalen kommer billettene dine til å bli omgjort til uspesifisert tidspunkt som krever at du besøker billettluken for å booke den neste tilgjengelige tidsluken. Umiddelbar tilgang er ikke garantert. London Eye billetter som ikke har forbestilt tidspunkt er gyldig i 90 dager. Igjen, vær klar over at billetten din er en standard billett, ikke en hurtigbillett.

Viktig informasjon

  • Rabatten er sammenlignet med prisen ved inngangen. 
  • Dette spesielle kombo-kupp cruiset gjelder hele året bortsett fra i juli og august.

Billett-kategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spedbarn (0-2)
Vennligst merk: Barnebillett kan bare kjøpes sammen med en voksenbillett.

Åpningstider

Se London Eyes åpningstider her

Bra: 3.0

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Hva er inkludert i prisen?

  • London Eye
  • London Eye Elvecruise
  • Få gratis inngang til en 4D kino-opplevelse

Åpningstider

Departure times

Veibeskrivelse

London Eye & cruise

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×