Madame Tussauds London

  • Velg dato

Madame Tussauds London

Pris fra 316 kr

Verdensberømte Madame Tussauds er så mye mer enn et voksmuseum. Voksfiguerene er ikke sperret av tau! Tvert imot kan du ta på figurene, ta bilde sammen med din favoritt-kjendis og dra nytte av de mange forskjellige interaktive utstillingene som for eksempel Spirit of London Taxi Ride og Star Wars Experience.   

Høydepunkter:  
- Spar opp til 25 % på din inngang ved Madame Tussauds
- Hopp over køen med forhåndsbestilte billetter*
- Dra nytte av åpne billetter - gyldig i 1 måned 
- Prøv Spirit of London Taxi Ride & reis tilbake i tiden
- Gled deg med Marvel Super Heroes 4D kino
- Utforsk den interaktive Star Wars Experience 
- Få en 10 % rabattkupong til Madame Tussauds butikk

Spar opp til 25 % på dine inngangsbilletter!
Akkurat nå kan du spare opp til 25 % på dine inngangsbilletter til Madame Tussauds.

Besøk Madame Tussauds i London 
Møt den britiske kongefamilien, inkludert Dronning Elizabeth, Prins William, og hertuginne Kate, heng ut med Beckhams, test din sportskunnskap mot noen av dine favoritt-atleter eller bli en som rekrutterer superhelter. 

Det er noe nytt hver måned!

Star Wars Experience
Skapt i nært samarbeid med Disney og Lucasfilm, er Star Wars™ hos Madame Tussauds en unik, enorm opplevelse som inneholder ekstraordinære, livaktige voksfigurer av favoritt-helter og -skurker fra Star Wars-episodene I-VI. 

Figurene kommer til å opptre i autentiske scener som er inspirert av nøkkelscener fra filmene. Dynamiske spesial-effekter vil legge til enda mer innlevelse, der du går inn i, og opptrer i, noen av de mest ikoniske øyeblikkene i filmhistorien. 

Du får GRATIS adgang til Star Wars Experience når du bestiller dine billetter hos oss!

NYTT: Nå er ventetiden enda kortere
Når du bestiller billetene dine hos oss, kan du få bruke vår egen inngang hos Madame Tussauds. Våre billetter tillater deg å bruke dør nr. 1, som kun kan benyttes av besøkende som har bestilt billetter via enkelte utvalgte agenter, en av dem er Ticmate.

Hvilke billett-kategorier er tilgjengelig?
Voksen: Fra alderen 16 år 
Barn: Fra alderen 3 til 15 år, barn under 3 år er gratis med en btalende voksen. Barnebilletter kan kun anskaffes sammen med voksenbilletter. 

Hvordan fungerere det? 
Når du bestiller dine billetter, velg datoen du ankommer til London som 'Gyldig fra'-dato, siden billettene du kjøper her gjelder i 1 måned fra den 'Gyldig fra'-dato du velger. Velg antall billetter og klikk på 'søk'. Deretter velger du antall voksen- eller barne-billetter du trenger. Heretter kan du søke etter og bestille billetter til andre attraksjoner eller transport. 

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført kommer du til å motta en e-billett via e-post. Vennligst ta en utskrift og ta denne med deg til dør 1 ved Madame Tussauds London.  

Hvem er den passende for?
Madame Tussauds London er moro for alle aldre og noe alle kan ha glede av. 

Hvordan skaffer jeg min 10 % rabatt-kupong? 
På din e-billett er det en lenke til din eksklusive 10 % rabatt-kupong til Madame Tussauds souvenir-butikk. Bare ta en utskrift av rabatt-kupongen og vis den frem til kassereren ved Madame Tussauds souvenir-butikk for å løse inn din 10 % rabatt.

Viktig informasjon:  
- *Denne billetten gir deg tilgang til en spesiell inngang for forhåndsbestilte billetter, som vanligvis har kortere kø enn det vanlige billettkontoret.  
- Gjennom den mest travle sesongen, spesielt høstferie, påskeferie og andre skoleferier og offentlige ferier, mellom 12 og 3 midt på dagen, kan lengre køer forekomme. 
- Rabatten er sammenlignet med prisen i døren.


 

Fantastisk 4.1

4.1 195 kunder
Lang kø tross forhåndsbestilling til madame Tussaud.

For å unngå kø, hadde vi kjøpt billetter på forhånd og møtte opp ved åpningstid kl. 10.00. Først i en kø i nesten en time til 'door 1' med sikkerhetskontroll for å få utlevert billettene. Så ut på gaten og inn i en annen kø med ny sikkerhetskontroll for å komme inn igjen. Til sammen ca. 95 minutter. Utrolig tungvint system. Det tar litt av fornøyelsen, men stedet er jo et 'must' i London.

Mette, Trondheim
SØN, 14 OKT 2018
4.1
Kjekt

Billettbestilling fungerte veldig bra. Det var lange køer selv med vår billett så vi valgte å komme 30 min før åpning en lørdag. Dermed slapp vi unna laaang venting. Vi likte godt 4 D filmen som kjøres mot slutten.

Stein arnfinn, Mathopen
SØN, 08 MAI 2016
4.1
Been there, done that :)

En av de mange ting man berre må innom når man er i London! :) Vi hadde skip-the-line billetter, enkelt å finne riktig inngang der vi fekk komme inn. Litt kø var det der også, ca 20 min stod vi. Men tipper det var 2-3 timer ventetid på den andre køa der de ikkje hadde bestilt billetter i forkant ;) Så anbefaler skip-the-line billetter :)

Eli, Nyborg
ONS, 27 APR 2016
4.1
Enkelt med forhåndsbestilte billetter.

Museet var ikke så stort som forventet og selv om vi reiste midtuke i begynnelsen av april var det mye folk i lokalet. På plussiden så var det enkelt å bestille billetter og dette gjorde at vi kunne gå utenom hovedkøen og ventet max 5 minutter til sammen før vi var inne i lokalet.

Linn, Kristiansand
FRE, 08 APR 2016
4.1
En opplevelse, flott og underholdende!

En flott attraksjon å få med seg når man er i London. Forhåndskjøpte billett på nett og det viste seg å være en fordel, da vi slapp inn i en raskere og kortere kø enn den ordinære køen som var veldig lang. Mange muligheter til å få tatt bilder med "kjendisene" som var veldig fine og livaktige. En egen Star Wars-figur utstilling var det også der, som var helt grei, men mer verdt for spesielt interesserte, antar jeg. Kostet litt ektra. Skrekkabinettet var interessant og spennende med tanke på Madame Tussauds historie. En koselig og artig liten runde (en "ride") med London Taxier med historisk tilbakeblikk fikk vi også med oss på veien gjennom museet. I tillegg fikk man oppleve et morsomt 4D kinoshow med Marvel's Avengers. Alt i alt en artig opplevelse og absolutt verdt å få med seg i London. Madame Tussaud var en spennende dame og voksfigurene på museet er utrolig autentiske og flotte. Anbefales!

Ann-mari, Åsgårdstrand
TIR, 05 APR 2016
4.1
Madame Tussauds

ekstrem lang kø for å komme inn om du ikke møter opp tidlig. men vel vært ventingen, en bra opplevelse for hele familien

Rune k, Oslo
MAN, 28 MAR 2016
4.1
Anbefales

Kjekt å få med seg dette når man er i London. Bruker ca 2 timer, avsluttet med 4D film som varte i 10 minutter. Litt skremmende for noen.

Tove, Knarrevik
ONS, 02 MAR 2016
4.1
Madammen Tussauds

Bra tur med lite mennesker. God service

Janne, Eidsvoll
TOR, 25 FEB 2016
4.1
Et vellykket opplegg!

Det var absolutt en fordel å ha kjøpt billetter på forhånd!! Vi slapp å stå i kø og gikk rett inn til alle de flotte voksfigurene! Hele opplegget var utrolig godt gjennomført. Takk for fine og morsomme opplevelser :-)

Britt songstad, Indre arna
MAN, 08 FEB 2016
4.1
Noe kjedelig og noe veldig bra

Var der sammen med en 10-åring. Ganske mange av voksfigurene er forholdsvis ukjente personer for barn, så selve "kjendisrommet" gikk vi raskt igjennom.
Filmen om Superheltene som ble vist i 4D var utrolig bra laget. En opplevelse for både barn og voksne!
Star Wars-avdelingen slo veldig an og er vel verdt å få med seg om man er interessert i Star Wars.

Elin, Krokkleiva
FRE, 05 FEB 2016
4.1
helt nydelig

Helt utrolig hvordan vi slapp den køen, og ikke bare det. Vi sparte masse penger ettersom at vi var 4 stk som skulle inn. Anbefales

Kamal
SØN, 17 JAN 2016
4.1
leder

svarte ikke til forventningene - beklager.

Inger, Halsum
MAN, 28 DES 2015
4.1
Ikke bruk tiden i London til å stå i kø!

Vi forhåndskjøpte billetter til Madame Tussauds hos londonbilletter.no, og da vi kom dit, så vi hvor utrolig smart det var. Køen var ekstremt lang for dem som ikke hadde billett, mens vi kunne gå forbi alle til en inngang hvor vi var først! Utrolig tidsbesparende og en fantastisk start på London-attraksjonene!

Thomas, Sandefjord
TIR, 01 DES 2015
4.1
Fantastisk opplevelse

Bestilte gjennom Londonbilletter; billig, raskt og superenkelt! NB: HUSK Å SKRIVE UT BILLETTEN FRA E-POST! Hvis den ikke skrives ut så kommer du ikke inn på M.T og må begynne å lete etter en internettkafé! Ikke kø så kom raskt inn! Anbefales! :)

Ailén, Tønsberg
SØN, 15 NOV 2015
4.1
Fantasisk

Det var en uforglemmelig hos Madame Tussaud. Det er helt Fantasisk .

Nina, Tønsberg
FRE, 11 SEP 2015
4.1
På tur med familien- Helt konge!!

Det gikk kjapt og greit med kjøp av billetter via Londonbilletter.no og vi slapp å stå i den vanlige køen ved inngang til Madame Tussauds, Vi alle storkoste oss der i et par timer. Anbefales!!

Atif, Oslo
TIR, 08 SEP 2015
4.1
Madame Tussauds - for både store og små!

Det var nesten en selvfølge at vi skulle til Madame Tussauds på vår første London-tur, og det var en morsom opplevelse både for oss voksne og vår 15-åring. Vi valgte å reise dit tidlig på formiddagen, og unngikk dermed å stå og gå i kø.

Torunn, Skien
SØN, 16 AUG 2015
4.1
Madame Tussauds - for både store og små!

Det var nesten en selvfølge at vi skulle til Madame Tussauds på vår første London-tur, og det var en morsom opplevelse både for oss voksne og vår 15-åring. Vi valgte å reise dit tidlig på formiddagen, og unngikk dermed å stå og gå i kø.

Torunn, Skien
SØN, 16 AUG 2015
4.1
Forhåndsbetalte billetter

Det høres enkelt ut når du kjøper billetter online, at du er privilegert kunde og kommer raskere inn.Vi sto i kø i 2 timer og 30 min før vi kom til billettluka. DET er altfor lang tid.

Marit, Eidsvoll
FRE, 07 AUG 2015
4.1
Flott opplevelse.

Spektakulært for alle aldre. Store endringer siden jeg var der i 1995.

Willy, Sande
TOR, 06 AUG 2015
4.1
Slipp køen

for oss som ikke liker kø er det veldig deilig å kunne ha et papirark i hånda og rusle pent forbi alle. Ventet kanskje 5 minutter før vi var inne.

Hans-georg, Andebu
FRE, 24 JUL 2015
4.1
Fantastisk!

Utrolig morsomt for store og små! Mye større enn forventet,så pass på å spis før dere går inn. Mye snacks å kjøpe der inne også. Slapp all kø med disse billettene :)

Cecilie, Halden
TIR, 21 JUL 2015
4.1
Nesten ingen venting!

Sparte mye tid ved å bestille billettene på nett. Da vi ankom Madame Tussaud var det enormt med kø utenfor som gikk sakte. Med billettene vi hadde ble vi henvist til en inngang hvor vi gikk rett forbi den lange køen, nesten ingen venting:) Glimrende!!

Terje, Bjørnemyr
MAN, 13 JUL 2015
4.1
MT

Dette må du få med deg

Hege, Drammen
MAN, 13 JUL 2015
4.1
Morsom dag!

Hadde en morsom dag:) Er SÅ glad vi kjøpte biletter på forhånd, vi gikk rett forbi 2-timerskøen og kom rett inn.

Hege lie, Hitra
MAN, 13 JUL 2015
4.1
Kø!

Vi gikk rett forbi lang kø nedover gaten og ble loset forbi all kø inne i bygget frem til billett luken. Uten forhåndskjøpt billett ville vi blitt stående flere timer i kø. Absolut et must i høy sesong.
Flott museum med litt for alle generasjoner.

Christian, Spikkestad
SØN, 12 JUL 2015
4.1
Fantastisk!!

Fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Likte veldig godt "taxi-turen" The spirit of London som avslutter besøket :-).

Tamona, Oslo
SØN, 12 JUL 2015
4.1
London en fantastisk by!

Jeg og min datter på 13 år var kjempe fornøyde med Madame Tussauds. Alle burde få med seg dette, men lurt å bestille billetter på forhånd slik st man kan gå forbi all kø ved inngang.

Anette, Spydeberg
ONS, 01 JUL 2015
4.1
Flott opplevelse!

Lurt å bestille billetter på forhånd. Husk at billettene ligger som vedlegg nederst på bestillingen.

Svein kr, Ankenes
MAN, 29 JUN 2015
4.1
Mye folk, men gøy opplevelse!

Mye folk, står i kø for å se dukkene. Men en gøy opplevelse! Eneste var at vår sønn synes togturen hvor man så litt fra pesten var litt skummel.

Cathrine, Tønsberg
FRE, 26 JUN 2015
4.1
Pensjonist sammen med barnebarn

. Ellers Flott opplevelse med 4D "rundtur" i Londons historie i tillegg til flotte figurer. Førøvrig bør dere rette opp feil info i forhold til hvor billetter skulle hentes. Var oppgitt inngang nr 2 men billetter skal hentes i inngang nr 1.
Ellers tente vi utrolig mye tid på å ha bestilt på nette i forkant. Passerte lange køer som skulle kjøpe billetter!!!!!

Arild, Sande
FRE, 26 JUN 2015
4.1
Madame Tussauds

Vi bestilte billetter på forhånd, og det var fantastisk. Da slapp vi å stå i kø:) Vi hadde en super dag i Madame Tussauds

Anne grethe, Sandsli
TIR, 16 JUN 2015
4.1
Must see!!

Heile opplevelsen er ubeskrivelig, min 10 åring har ikkje stoppa å snakke om det!
Me kom tidlig å slapp unna kø.
Starwars utstillingen va heilt fantastisk!

Silje, Karmsund
TIR, 02 JUN 2015
4.1
En kjempefin opplevelse

Vi var 3 voksne og 1 barn og hadde en flott opplevelse på madame Tussauds. Vært der for lenge siden, og mye hadde endret seg. Lærerik tur med "svarte drosjer" gjennom Englands histore. En 4 D film var også gøy med spesielle effekter.

Jorunn, Nesttun
MAN, 01 JUN 2015
4.1
Madame

Som forventet. Mange naturtro dukker. Spennende

Vidar, Oslo
FRE, 29 MAI 2015
4.1
Madame Tussauds

Dette var kjempe bra! Her gikk vi forbi den vanlige køen og kom rett inn til selve utstillingen kjapt og greit, fordi vi hadde bestilt billetter på forhånd.
Det var tydelig at disse folkene var vant til å håndtere mange mennesker og lange køer samtidig, og sette pris på folk som hadde forhåndsbestilt billetter.

Helen, Sandnes
FRE, 29 MAI 2015
4.1
Besøk på Madam Tussauds

Vi hadde en person somtil tider bruker rullestol. Vi fikk utrolig god hjelp hele tiden og betjening stod til vår disp til enhver tid.
MEGET GODT FORNØYD.

Geir ove, Mauseidvåg
FRE, 22 MAI 2015
4.1
Forhåndskjøpte billetter anbefales

Flott attraksjon for både barn, ungdommer og voksne. Billetter bør absolutt kjøpes på forhånd!!!!! Lange køer som vi spaserte rett forbi, kjapt køsystem for oss som hadde billetter.

Hilde, Hitra
ONS, 20 MAI 2015
4.1
Imponerende.

Fast track er å anbefale. Imponerende , og troverdige voksdukker. Litt skuffet over "skrekkrunden". Flott 4D film.

Fridny, Gimse
ONS, 22 APR 2015
4.1
Madame Tussauds

Flott opplevelse og morsom attraksjon. Vi ble veldig positivt overrasket over attrasjonene med å kjøer cab/taxi gjennom Londons historie, og det var ekstra moro for barna å se 4D filmen med heltene sine. Her var det litt for både store og små. Anbefales!

Ellen, Oslo
TIR, 07 APR 2015
4.1
Påsketur

Det er alltid en fornøyelse å være på Madame Tussauds. Bestille billett på forhånd er det beste man kan gjøre.

Paal, Oslo
MAN, 06 APR 2015
4.1
Besøket og bestillingen

Flott severdighet med noe for barn, ungdom og voksne. Trengte heller ikke stå i lang kø, når man hadde bestilt på nett. Mange av figurene var så ufattelig lik hvordan de ser ut i virkeligheten/TV. Kunne kanskje vært enda flere voksfigurer. Litt usikkerhet rundt bestillingen på nett, da vi lurte på om vi manglet noe pga at side 2 i vedlegget vi fikk på mail var blank.

Frank, Jessheim
FRE, 03 APR 2015
4.1
londontur

veldig bra på madame Tussauds,men anbefaler å kjøpe billett på nett pga mye folk,men allikevel fikk jeg aldri følelsen av at det var trangt og mye folk ,anbefales:-)

Svein arild, Karmsund
ONS, 18 MAR 2015
4.1
En flott opplevelse!

Var der nå for 3. gang! Den første gangen var naturlig nok en ekstra WOW faktor, men det stadig forandringer og mye nytt å se. Det slo meg også denne gangen at jeg syntes mange av dukkene så mer ekte ut..altså mindre blanke.. Flott opplevelse og kan anbefales!

Anne, Mandal
ONS, 18 MAR 2015
4.1
Ingen kø

her var det absolutt ingen kø i det hele tatt :-)

Tore, Brennåsen
MAN, 02 MAR 2015
4.1
Pensjonist

Veldig fin opplevelse på Madame Tussauds, Spesielt fin å kjøpe billetter på forhånd. Kan anbefales.

Elin, Drammen
TOR, 26 FEB 2015
4.1
Veldig spennende sted

Kan anbefales, det er et morsomt sted som bør sees når man er i London

John brynjar, Horten
TIR, 24 FEB 2015
4.1
Kjempegøy

Kjempegøy for store og små!

Vibeke, Larvik
MAN, 23 FEB 2015
4.1
ingen ventetid

Vi hadde forhåndsbetalt billetter på nett. Og ble loset forbi alt som het kø - og rett inn på museet.det var utrolig deilig når vi så den lange køen .

Lise, Asker
SØN, 22 FEB 2015
4.1
Veldig bra ;)

Synes det var veldig greit å forhåndsbestille billetter på forhånd. Det tok mæ ikke lang tid å gjøre det. Da vi kom til madame tussauds var det lang kø på å kjøpe billetter. Det var veldig lett å finne fram til riktig sted og riktig dør. Anbefales! :)

Julie, Sandefjord
FRE, 20 FEB 2015
4.1
Hver før køa, så for du en opplevelse.

Hadde kjøpt bilett på forhånd, var der 0900, og be geleidet rett inn. Vi lå derfor først i løypa. Fikk tatt bilder, ventet ikke noe og alt ble en opplevelse. Når vi kom ut, så var det en times kø utenfor.

Lars erik, Oslo
TOR, 19 FEB 2015
4.1
Over all forventning

Vi suste forbi kø på flere timer med forhåndsbestilte billetter, flott besøk på ærverdig sted som evner å fornye seg :-)

Marthe, Kristiansund
ONS, 18 FEB 2015
4.1
Morsomt

Det er spesielt gøy at man får lov å ta bilder og komme tett på berømthetene.
Det er mulig å kjøpe drikke/snacks underveis.

Trine, Langhus
MAN, 12 JAN 2015
4.1
Lang kø!

Anbefaler ikke å forhåndskjøpe billetter før man drar. Den køen som er lengst er den med prepaid tickets. Og den køen var laaaaaaang! Mye raskere å kjøpe på stedet.

Line, Aurskog
TIR, 12 AUG 2014
4.1
Forhåndsbestill!

Vi suste inn med arket fra LondonBilletter i hånden. En smule skeptisk på forhånd, da billett-bekreftelsen ikke var den mest forseggjorte vi har sett. Fem minutter i kø (tidlig søndag morgen) - og vi var inne - mannen i skranken brukte max 15 sekunder på å behandle billett-bestillingen - og vi stod der med våre tre adgangstegn og kunne begynne. Madame Tussaud inkluderte film og en fantastisk "omvisning" i Londons historie - sittende i en taxi-cab. Mange steder å bruke penger / bli fotografert. 13-åringen var over seg av begeistring over One Direction-avdelingen.

Anne britt, Bergen
MAN, 11 AUG 2014
4.1
vurdering

Mdm Tussauds var greit, men var litt skuffet over at når vi hadde kjøpt billetter på nett og det står priority entry, så trodde jeg det, ikke at vi måtte stå i kø en time for å komme inn! Da kan man ikke si det ved bestilling

Else-mona, Oslo
LØR, 09 AUG 2014
4.1
Anbefales.

Hadde en flott opplevelse og anbefaler andre å ta turen til Madame Tussauds. Vi dro dit tidlig og er glad for det. Etterhvert ble d mange mennesker og da blir d venting.

Merethe helen lågeide, Fredrikstad
ONS, 06 AUG 2014
4.1
Fantastisk bra på Madame Tussauds

Vi fårhåndsbestilte billetter, ingen kø,det fungerte utmerket:-)

Inger h, Fiskum
MAN, 04 AUG 2014
4.1
Variert opplevelse

Voksfigurene var flotte og lignet veldig på originalene (min 17-åring var imidlertid skuffet over at ikke One Direction var der lenger...). Stor trengsel gjorde at opplevelsen her ikke ble så bra. Altfor mange ble sluppet inn samtidig. Bl.a. flere store grupper ungdommer som tok veldig mye plass. Men vi kom rimelig helskinnet gjennom denne delen. "Taxi-vognene" gjennom Londons historie var informativ og fin. 4-D-filmen med superheltene var et høydepunkt. Lav-punktet var den såkalte "skrekk-tunnelen". Lite å bli redd av - bare ekkelt. Men alt i alt mener jeg jo at Madame Tussauds er et "must" for London-farere!!

Bjørg, Kristiansand
FRE, 01 AUG 2014
4.1
Madame Tussauds

Madame Tussauds var en kjempeopplevelse. Vi gjekk gjennom heile "løypa", unntatt skrekkkammeret. Veldig greit å kjøpe billettar på førehand og sleppe køen.

Solveig lien, Blaksæter
MAN, 28 JUL 2014
4.1
London Billetter

Helt etter forventninger !! Kjempe fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.1
Effektivt

Effektivt system. Vi kom på formiddagen. Køståingen gikk veldig fort

Hilde, Mo i rana
TIR, 22 JUL 2014
4.1
Veldig bra

Anbefales å forhåndsbestille, gikk smertefritt. Stod en stund i kø etter nest siste attraksjon, før 4-dimensjonale filmen ble vist. Men gikk greit pga air-condition.

Jorunn, Sande
TIR, 22 JUL 2014
4.1
enkelt

Enklere kan det ikke bli :-)

Jannicke, Andenes
TIR, 22 JUL 2014
4.1
Anbefaler fast tikket.

Vi reiste til London, og hadde fast tikket billett til Madame Tussauds. Vi gikk dit kl 16.00 på søndag 6 juli, og hadde regnet med litt kø, men vi som hadde fast tikket gikk rett inn, fantastisk.

Trine lise, Porsgrunn
MAN, 14 JUL 2014
4.1
Flott opplevelse

Det var veldig enkelt å bestille billetter på forhånd, køene utenfor var godt organisert. Tross mange mennesker gikk det veldig greit å komme inn. En morsom severidighet alle må få med seg.

Monica, Tønsberg
SØN, 13 JUL 2014
4.1
Bedre enn forventet

Utstillingen var mer interaktiv enn jeg hadde forestilt meg. Vi savnet imidlertid noen "storheter".

Bent christen, Oslo
LØR, 12 JUL 2014
4.1
Glimrende

Kjempe lett og bestille billetter , fikk famile rabatt og slapp og stå i en kø mindre .
Kan anbefales på det sterkeste.

Kim emil, Hokksund
TOR, 10 JUL 2014
4.1
Madame Tussauds

Kjekk opplevelse, passer for hele famileien - bra med forhåndsbestilling

Kari, Egersund
TOR, 03 JUL 2014
4.1
Expected more

I expected to see more "stars" like for example Mr. Bean. My daughter was looking forward to see One Direction

Marina, Oslo
TIR, 01 JUL 2014
4.1
En Opplevelse i seg selv!

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd,så slapp heldigvis unna den største køen.
Litt for mye folk i det første rommet med kjendiser,så ikke så mye utbytte av det..ellers gøy "rundtur"
i kabinettet. Spennende med "levende" skrekkrom og fin avslutning i 4d kinoen. Et must å dra til Madame Tussauds,hvis man ikke har vær der før. Passer for alle!

Erika c.b, Lyngseidet
MAN, 30 JUN 2014
4.1
Topp

Super bra

Line gry, Moss
LØR, 28 JUN 2014
4.1
Fru

Madame Tussauds må besøkes når man er i London:-), men husk å bestill billetter før avreise!!!! Gikk rett inn uten å stå i kø, og den køen var laaaaaaaang........

Anne betit, Larkollen
SØN, 22 JUN 2014
4.1
snowflake

Lett å bestille på hett, rask levering og noen tips i tillegg til billettene. Det ble sagt at kl. 12-15 var det flest besøkere på madame tussauds. Vi var der klocken 10 en søndag, og da var køen for oss med billetter flere hundre meter lang. Snakket med vakten og han sa at 15.30/ 16.00 var det oftest ingen kø. Vi kom tilbake kvart på fire og gikk rett inn. Vi brukte ca en og en halv time der inne. Det var mye mindre enn vi hadde forestilt oss, men vi var veldig fornøyde.

Ann marie, Sandvika
ONS, 11 JUN 2014
4.1
Vær tidlig ute.

Anbefaler alle som skal på Madame Tussauds og dra dit når dem åpner ellers vil dere stå i lang kø, opptil 2 timer selv om dere har forhåndsbestilt billetter.

Nina, Oslo
MAN, 02 JUN 2014
4.1
Slipp kø

Vi kom da de åpnet og selv da var det mange folk der. Då glad vi hadde billetter. Vi gikk bare rett til inngangen og leverte billetten. Da vi dro stod det en laaaaaang kø for de som ikke hadde billetter. Ikke dra dit uten billett. Det er tipset mitt. Kos deg

Tone, Drammen
FRE, 30 MAI 2014
4.1

Litt mye kø, burde være mulig å gå tilbake til ting når du har gått runden

Geir, Ålesund
TOR, 29 MAI 2014
4.1
Kjendiser i voks

Vi kom midt på dagen til madame Tussaud, ikke kø siden vi hadde bestilt billetter på forhånd. Men utrolig mange mennesker inne på selve utstillingen. Gikk i kø overalt, og det ødela opplevelsen noe. Sikkert lurt å komme enten tidlig el sent på dagen. Veldig artig m 4d filmen helt til slutt.

Anette, Melsomvik
ONS, 28 MAI 2014
4.1
Madame Tussauds med tenåring

Madame Tussauds er en kjempe kjekk attraksjon med ungdommer. Jeg hadde med meg min datter på 14 år, og hun storkoste seg der, med livaktige figurer og 4d'en var bare helt utrolig stilig. Det var ca 15 år siden jeg var der sist, og jeg reiser gjerne tilbake igjen. Vi bestillt på nettet før vi reiste, og det var veldig greit,ellers hadde vi måttet stå i to køer. Vi var der når de åpnet, halv ti,og det var godt, for det tok ikke så veldig lang tid før køen var blitt kjempelang.

Elisabeth malde, Sandnes
SØN, 11 MAI 2014
4.1
Mye for pengene...

Mye morro for litt større barn som har sett litt film. Bra med 4D experience kino inkludert. Pass på å ikke gå gå ned gjennom Horror Chamber med barn. Kan være nokså ekkelt til og med for voksne.

Henrik, Langevåg
ONS, 07 MAI 2014
4.1
Mann

Flott familieoppleving! Madam Tussaud har det meste. Voksfigurar av dei mest aktuelle kjendisane.Opplevingsmuseum og 4 D kino. Med billettar frå "LondonBilletter.no" vart vi følgde rett inn forbi andre som sto i kø.

Steinar, Orsta
TIR, 06 MAI 2014
4.1
Madame Tussauds svarte til forventningene!

Og vi hadde virkelig forventet å stå I kø... Men vi ble nok litt skuffet over at diverse nettsider - inkludert denne - reklamerer med at vi kan forhåndskjøpe billetter og gå rett forbi den lange køen. Det fungerer faktisk slik at DEN LENGSTE KØEN er den du må stå I for å hente ut forhåndskjøpte billetter... Derimot var det ingenting å si på den opplevelsen vi fikk da vi endelig kom innenfor dørene! Anbefaler definitivt attraksjonen til alle som besøker London, men prøv å velge et tidspunkt med litt færre besøkende, kanskje seint på ettermiddagen, et par timer før stengetid. God fornøyelse!

Kjerstin w., Stavanger
MAN, 05 MAI 2014
4.1
Lang kø

Selv om vi hadde forhåndsbestilt og betalt , så ble vi henvist til vanlig kø . Stod over 1 time i kø. På lappen vi fikk fra dere , eller Vocher så stod det at vi skulle i dør 3 . De hørte ikke på det i det hele tatt . Pratet med flere av "køansvarlige" de aviste dette . Snakket og med et svenskt par ,som hadde samme Voucher som oss , dei stod i samme kø.

Opplevelsen inne var bra , men trakk veldig ned grunnet køøøøø

Dette var ikke som forventet ...

Oddny, Ålgård
SØN, 04 MAI 2014
4.1
Fungerte veldig bra - billetter til Madame Tussauds

Er svært glad for at vi bestilte billetter via LondonBilletter.no! Vi måtte kun vente i 15-20 minutter før vi kom inn på Madame Tussauds. Dei som ikkje hadde bestilt billetter måtte vente i 2 og ein halv time før dei kom inn. Alt fungerte fint med å bestille billetter via LondonBilletter. Kan trygt anbefales.

Torill, Brattholmen
TIR, 29 APR 2014
4.1
En opplevelse en må få med seg

Kjempefin opplevelse, var sammen med mitt barnebarn på 12 som storkoste seg under hele serverdigheten. Utrolige etterlignelse, både "gode gamle og nyere " kjendiser fra både film og musikk. Satte ekstra pris på rundturen i Taxien da det var også en god del historie som vi fikk med, samtidig som vi ble foreviget på bilde.

Gunn karin, Vikedal
MAN, 28 APR 2014
4.1
Et høydepunkt

Vi bestilte billetter på forhånd. Vi syntes køen var svært lang likevel. Vi kom tidlig og sto i halvannen time for å komme inn. Det var likevel mye raskere enn de som ikke hadde billetter fra før. Vi ble positivt overrasket over hele konseptet og syntes vi både så godt, og fikk tatt bilder av de fleste som vi ønsket. Løypen vi skulle gå, var klar å følge og det var variasjon i programmet med skrekkløypen og vognen som tok oss gjennom den engelske historien. Vi storkoste oss! Dette var et av høydepunktene fra Londons-oppholdet.

Liv-mette, Kalandseidet
TIR, 22 APR 2014
4.1
sMadam Tussaud

Alle som ikke har vært der før må besøke Madam Tussauds! vær oppmerksom på at det kan være milelange køer utpå dagen. Vi var litt sent ute, men hadde kjøpt billetter på forhånd og fikk "bare" to timer i kø, de som ikke hadde kjøpt billetter måtte stå i 4,5 timer. Vær der i god tid før 09:30 (åpningstidspkt), da er køene kortest. Nytt av året er eget One Direction-oppsett med fotografering - alle unge fans elsket det! Ellers bør man få med seg superheltene i 4D.

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.1
Provosert av kø ordningen:(

På sidene står det at ved å bestille billetter på forhånd,blir en plassert i vip inngang.Det stemmer IKKE.Da vi kom frem sto det på billetten gå til inngang3 vip inngangen.Da vi kom i 10 tiden,var det kø rundt hjørne på huset.Vi var kjempe glad for at vi ikke skulle stå i den køen.Men den gang ei,vi ble avfeid i inngang 3.Med beskjed om at det sto feil inngang på billetten vår,og henvist bakers i køen.Kraftig provosert,snakket jeg med vakt nr2.Som henviste meg tilbake til dør nr 3.Gikk tilbake og ble avist for andre gang på en veldig uhøflig måte.Endte med at vi droppet Maddamen den dagen.Vi gikk dagen etter,og havnet i kø dør nr2.Grei nok seeverdighet,når du endelig kommer inn.Kommer nok ikke til å bestille billetter på dette en gang til:/

Heidi, Sola
SØN, 20 APR 2014
4.1
Ganske fornøyd

Kjempefornøyd med å kjøpe bilettene her, men det var litt rot på madamme tussauds da de byttet litt på hvilken dør vi skulle inn, etter vi hadde stått en god stund i kø. Måtte stille oss bakerst i kø til dør nr2, men det var madamme tussauds feil, og ikke londonbiletters feil :)

Inger-lise, Melhus
LØR, 19 APR 2014
4.1
lang kø selv om man forhåndsbestilte billetter på nettet

Jeg var nettopp i London og på madam tussauds. Attraksjonen var veldig bra. Jeg bestilte billettene på forhånd for å slippe å stå flere timer i kø. Det viste seg da min sønn og jeg annkom MT en halvtime etter at det åpnet var det flere meter med kø. Vi ble stående i over 1 time i kø. Det var ikke ok. Det var to køer der, en for foråndsbestilt og en kø for de som ikke hadde bestilt billett. I køen der de ikke hadde forhåndsbestilt gikk køen mye raskere. Så det vil si at det lønner seg ikke å bestille på nettet!!!!

Monica, Oslo
TOR, 17 APR 2014
4.1
Frithjof Bettum

Madame Tussauds må bare besøkes selv om jeg har vært der mange ganger før. Men i Påsken må man være oppmerksom på at selv om man har forhånds bestilt billett er det kø. Veldig enkelt å forhånds bestille på nettet.Det må tilføyes at Madame Tussauds er flinke til å oppgradere med nye severdigheter.

Frithjof, Sandefjord
ONS, 16 APR 2014
4.1
Fantastisk

flott sted , vennlig personal , ingen kø da billettene var bestilt på forhånd.

Anna kathrine, Stavanger
MAN, 31 MAR 2014
4.1
Madame Tussauds

Vi var 4 voksne og 2 10-åringer som var strålende fornøyde med både bestillingen og besøket. Fungerte kjempefint :-)

Anne torunn, Skien
TIR, 25 MAR 2014
4.1
Nye attraksjoner

Har vært her før og de har fornyet seg ganske mye.

Ole bjørn, Molde
SØN, 23 MAR 2014
4.1
Madame tussaud - kø

Hei ferien var veldig fin. Men når me kom til madame tussaud så stod det i mine papirer at eg kunne gå rett forbi køen,siden eg hadde bestilt på nett..men det var ikkje tilfelle,me stod i kø 30 min før vi kom inn. Men utenom det,så hadde vi det veldig kosligt.

Erik, Omastrand
MAN, 03 MAR 2014
4.1
Madam Tussaud

Er en severdighet som er vel verdt å se! Ett fantastisk håndarbeid av de som har laget utstillingsdukkene hvor mange så veldig naturtro ut.

Åse marie, Hordvik
SØN, 02 MAR 2014
4.1
Jentetur :)

Alle dukkene var veldig tro kopier. Var ikke mye som skilte fra de ekte personene. Bygget, og kulissene var så flott satt sammen. Dette var det beste jeg opplevde ved mitt besøk i London :) Anbefales!!

Linda, Hafrsfjord
FRE, 28 FEB 2014
4.1
Kjekt for ung og gammel

bestill biletter på forhånd og du sparer mye tid ved inngangen. Var ute tidlig, det er kjempe fullt.

Randi mette, Førde
TOR, 27 FEB 2014
4.1
Madame Tussaud en stor opplevelse!

Madame Tussaud har i de senere år utviklet seg i svært positiv retning. Kjendisgalleriet var omtrent som det alltid har vært, men når det gjelder "Chamber of Horror" etc. så var det en stor forbedring fra tidligere. Store opplevelser for alle besøkende. Det eneste som kunne forbedres, måtte være at de utmerkede engelske ansatte som deltar i de forskjellige tablåene, kanskje burde snakke litt tydeligere og langsommere engelsk. Når vi var der, var åpenbart flertallet av publikum utenlandske foreldre m/barn, og da kan en Londondialekt i stort tempo til tider være vanskelig å oppfatte. Forhåndsbooking av billetter er sterkt å anbefale da man får en "fast track" kø med kort kø-tid.

Jan erik, Oslo
TIR, 25 FEB 2014
4.1
Greit

Intressant. Litt for mange personer inne samtidig. Men ellers bra. Greit å ha kjøpt billettene på forhånd.

Kjersti moe, Sandefjord
TIR, 25 FEB 2014
4.1

Info
Madame Tussauds London

Adresse
Madame Tussauds,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Se på et kart, Madame Tussauds London

Åpningstider
Daglig 10-16

Metro
Ta Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Bus
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv