St Pauls Cathedral

  • Velg dato

St Pauls Cathedral

Pris fra 189 kr

Besøk det ikoniske landemerket St. Pauls katedral og lær om dets fascinerende historie. Med forhåndsbestilte billetter slipper du de lange køene, så du kan gå rett inn og begynne å utforske katedralen.

Høydepunkter:
- Besøk det ikoniske landemerket og unngå lange køer
- Bli med på en gratis 90-minutters guidet tur inne i katedralen
- Få med deg den utrolige filmopplevelsen "Oculus"
- Nyt utsikten fra kuppelen

Besøk det ikonsike landemerket
St. Pauls katedralen er den femte katedralen bygget på dette stedet. Den første brant ned til grunnen i den store bybrannen i London i 1666. St. Pauls katedralen er en av de største kirkene i Nord-Europa, og er bygget som et gigantisk kors med den berømte kuppelen i midten.

Pedagogisk multimedia-guide
Prøv en multimedia guide inkludert i prisen for alle besøkende. Guiden bruker film, foto samt detaljerte kommentarer for å tilby en effektiv tolkning av dette unike landemerket.

Multimedia-guide er tilgjengelig på engelsk, britisk tegnspråk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk, russisk, mandarin, japansk og koreansk.

Gratis guided tur
Det er daglig gratis guidede turer ledet av katedral-guider klokka 10:00, 11:00, 13:00 og 14:00. Du kan bli med på disse ved ankomst uten ekstra kostnader. En tur varer 90 minutter (det er begrensede plasser per tur).

Oculus: Et øye inn i St. Pauls katedral
Få et øye inn i St Pauls med moderne projeksjonsteknologi og lev deg inn i den fascinerende historien til dette ikoniske landemerket. Oculus er en prisvinnende 270 ° filmopplevelse som bringer 1400 års historie til live rett foran øynene dine.

Hvordan fungerer det?
Velg datoen du ankommer London som "Gyldig fra"-dato når du bestiller. Billettene dine er gyldige i én uke fra denne datoen.

Velg antall billetter og klikk på "Søk". Deretter kan du velge antall voksen- eller barnebilletter du trenger. Barnebilletter er kun tilgjengelig hvis de kjøpes sammen med voksenbilletter. Når du er ferdig kan du velge å legge til billetter til transport eller andre attraksjoner i London.

Hvordan får jeg billettene?
Kort etter at bestillingen din er fullført blir e-billetten din sendt direkte til e-postadressen din. Bare skrive den ut og ta den med deg til St. Pauls katedralen.

Når du kommer til St. Pauls katedral må du bytte e-billetten din før du går inn. Vær oppmerksom på at personen som bestilte billetten(e) må ta med gyldig foto-ID (for eksempel pass), ved veksling av billettene.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-17 år. Barn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Ved spesielle hendelser kan katedralen lukke ned for publikum på kort varsel.


 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kunder
Et absolutt "must"

Alle bør oppleve St. Pauls - glem ikke å gå opp alle trappene til øverste punktet på katedralen og få med den storslåtte utsikten. beregn god tid til å gå rundt i krypten etter at du har vært i den hviskende kuppelen og på toppen. Anbefales !!!

Camilla, Verdal
TOR, 14 AUG 2014
5.0

Info
St Pauls Cathedral

Adresse
St Paul's Cathedral
St Paul's Churchyard,
London EC4M 8AD
Se på et kart, St Pauls Cathedral Se på et kart

Se på et kart, St Pauls Cathedral

Åpningstider
Mandag till lørdag kl 08.30 til 16.30(siste innslipp kl. 16:00).
Spesielle messer eller arrangement kan gjøre at hele eller deler av katedralen stenger med kort varsel

Metro
Ta Central Line til St Pauls' Station! Herfra er det ca. 2 minutter å gå.

Bus
4, 11, 15, 23, 25, 26, 242

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv