Tower of London

  • Velg dato

Tower of London

Pris fra 231 kr

Tower of London er en av de attraksjonene man blir nødt til å besøke minst én gang! Spar tid ved å bestille dine billetter til Tower of London hjemmefra, og slipp køen i billettluka. Spennende for hele familien!

Høydepunkter:
- Slipp køen i billettluka
- Nyt en gratis guidet Yeoman Warder-tur
- Få e-billettene direkte til din innboks
- Billettene er gyldige i en måned
- Se kronjuvelene og Beefeater'ene
- Gratis for barn under 5 år

Spar opp til 10 % på dine inngangsbilletter!
Akkurat nå kan du spare opp til 10 % på dine inngangsbilletter til Tower of London.

Besøk Tower of London
Her Majesty Queen Elizabeth's Royal Palace and Fortress, også kjent som Tower of London, er en historisk borg som ligger på nordsiden av Themsen i London sentrum. 

Tower of London er selvsagt mest kjent for Storbritannias kronjuveler og Beefeater'ene (vakter også kalt Yeomen Warders), men attraksjoner slik som det Det hvite tårnet/The White Tower, The Bloody Tower og The Traitor's gate er også verdt et besøk når man er på det mer enn 900 år gamle Tower of London. 

Få en gratis Yeoman Warder-tur
Billetten din inkluderer en gratis Yeoman Warder-tur for de som kommer tidlig. Yeoman Warder-turene finner sted hver halve time, men de kan ikke forhåndsbestilles og fylles opp raskt, så kom tidlig.

Hvordan bestiller jeg billettene mine?
Velg datoen du ankommer London som "gyldig fra"-dato, da billettene du kjøper her er gyldig en måned fra denne datoen. Velg antall billetter og klikk på "søk". Deretter kan du velge voksen- eller barnebilletter (fra 5-15 år). Barnebilletter kan kun kjøpes når du kjøper voksenbillett. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billettene dine via e-post. Skriv ut billettene og ta dem med til Tower of London. 

Du må bytte e-billettene vi sender til deg til de originale inngangsbillettene på Tower of London. Ikke bekymre deg, det er veldig enkelt. Bare husk at personen som bestilte billettene må ha med foto-ID (f.eks pass eller førerkort) når dere bytter billettene og får inngangsbilletter.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år har gratis inngang i følge med en betalende voksen.


 

Fantastisk 4.3

4.3 13 kunder
Konge!!

Tower of London er jo sjølsagt noe man må besøke om man er i London! Masse historie og en hel del å se og oppleve som gjør det verdt å tilbringe flere timer der!
Ta gjerne en guided tur og få skikkelig innblikk i livet der før og nå!
Hvordan beskrive ToL,vel KONGE!!

Inge andreas, Aurland
TIR, 15 MAR 2016
4.3
Besøk Tower of London

Vi brukte flere timer her da det var mye å se på. Vi er imponert over hvor mye historie og historiske gjenstander det var å se. Anbefales.

Hally
TIR, 24 MAI 2016
4.3
Tower of London

Fint med forhåndskjøpt billett- slapp kø i billettluke-rett til inngang

Bjoern, Krokkleiva
ONS, 26 AUG 2015
4.3
Pensjonist sammen med barnebarn

Alt fungerte perfekt fra henting av billetter til hva som var å se. Selvfølgelig noe kø men ikke lenger enn 20 min. noe sted

Arild, Sande
FRE, 26 JUN 2015
4.3
Nordlending

En utrolig samling av rustninger og våpen, kronjuvelene tar pusten fra deg. Sett av 2-4 t og opplev tower:-)
Bestilling av billetter hos londonbilletter fungerte smertefritt:-)

Morten, Svolvær
FRE, 10 OKT 2014
4.3
Et flott sted!

Et must for alle som liker historie og spennende fortellinger!!

Christina, Snarøya
MAN, 08 SEP 2014
4.3
London Billetter

helt etter forventninger !! Veldig fornøyd !!

Doris, Hjoerungavaag
TOR, 24 JUL 2014
4.3
En flott opplevelse

Tower of London er absolutt verdt et besøk.

Vi begynte med en omvisning av en av vaktene. Denne var grundig og veldig god og gav et detaljert bilde av Tower. Gikk så og så på kronjuvelene. Køen strakte seg et godt stykke nedenfor selve "kø-området", men etter kun 20 minutter så var vi inne og fikk sett juvelene. Absolutt verdt å vente på - for oss alle.

Gikk ellers rundt omkring på anlegget og benyttet anledningen til både å gå inn i gitte bygg og rundt muren. Mye folk, men de eneste plassene det var kø var for å se kronjuvelene og for å komme inn. For å komme inn måtte du gjennom en mindre sikkerhetskontroll. Denne køen gikk også raskt og det er for vår egen sikkerhet - så det var absolutt ingen problem. Det var videre snakk om relativt få minutter i kø.

Mulig å kjøpe noe å spise og ta en pust i bakken inne på Tower- på flere plasser. Flott uteområde rundt Tower. Vi var der i ca 4 timer - men en kan lett være der lengre. Absolutt verdt inngangspengene!!

Var en fordel å kjøpe billett i forkant. Med forhåndskjøpt billett gikk vi i en luke uten kø. Ellers var det kø foran billettlukene.

Tore, Egersund
LØR, 05 JUL 2014
4.3
Tower Of London

God valuta for pengene. Anbefales på det sterkeste

Øivind, Stange
ONS, 13 NOV 2013
4.3
Daglig leder og morfar

Tok med barnebarna på tur i skolenes høstferien (10 og 13 år). Vi valgte bare å ta med oss et utvalg. Veldig greit å ha bestilt billetter på forhånd gikk da rett inn på området.
Barna syntes det var spennende å ha sett fengslene og Kronjuvelene.Vi tok også en tur på murene og matet Ravnene. Vi spiste på kafeen og det var lurt. Deretter gikk vi over London Bridge. Angret litt på at vi ikke hatt kjøpt billetter hos London billetter NO til Tower Brigde . Det var så lang kø på billettkontoret at vi ikke kunne stå i kø.

Eirik magnus, Kolsås
SØN, 06 OKT 2013
4.3
Må ses

Forhåndsbestilte billetter er helt konge. Ingen kø. Vi var tidlig ute og fikk se alt som var å se i Tower uten at det var trengsel. Spesielt kronjuvelene gjorde inntrykk på oss alle. Anbefaler forhåndsbestilte billetter gjennom londonbilletter.no på det varmeste.

Tanja, Strømmen
FRE, 04 OKT 2013
4.3
Historisk.

Historisk sted som må oppleves.

Heidi kristin, Gjøvik
LØR, 17 AUG 2013
4.3
Anbefales!

Gikk svært greit å løse ut de forhåndsbestillte billettene. Flott guding av en Beefeeter. Kø ved kronregaliene, men det gikk da overraskende framover allikevel

Rita, Røros
MAN, 15 JUL 2013
4.3

Info
Tower of London

Adresse
Tower of London,
Tower Hill
London, EC3N 4AB
Se på et kart, Tower of London Se på et kart

Se på et kart, Tower of London

Åpningstider
Mars-okt: Siste inngang kl. 17.00
Tirs-lør: 9.00 - 17.30
Søn-man: 10.00 - 17.30

Nov-feb: Siste inngang kl. 16.00
Tirs-lør: 9.00 - 16.30
Søn-man: 10.00 - 16.30

Metro
Ta District eller Circle Lines til Tower Hill Station! Herfra er det ca. 5 minutter å gå.

Bus
15, 42, 78, 100, RV1

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv