Big Bus-tur i London

  • Velg dato

Big Bus-tur i London

Pris fra 249 kr

Kjør med Big Bus-dobbeltdekkerbussene i en, to eller tre dager og utforsk London! Hopp av og på ved mer enn 50 stopp på tre forskjellige ruter, som alle ligger i nærheten av landemerker og severdigheter. 

Høydepunkter:
- Utforsk London i ditt eget tempo
- Velg mellom en 1, 2 eller 3-dagesbillett
- Hopp av og på så mye du vil
- Surf med gratis wifi på bussene
- Nyt en gratis sightseeingtur til fots
- Få et gratis cruise

Oppdag London med tre forskjellige ruter
Kjøp din Big Bus Tours-billett hjemmefra og gjør deg klar til å hoppe av og på bussene akkurat når det passer deg, for å utforske London så mye du vil.  

Nyt daglige sightseeingturr til fots, hvor du blant annet får høre om det britiske kongehuset, byens både spennende og uhyggelige fortid, og Harry Potter. Med på kjøpet får du også et gratis cruise. 

Den klassiske røde linjen inneholder det beste fra det historiske London - som Hyde Park og Tower Bridge, via Big Ben, London Eye og St Paul’s Cathedral. Den blå linjen stopper blant annet ved Harrods og flere av London beste museer. Den grønne linjen passerer gjennom Bloomsbury, forbi The British Museum, som forbinner passasjene med stasjonene St Pancras og Euston. 

Klik her for at se et kart over rutene.

Hva er inkludert?
En 1, 2 eller 3-dagesbillett (Classic, Premium eller Deluxe) til samtlige Big Bus-ruter i London, en sightseeingtur til fots og et elvecruise. 

Hvis du velger 1-dagesbilletten (Classic) får du et enveiscruise fra Westminster til Tower of London (en av retningene). Hvis du velger enten 2- eller 3-dagesbilletten (Premium eller Deluxe) får du et Hop-on Hop-off cruise gjennom Westminster og Greenwich, som er gyldig samtidig som bussbilletten. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på den første bussen du hopper på. 


Hvor starter turen?
Du bestemmer selv hvor du vil starte turen. Bare hopp på første Big Bus som kommer, og start turen rundt i London. 

Hvor lenge er billetten mine gyldige?
Billettene dine er gyldige i en, to eller tre sammenhengende dager. 

Hvor lenge varer turene?
Den røde linjen varer 2 timer og 30 minutter fra start til slutt, den blå linjen varer 3 timer og 30 minutter, og den grønne varer 1 timer og 30 minutter. 

Hvor ofte kjører bussene?
Sommer: Hvert 10. minutt (rød/blå), hver 20. minutt (grønn). 
Vinter: Hvert 30. minutt i hverdagene og hvert 20. minutt i helgene (rød), hvert 20. minutt (blå), hvert 30. minutt (grønn). 

Hvilke språk foregår turene på?
På den røde linjen er det en engelsktalende guide, og på den blå og grønne linjen får du utlevert en lydguide på engelsk. 

Hvor starter sightseeingturen?
Sightseeingturen til fots varer ca. 1,5-2 timer, og starter på Trafalgar Square kl. 11; Big Bus Stop #10. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 5-15 år. Det er gratis for barn under 5 år ifølge med en betalende voksen.  

 

Info
Big Bus-tur i London

Adresse
Veksle inn e-billetten din på den første Big Bus-turen du velger. Hovedstopp er Green Park Station (ved The Ritz), Marble Arch (ved Speakers’ Corner) og Baker Street Station.
Se på et kart, Big Bus-tur i London Se på et kart

Åpningstider
Bussene kjører mellom kl. 8.30 og 17 (vinter) og 18 (sommer) på tvers av rutene.

Metro
Click on the map below to find your nearest Big Bus stop.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv