Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

  • Velg dato

Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Pris fra 938 kr

Se hvor Harry Potter-filmene kom til live på denne turen bak kulissene til Warner Bros. Studio. Lær alt du alltid ønsket å vite om hva som foregikk bak kulissene og hvordan de åtte fantastiske filmene ble laget. Det er et must-see for Harry Potter-fans i alle aldre!

Høydepunkter:
- Nyt en 7 timers tur til Harry Potter og Warner Bros. Studio
- Kom bak kulissene
- Se rekvisitter, kostymer og effekter som ble brukt Harry Potter-filmene
- Få en tur ombord på Galtvortekspressen
- Besøk Plattform 9 ¾ og posere med en bagasje vogn idet den forsvinner gjennom veggen
- Inkl. gjestetjeneste-assistent

Har du alltid ønsket å vite hva som foregikk bak kulissene på Harry Potter-filmene? Denne Harry Potter og Warner Bros. Studio-turen er din sjanse til å få vite alle hemmelighetene.

Hva er inkludert?
Turen inkluderer en inngangsbillett til Warner Bros. Studio i London, en bak kulissene-tur og muligheten til å se de faktiske rekvisittene, kostymene og effektene fra Harry Potter-filmene.

Hvis du er ekte Harry Potter fan, så er dette turen for deg!

Ved ankomst til Warner Bros. Studio, kommer vår gjestetjeneste-assistent til å arrangere din inngangsbillett og guide deg til inngangen av studioet, der du blir med en selv-styrt tur gjennom de originale settene, rekvisittene og kostymene fra Harry Potter-filmene.

NYHET: Galtvortekspressen og Plattform 9 ¾
Fra våren 2015 får du sjansen til å klatre ombord på Galtvortekspressens vogn og å posere med en bagasje vogn idet den forsvinner gjennom plattformveggen.
Du kan også til gå langs togets tilgrensende vogn og sitte i interiørvognen som ble brukt under filmingen - komplett med "vinduer" som viser prosessen som brukes til å lage ikoniske togscener fra filmene - som blant annet da Harrys første sjokoladefrosk rømte.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter ved Evans Tours på Vauxhall Bridge, Victoria Coach Station eller på Trafalgar Square. Vennligst vær der 15 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Den slutter på Victoria jernbanestasjon.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 7 time inkl. transport til / fra London. Du har ca 4 timer på Warner Bros. Studio.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3-15 år. Det er gratis for barn i alderen 0-2 i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Dette er ikke en guidet tur; prisen inkluderer tur/retur i buss og opptak inngang til Warner Bros. Studio Tour London - en selvguidet attraksjon.
- OBS: Denne turen kan være fullbooket på kort varsel, spesielt i høysesongen. Dersom det er utsolgt kontakter vi deg umiddelbart med alternative datoer eller full refusjon.


 

Fantastisk 4.6

4.6 13 kunder
Fin opplevelse

En flott opplevelse i Harry Potter sin verden. Her får du se alt du ønsker fra filmene. Et minus på turen er at man får for liten tid på Warner Bros. Da vi kom frem fikk vi vite at rundturen på settet tok tre timer. Bussen ventet bare i to timer og 15 minutter.

Marianne, Lunner
FRE, 20 MAI 2016
4.6
Kjempe opplevelse

Var skeptisk til å bestille billetter på nett, men da studioet var utsolgt for egne billetter falt valget på Londonbilletter.no. Vi møtye opp i god tid til 8:45 og forventet at turen startet da, men først 35 minutter etter var vi på vei. Turen til studioet gikk fint. Igjen litt unødvendig venting på billetter. Så var det å syille seg i inngangskøen. Litt venting, men køen gikk fort og endelig var vi i gang. Vi fikk 3 timer med uforglemmelige detaljer fra Harry Potter universitet. Herlig. Tilbake til oppgitt tidspunkt ble det nok 20 minutter med unødvendig venting. Så ble vi trygt levert på Victoria Station. 3 timer var litt kort tid hvis man virkelig vil utforske og er blodfan.

William, Ranheim
LØR, 01 AUG 2015
4.6
Anbefales!!!

Dette var en skikkelig bra, veldig kjekt både for store og små. Hvis det skulle nevnes noe "negativt" så måtte det være at de 3 timene vi hadde til rådighet var alt for lite.

Gro, Stavanger
SØN, 19 JUL 2015
4.6
Great Trip to Harry`s world of wizards

Great trip during our Easter holiday in London. The only negative experience is when you book an organized tour we seemed to have only 3,5 hours from we arrived until the bus returned to London. If your organize the tickets directly with Warner Bros and the public transport by yourself you can spend a longer time if desired. Be aware of that you spend the first half hour in a queue to get in and thereby getting introduced through a film of the history, so effectively you have 2,5-3 hrs. behind the scenes.

Vidar, Stavanger
SØN, 05 APR 2015
4.6
Kom dere til Warner Bros på annen måte

Warner Bros var strålende, men Evan Evan Tours var elendig. Uvennlig personal som ikke kunne jobben sin, store forsinkelser, og altfor lite tid på studioet.

Monica myhre, Sande i vestfold
TIR, 24 FEB 2015
4.6
Fantastisk opplevelse

Mye folk i venteområdet men køen gikk utrolig fort. Litt synd med slusesystemet inne i kulissene. Hadde 3 timer til rådighet før bussen skulle gå tilbake men det var vanskelig å sikte inn hvor lang tid en skulle beregne i de første slusene. Vi endte derfor opp med svært god tid i den siste slusen uten mulighet for å gå tilbake til den første hvor det virkelig var muligheter for å bruke mye tid. Bestillte butterbeer i en souvernirkopp som viste seg å være en skuffende plastkopp med noe påskrift. Det negative jeg nå har skrevet er grunn det lille som er å pirke på. En fantastisk opplevelse.

Christian, Kristiansund
TIR, 05 AUG 2014
4.6
Utrolig flott opplevelse!

Er du Harry Potter fan eller har barn som er det, så MÅ du få med deg dette. Vi er veldig glade for at vi valgte å ta turen hit.

Vidar, Borgenhaugen
MAN, 04 AUG 2014
4.6
Fantastisk!

Vi dro med Evan Evans, kl 09.00. Etter å ha plukket opp flere passasjerer var vi fremme ved Warner Bros studio 10.30. Billettene gjaldt fra kl 11.00, så vi rakk en liten tur i gavebutikken før vi stilte oss i kø. Sto i kø kun 10 minutter. Det var heldigvis ikke så mange mennesker (1 juni). De slipper inn folk gruppevis. Hele turen var utrolig kul. Masse detaljer fra effekter, sminke, masker, tegninger, modeller, kostymer, skolen , gaten osv. Kjempeglad for at vi dro før sommersesongen, deilig å slippe å gå i kø. Vi smakte selvfølgelig på butterbeer. Det var litt kvalmende med smørkrem på toppen av en elles søt drikk. Vi rakk enda en liten tur innom gavebutikken før bussen dro tilbake til London kl 14.00. Vi hadde ikke behov for lengre tur.

Hege marita, Tangen
TIR, 03 JUN 2014
4.6
Harry Potter, Warner Bros

Hadde ei frøken på 11 år om hadde veldig lyst til å oppleve Harry Potter i London. Må si at det var en kjempe opplevelse for både store og små. Så hvis man har sett filmene og er fan av Harry Potter så er dette noe som absolutt anbefales på det sterkeste. Eneste negative er at vi holdt på og miste hele opplevelsen fordi det var litt dårlig opplyst om hvor vi skulle møte opp før avreisen. Drosjen slapp oss av i nærheten av Viktoria station der det sto en Harry Potter buss mens vi skulle møte opp ved Evas and Evans. Vi hadde heldigvis god tid ,fant frem og rakk turen. Så litt bedre informasjon der hadde vært bra. Anbefaler alle som skal til London en tur dit.

Anne-karin, Sætre
SØN, 04 MAI 2014
4.6
Harry Potter tur

meget bra!! kjekt å se igjen kulisser ol. Ta med mye penger, for her kan du kjøpe mye spennende effekter :-) Negativt: på billetten så sto det at turen skulle vare til kl. 18.30. dette var ikke tilfelle da turen sluttet kl 19.30. for oss som skulle på musikal var alternativet å reis.e tilbake på egenhånd

Siv borghild, Høydalsmo
FRE, 11 OKT 2013
4.6
Anbefaler dette på det sterkeste.

Jeg anbefaler å være med på denne turen på det sterkeste. Kommer aldri til å glemme.

Marianne, Garmo
FRE, 26 JUL 2013
4.6
Et møst for fans.

Veldig bra opplevelse

Ivar, Fyllingsdalen
FRE, 19 JUL 2013
4.6
Fantastisk!

Nå må jeg se filmene!

Heidi forfot, Trondheim
MAN, 13 MAI 2013
4.6

Info
Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Adresse
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London
Se på et kart, Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter Se på et kart

Se på et kart, Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Åpningstider
Hver dag kl. 08:45, 10.30 og 13.00

Metro
Victoria Station & Victoria Underground

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv