Severdigheter i London

Se hele London med en av våre mange og spennende sightseeingturer. Opplev det klassiske, majestetiske og kongelige London, få følelsen av hvordan London var under krigen, eller opplev Harry Potter & Warner Bros. Studio-turen. Bestill dine sightseeingbilletter i London her!

Severdigheter i London
 
Big Bus-tur i London

Big Bus-tur i London

Kjør med Big Bus-dobbeltdekkerbussene i en, to eller tre dager og utforsk London! Hopp av og på ved mer enn 50 stopp på tre forskjellige ruter, som alle ligger i nærheten av landemerker og severdigheter. Inkludert en gratis rundtur ti fots og elvecruise, Bestill hjemmefra og spar penger på billettene dine!

Fra 249 kr
Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

3.9
(10)

Sightseeing i London er best med The Original Tour busses. Fire linjer med hopp-på og hopp-av gir deg frihet til å utforske London slik du selv vil.

Fra 373 kr
Majestetiske London

Majestetiske London

Se det beste av London på denne heldagsturen som inkluderer alle høydepunktene. Blant annet Kensington Palace, Westminster Abbey, St. Pauls katedral, The Tower of London, og mye mer.

Fra 1203 kr
London - Ettermiddagstur

London - Ettermiddagstur

Opplev Londons beste attraksjoner i løpet av bare en ettermiddag. Få med deg St Paul's Cathedral og Tower of London. Alt dette og mer på våres London ettermiddagstur. Kjøp billetter til ettermiddagsturen her!

Fra 902 kr
Jack the Ripper Tur

Jack the Ripper Tur

4.0
(1)

Gå i fotsporene til Jack the Ripper og se alle de berømte stedene hvor han myrdet ofrene sine. Finn ut av hvem Jack the Ripper var og led din egen etterforskning.

Fra 380 kr
Kongelige London - Morgentur

Kongelige London - Morgentur

Få med deg alle høydepunktene i London på våres kongelige London morgentur. Har du lyst til å få med deg det absolutt beste som London har å by på av attraksjoner og serverdigheter? Se Big Ben, Westminster og mye mer. Kjøp billetter til den kongelige morgenturen her!

Fra 401 kr
London, Windsor Castle og Hampton Court

London, Windsor Castle og Hampton Court

Heldagstur rundt London inkl. et besøk til Windsor Castle og Hampton Court Palace, Henry VIIIs storslåtte palass. Bestill billettene dine her!

Fra 938 kr
Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

4.6
(13)

Se hvor Harry Potter-filmene ble gjort levende på denne turen bak kulissene. Lær alt du alltid har ønsket å vite om hva som foregikk bak kulissene da de fantastiske filmene ble laget. Kjøp billettene dine til Harry Potter og Warner Bros. Studio Tour her!

Fra 938 kr
Beatles London Tur - London Rocks

Beatles London Tur - London Rocks

Londons mest omfattende tur for Fab Four fans dekker over 50 år med Beatles relatert historie hele veien tilbake til 1961. Bland andre ting, tar denne London Rock Tur deg med til Abbey Road, hjem og studioer, spillesteder, filmlokasjoner, klubber og puber. Book billettene dine her.

Fra 421 kr
Monsters of Rock - dagstur i London

Monsters of Rock - dagstur i London

Bli med på den ultimate rock'n'roll-opplevelsen i London. Denne heldagsturen tar deg med til steder med tilknytning til stjerner som the Beatles, U2, Queen, Oasis, Madness, Pink Floyd, Elton Jones, Ozzy, the Stones og mange fler! Bestill billetter her.

Fra 842 kr
Klassisk rock- og Beatles tur

Klassisk rock- og Beatles tur

På denne Klassiske rock- og Beatles steder turen vil du oppleve historiene bak noen av tidenes største rock`n`roll legender. Book billettene dine her!

Fra 421 kr
London Rock`n`Roll tur

London Rock`n`Roll tur

Denne Rock`n`Roll turen er ett must for hvilken som helst rock-elsker, som ønsker å se en annen side av London. Bli med oss på en morgen i rockens navn, book billettene dine allerede i dag!

Fra 421 kr
London by Night

London by Night

5.0
(1)

"London By Night" har blitt designet for å vise deg det aller beste av Londons berømte landemerker, vakkert opplyst på nattehimmelen. Bestill billetter her.

Fra 166 kr
Historiske London Pubs

Historiske London Pubs

Bli med på en morsom og spennende tur til to av Londons mest populære sosiale tradisjoner! Besøk Emirates Stadium og tre av de eldste pubene i London! Smak på to spesialøl, utforsk hjemmet til Arsenal FC og mye mer! Bestill billetter hjemmefra!

Fra 301 kr
London med Stil

London med Stil

Oppdag London fra en rød London årgangsbuss! Besøk Tower of London og se kronjuvelene før mengden ankommer, få en tur med guide inne i Westminster Abbey og nyt en deilig ettermiddags-te inne i klosteret. Forhåndsbestill dine billetter til denne populære turen og sørg for at du sikrer deg plass!

Fra 1551 kr
Ølsmaking i West End

Ølsmaking i West End

Hvor får du den beste ølen i London? Bli med på ølsmaking i West End og få svaret! Bli introdusert til de beste pubsene i London. Turen inkluderer 6 smaksprøver på øl.

Fra 577 kr
Vaktskifte-tur

Vaktskifte-tur

Det daglige vaktskifte er en av de mest berømte seremoniene i verden og et must-see når du er i London! Unngå turistmassene og la guiden din ta deg til de beste plassene i byen for å overvære den berømte seremonien. Bestill her!

Fra 253 kr
Harry Potter Film Locations

Harry Potter Film Locations

Utforsk inspillingssteder fra Harry Potter-filmene på denne vandreturen i London! Dette er noe alle Harry Potter-fans må få med seg! Bestill billetter på nett!

Fra 313 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv