5-i-1 London Kombo

  • Velg dato

5-i-1 London Kombo

Pris fra 1174 kr

Få det mest populære tilbudet i byen! Nå kan du kjøpe to attraksjoner og få ytterligere tre attraksjoner GRATIS! Dette pakketilbudet inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Aquarium, Shrek’s Adventure og London Dungeon.

London Eye stengt 7.- 22 januar 2019 for årlig vedlikehold!

Høydepunkter: 
- Besøk fe, av Londons mest populære attraksjoner
- Bestill på nettet og få tre GRATIS attraksjoner
- Bare skann dine e-billetter og hopp over køen
- Utforsk det berømte voksmuseet Madame Tussauds
- Beundre London ovenfra ved Coca-Cola London Eye
- Nyt en undervardensverden ved SEA LIFE London Aquarium
- Besøk den nye attraksjonen Shrek's Adventure! London
- Bli rystet av skremsel ved London Dungeon
- Motta en 10 % rabattkupong til butikken til Madame Tussauds

Eksklusivt tilbud
Dette fantastiske pakketilbudet inkluderer fem av Londons mest populære attraksjoner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og  London Dungeon.

Hvis du planlegger å besøke Madame Tussauds oh London Eye, kan du like gjerne prøve vår nye og eksklusive pakke og få billetter til SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og  London Dungeon uten ekstra kostnad! 

Besøk Madame Tussauds London  
Utforsk det verdensberømte voksmuseet i London og treff den britiske kongefamilien, heng ut med Justin Bieber eller prøv den nye Sherlock Holmes-opplevelsen. Dine billetter inkluderer også det nye utrolige Stars Wars-utstillingen. 

Nyt utsikten fra Coca-Cola London Eye 
Ved Themsen, rett overfor Big Ben, liggr en av Londons mest berømte landemerker, Coca-Cola London Eye. Herfra kan du nyte en helt ny utsik over byen fra 135 meter over havnivået. Det er helt nødvendig under et London-besøk. 

Utforsk en verden under vann  
Ved SEA LIFE London Aquarium kan du oppleve 500 arter fra hele verden, mer enn 40 forskjellige haier og 14 temasoner over tre etasjer. Det er moro for hele familien!  

Bli rystet av skremsel ved London Dungeon 
Ta en 90-minutters reise gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og ditt følge vadrer gjennom Dungeon, fra show til show, guidet av profesjonelle skuespillere. Det er både moro go litt skummelt! 

Gå på et eventyr med Shrek 
Ditt Shrek adventure! London begynner når du går ombord i en magisk 4D DreamWorks Tours buss. Med Donkey som din frekke turguide, følger kaos, forviklinger as og endeløs moro.

Ta del i de 10 live showene med eventyr som tema, der du kan besøke sumpen til Shrek,finne din skjebne i krystallkulen, gå deg vill i speilhuset og avsløre din indre Ogre når du trenger!  

Shrek's Adventure! London er plassert mellom Coca-Cola London Eye, London Dungeon og SEA LIFE London Aquarium, så du kan få mest mulig ut av dagen din!  

Hvordan får jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, blir din e-billett sendt rett til din e-post. Mobile billetter er godkjent. 

Hvordan virker det?
London Eye: Bli med  Standard Experience ombordsstigningspunkt ved tiden bestilt og bekreftet. Vennligst merk: Din billett er en standard billett, ikke en Fast-Track-billett.

For å garantere tilgang til de andre attraksjonene og unngå køer ved billettskranken, kan du bestille din dato og ditt tidsvindu på forhånd ved å logge inn i Merlin Magical Pass booking-portal. Booking-portalens adresse og hvordan logge inn blir tydelig oppgitt på din e-billett.

Så snart dine attraksjonsbesøk har blitt bestilt vie booking-portalen følger instruksjoner videre:

Madame Tussauds:   Vennligst ankom på din bekreftede dato og tid. Skann strekkoden på din e-billett ved dør 2 og begynn ditt besøk til Madame Tussauds.

London Eye Elve-Cruise:  Vennligst gå til London Eye Pier 15 minutter før cruisets avgangstid som bestilt og bekreftet i booking-portalen.

London Dungeon: Møt opp ved inngangen for neste startende show ved tiden bestilt og bekreftet i booking-portalen.

SEA LIFE London: Vennigst gå til 'timed entry door' ved tidspunktet bestilt og bekreftet i booking-portalen. 

Shrek’s Adventure:  Bli med inngangen for neste startende show på tiden bestilt og bekreftet i booking-portalen.  

Attraksjoner som ikke er forhåndsbestilt via booking-portalen vil bli gjenstand for tilgjengelighet på besøkstidspunktet og vil kreve besøk til billettskranken for å få bestilling på neste tilgjengelige tidsvindu. Umiddelbar tilgjengelighet er ikke garantert.  

Hvor lenge er mine billetter gyldige?
Dine billetter til London Eye er gyldige på den valgte dagen og det tidsvinduet vist på din e-billett. Du kan planlegge ditt besøk til andre attraksjoner når som helst gjenstand for tilgjengelighet innen 90 dager av din Madame Tussauds bekreftede besøksdag.

Hvordan henter jeg ut min 10 % rabattkupong? 
På din e-billett er det en lenke til din eksklusive 10% rabattkupong til Madame Tussauds souvenir-butikk. Bare skriv ut rabattkupongen og vis den frem til kassereren hos Madame Tussauds souvenir-butikk for å hente ut din 10 % rabatt. 

Hvilke billettyper er tilgjengelige?
Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spedbarn (0-2): Gratis

Barn under 16 år må være i følge med en myndig voksen (18+)

Viktig informasjon:  
- Dette eksklusive tilbudet er gyldig frem til 30. desember 2018. Vennligst merk: Alle billetter må være brukt innen 30. desember 2018.
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, der du hopper over køen til billettkontoret, men det kan forekomme køer til gondolene, som du ikke får hoppe over!
- *Tilbudet er basert på priser ved inngangen på den aktuelle dagen.


 

Fantastisk 4.8

4.8 6 kunder
Verdt å kjøpe

Trenger ikke å bestemmer med en gang på tidpunktet alle attraksjoner. Kan bestille undervis.

Jie qun
LØR, 24 FEB 2024
4.8
Enkelt og til en god pris

Vi valgte å kjøpe en billett pakke med 5 attraksjoner. Veldig enkelt å bestille og man får en god oversikt ved å bestille og betale aktivitetene på forhånd. Ekstra pluss for at man kan booke dag og klokkeslett for å unngå kø. Og supert at det går an å endre tid senere om nødvendig.

Cecilie
SØN, 23 JUL 2023
4.8
Enkelt og til en god pris

Vi valgte å kjøpe en billett pakke med 5 attraksjoner. Veldig enkelt å bestille og man får en god oversikt ved å bestille og betale aktivitetene på forhånd. Ekstra pluss for at man kan booke dag og klokkeslett for å unngå kø. Og supert at det går an å endre tid senere om nødvendig.

Cecilie
SØN, 23 JUL 2023
4.8
London-pakke

Dette var en super måte å få mye ut av vårt Londonbesøk.
Uheldigvis synes gutta på 9 og 11 at Dungeons ble for skummelt, så vi måtte ut allerede før det var begynt. Og jeg synes det var missvisende at dette er for barn fra 5 år og oppover.

Takk for en super London-opplevelse, alt i alt.

Lene
FRE, 03 MAR 2023
4.8
London-pakke

Dette var en super måte å få mye ut av vårt Londonbesøk.
Uheldigvis synes gutta på 9 og 11 at Dungeons ble for skummelt, så vi måtte ut allerede før det var begynt. Og jeg synes det var missvisende at dette er for barn fra 5 år og oppover.

Takk for en super London-opplevelse, alt i alt.

Lene
FRE, 03 MAR 2023
4.8
Shreck

Litt skuffet over Shreck, men passer nok bra til mindre barn

Hilde
FRE, 13 DES 2019
4.8

Info
5-i-1 London Kombo

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR
Se på et kart, 5-i-1 London Kombo Se på et kart

Se på et kart, 5-i-1 London Kombo

Åpningstider
Daglig fra 10:00 / 11:00 AM - 18:00.

Siste inngang er mellom 17:00 og 17:30.

 
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv