Historiske London

Når du er i London må du få med deg noen av byens vakreste, historiske severdigheter som Tower of London, Buckingham Palace, St. Pauls Cathedral og Hampton Court Palace. Bestill billetter her!

Historiske London
 
Tower of London

Tower of London

4.3
(13)

Tower of London er en av de attraksjonene man må besøke minst én gang! Spar tid ved å bestille billetter til Tower of London hjemmefra og slipp køen i billettluka. Ikke gå glipp av denne vesentlige delen av Londons historie.

Fra 229 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

5.0
(1)

Besøk en av Nord-Europas største kirker - St. Pauls katedral. Opplev den fascinerende historien, klatre til toppen av den berømte kuppelen og nyt utsikten over London.

Fra 187 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.0
(1)

Besøk et av verdens eneste kongelige palasser som fortsatt er i bruk. Buckingham Palace ligger i hjertet av London, og den populære turistattraksjonen er ofte utsolgt lenge i forveien, så husk å bestille billetter hjemmefra!

Fra 277 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

5.0
(2)

Hampton Court Palace utenfor London er så mye mer enn Henry VIII, og vel verdt et besøk. Se de vakre hagene, labyrinten og Henry's Imperial Crown. Inngangsbilletter til Hampton Court Palace kan kjøpes her!

Fra 266 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Besøk vakre Kensington Palace i hjertet av London, et sted fylt med hemmelige historier. Kensington Palace har vært hjem til mange kongelige - fra Queen Mary til Prinsesse Diana - og har lenge fungert som scene for noen av Storbritannias mest nervepirrende drama. Stedet er fullstappet med historie og har massevis av aktiviteter for hele familien!

Fra 194 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en av verdens flotteste kirker, med en historie som går over 1000 år tilbake, og bør oppleves av alle som besøker London. Bestill billettene dine hjemmefra til den verdenkjente kirken!

Fra 235 kr
Rojale palasser-pass

Rojale palasser-pass

Liker du rojale palasser? Da er vårt Rojale pass kanskje passende for deg! Velg et av våre tre pengesparende tilbud og start utforskingen! Passene inkluderer Tower of London, Hampton Court Palace og hager, Kensington Palace og Banqueting House. Eksklusivt online-tilbud - bestill hjemmefra!

Fra 553 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv